Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar bende 6 haftalık hamileyim. Keseyi gördük kalp atışı 10 gün sonra inşllah . Yalnız vajinamda baskı hissi var sanki doğum yapacak mışım gibi. Erken gebelikte normal mi bu

Canım bana dua et bende bugun ikizleri görmeye gideceğim inşallah benimde bebeklerinin kalp atışları başlamıştır

Mesajınıza çok sevindim bebeğe bir şey olur mu diye çok paniktim. Size de çok geçmiş olsun bir daha da hiç olmasın

Merhaba, doktordan çıktım şimdi. 5+6'yım. Kalp atışını duyamadık ama kalbinin yanıp sönmesini gördüm, ışık gibi daha çok küçük haftaya duyabiliriz dedi doktorum. Bebeğimin boyu 2 milimmiş. Her şey yolunda görünüyor, ama sesini duymamak tabi endişe veriyor

Haftaya da kalbinin sesini duyarsınız inşallah pıt pıt

Ses için biraz erken evet 6. Haftanın içinde duyabilirsin ama varlığını görmüş olman bile çokk sevindiricii

İnşallah canım. Acil memlekete gelmek zorunda kaldık daha doktora gidemedim burda doktor bulmakta cok zor Yarın 1.30 saatlik mesafeli yola gidicem orda doktor varmış inşallah muayene olucam canım
Tamam canım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Evet prilam. 2 tane içilebildiğini bilmiyordum kötü olduğum günler denerim.

Doktora gidiyorum ilk kez dualarınızı bekliyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah hadi bakalım
Oyy maşallah
bende 5+2 de keseyi gördüm, pazartesi 6+4 de kalp atışı için çağırdı bakalım duyabilecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…