Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar size tam gününü doktor mu söylüyor 5+2 vs diye yoksa internetteki tahminler mi çünkü bana direk 4 hafta dedi gününü falan söylemedi yarın 5 oluyor hesaplamalarıma göre

Kızlar size tam gününü doktor mu söylüyor 5+2 vs diye yoksa internetteki tahminler mi çünkü bana direk 4 hafta dedi gününü falan söylemedi yarın 5 oluyor hesaplamalarıma göre
Bana haftanla uyumlu demişti kuşum. Sata göre muayene günü 5+2 idim. Pazartesi bakalım ne diyecek

Evet prilam. 2 tane içilebildiğini bilmiyordum kötü olduğum günler denerim.
Ben günde 4 tane içiyorum.doktor şu şekilde önerdi gece 2 sabah1 öğlen 1ya da gece 2 öğlen 2 sana nasıl uyuyorsa .gündüz bir tane de içebilirsin.Ben de o da çok etkili olmuyor aslında sadece kusmamı engelliyor o mide bulantısı hep benimle üstüne ilacın verdiği ağırlık da var.ilaç kusmayı engelliyor bulantıyı kesmese de.

Merhabalar ben de 7 haftalık oldum bende nefes almadan zorluk var ve mide bulantısı var burnumun içi şiş durumda böyle bir duruma daha önce şahit olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…