Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
benim belirtim yok gibi neredeyse sadece 2 gündür aç olunca mide bulantısı oluyor gibi
İnan ki bende de hiç yok. iyi bu tabi, arkadaşım çok zor hamilelik geçirmişti geçen yaz, mide bulantısından kalkamıyordu. Doktor bugün kalp atmaya başlayınca mide bulantısı olabilir dedi

İnan ki bende de hiç yok. iyi bu tabi, arkadaşım çok zor hamilelik geçirmişti geçen yaz, mide bulantısından kalkamıyordu. Doktor bugün kalp atmaya başlayınca mide bulantısı olabilir dedi
Çalışınca bu şekilde çok kolay aslında kalp atımı sonrası rahatlarız onun harıcı belirti kovalamaya devam edıyoruz

Bu arada doktor 10. Haftaya kadar eşinle kardeş kardeş takılın dedi shsh. Silkelemek ağır kaldirmak uzanmak hoplamak yasak dedi. Progestan verdi.
Dikkat etmek gerekıyor benim bir kaç gün önce kahve akıntım olmadan 2 saate önce makıne ıtmıştım boşluğuma geldi kaşığıma sancı girdi o sırada ama çok önemsememiştim 2 saat sonra falan kahve akıntım geldi tesadüf mü bilmiyorum ama dikkat etmekte fayda var bende fitil kullanıyorum Salı akşamdan beri

Ya benimde 7aylik bir bebegim var ve bende sanirim hamileyim...ben cok kotu oldum aglaya aglaya,siz nasilsiniz?

Unutuyoruz çok belirti olmayınca da maalesef. Benim de geçen hafta pembemsi kan geldi sanki sonra kahve geldi durdu tatildeydik ya yerleşmeyd ya da zorladim muhtemelen

Yaa dikkat et ama canım, boşluğuna gelmiş ilk sefer ama yapma öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…