- 4 Temmuz 2016
- 180
- 305
- 103
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.101
Su an hic telaslanma derim, henüz cok erken. Bebisin pozisyonu, plesantanin pozisyonu, cati durumu vs 36 dan önce (özel durumlar disinda) kimse bisey kesin diyemez diye dusunuyorumkizlar ben hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim ve bu belirsizlik beni telaşlandırıyor. doktorlar vajinal yada sezaryen olmamız gerektiğini ne zaman söylüyorlar önceden kıdemli annelere sorum
Sistem almanya ya benzer ama daha kaliteli oldugunu düsünüyorum. Zaten almanyadaki iyi doktorlar buraya geliyorEvet ya doktorda oyle söyledi bölgeler hastaneler ve doktorlarin yaklasimlari farkli dedi insallah benimde sk sk olur takip. Benimde burada ilk doğumum olucak sistemi anlamaya calisiyorum turkiyedeki gibi bir beklentim yok tabi Almanyadan aliskinim
Bnde şimdi vi bskim tahlillerime dedim 24eylülde lökosit 42 çıkmış ama ilaç bile veren olmadoBende lökosit 2ydi tedavi oldum 7 8 olmuşHayret bir şey ya. Kaynağı bulmak için kültür istedi işte bugün verdin ben Lüleburgazdayım. Test İstanbula gidicek perşembe çıkar dedi. Çok elzem değildir herhalde 20nin üstü acil durum sanıyorum. Yani inşallah öyledir. Sürekli yeni bir panik ediniyorum hayırlı olsun bu haftaki paniğim kültür bekleme sürecim her ilaç her bakteriye yaramıyormuş o yüzden aynı ilacı bidaha vermiycem bakalım önce dedi. Grupta aynı ilacı birden fazla kez kullanan görmüştüm kızlar aklınızda bulunsun doğrusu nedir tam bilmesem de..
Evet ben de bir tik daha fazla guveniyorum aslında buraya iyi doktokarinda buraya gelmeye basladiklarini duyuyorumSistem almanya ya benzer ama daha kaliteli oldugunu düsünüyorum. Zaten almanyadaki iyi doktorlar buraya geliyorek sigortalarla bir cok seyde kapsama alinabiliyo, arastirmani tavsiye ederim, mesela oglumun dis teli 15bin fr tuttu ama ek sigorta sayesinde sadece yuzde 25ini ödüyoruz gibi gibi bir sürü sey var
İnsanlar üstüne vazife sanıyor ya bi şeyleri, bayılıyorum bu özgüvenlerineBen de hic hoslanmiyorum gercekten sirf tavsiye duymamak icin hemen isme karar verip aramiza katiliyor doye haber verdimesime bir kac yorum yapmislar tabi cok sinir oldum hdhdhrh
En güzeli dyson hava nemlendirici özelliği olan hava temizleyicisi tavsiye ederimHava nemlendirici Kanz iyi midir
aa gözden mi kaçtı acaba şuan kaç lökosit daha doğrusu idrar yolu enfeksiyonu keseye zarar verebilir kesin olmasa da, acaba tekrarlasanız mı ne durumda basit bir ilacı var hemen halledersin inşallah varsa eğer. Ama doktorum sağlık ocağında asla önermiyor idrar tahlili aklınızda bulunsun. Bekleyip gidiyor ya hastaneye testeBnde şimdi vi bskim tahlillerime dedim 24eylülde lökosit 42 çıkmış ama ilaç bile veren olmado
Duha ismine de çok olumsuz yorum alıyorumCanım zaten sormamışsın beğendin mi diye o atlamış çok haklısın.
Çok gereksiz yorum yapanlar oluyor senin içine sindiyse umursama
Hatta herkese önerim fikir sormayın herkes kafa karıştırıyor.
Daha 1 hafta önce bu sitede biri kızımın ismine neğenmedim emojisi koymuş,fikrini soran olmadı ki
Of insanlar çok kötü ya kendileri ne koyacak acaba hiç takılma
Doğa çok
bu net benYaprak dökümü oğuz gibi öf öf yeter diye dolaşıyorum evde. Gece uykularım kaçıyor aşırı huzursuzum sizlerde de böyle mi ya
bu net benüstüne bir de kalkıp işe
Uykumuzu tam alamadığımız için mi böyleyiz ya betamız mı artıyordu yine bu dönemde bir şey vardı sankiAy yemin ederim imdat ya her sey cok sinirimi bozuyor
2.Trimester hamilelik anksiyetesi tutuyormuş onu okudum dün bi makalede ama bu uyku kaçmaları cok sinir bozucu yani wc kalkmak değil bildiğin bi anda uyanıyorum oturuyorumUykumuzu tam alamadığımız için mi böyleyiz ya betamız mı artıyordu yine bu dönemde bir şey vardı sanki
Eylül de cıkmış sonra normal cıkmıl en son kasımda 6 cıkmışaa gözden mi kaçtı acaba şuan kaç lökosit daha doğrusu idrar yolu enfeksiyonu keseye zarar verebilir kesin olmasa da, acaba tekrarlasanız mı ne durumda basit bir ilacı var hemen halledersin inşallah varsa eğer. Ama doktorum sağlık ocağında asla önermiyor idrar tahlili aklınızda bulunsun. Bekleyip gidiyor ya hastaneye teste
Kız Allah iyiliğini versinA Aysenaysen94 güncel durumumuz
Ya wc ihtiyacı mı huzursuzluk hissi mi bilmiyorum uyanıyorum uykum var ama oturuyorum uyuyamıyorumKız Allah iyiliğini versinbende uyuyamıyorum artık çok sık tuvalete gitmekten gece yeterrrr diye bağırasım geldi
Bi anda uyanıyorum ve oturamıyorum benim sorunum da bu2.Trimester hamilelik anksiyetesi tutuyormuş onu okudum dün bi makalede ama bu uyku kaçmaları cok sinir bozucu yani wc kalkmak değil bildiğin bi anda uyanıyorum oturuyorum
A Aysenaysen94 güncel durumumuz
Hahahahah ay çok tatlısın yaBi anda uyanıyorum ve oturamıyorum benim sorunum da buartık çok gerildi karnım bazen de bir köşeden kafa falan çıkarıyolar ödüm kopuyo karnım yamuk falan gözüküyo ezicem sanıyorum imdat gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?