Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kaç mmdi kese? Ben 5+5de gittim bebeği göremedik küçük daha kese dedi 7+1e verdi randevumu

kendini hiç rahatsız hissetme, ben ilk yeni oluşuyor dediğinde 6+0 da az az duydum sonra 7+2 de gittim tam duymaya o sebeple hiç telaş yok

Kaç mmdi kese? Ben 5+5de gittim bebeği göremedik küçük daha kese dedi 7+1e verdi randevumu
10 Temmuz'da kese 8 mm'ydi. Bugüm kese boyu söylemedi. Bebeğin boyunu söyledi o da 2 milimmiş. 7+1'de gitmeniz iyi olur aslında, kalp atışını da duyarsınız rahat edersiniz. Sabırsızlanıyoruz, erken gidiyoruz aslında. Beklesek Çok zor tabi ben de çok zorlanıyorum

kendini hiç rahatsız hissetme, ben ilk yeni oluşuyor dediğinde 6+0 da az az duydum sonra 7+2 de gittim tam duymaya o sebeple hiç telaş yok
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ister istemez telaş yapıyorum gerçekten, hemrn herşey olsun istiyorum ama sabretmek lazım

benim de aynı 5+5 de duyulmadı bir hafta sonra gel dedi salıya tekrardan randevu aldık bakalım. ister istemez hepimiz telaşlanıyoruz

Evet ama bir sürü belirsizlik var. Şu 1.trimesterı sağ salim atlatsak. Rahatlarız bence

hiç korkma biliyorum biz hepimiz aynısını yaşadık ama küçük daha öyle düşün.
kesen görüldü ama bebeği görmeyi 6. haftadan sonra net görürsün, 7+1 de kesinleşir gönlünü ferah tut oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…