Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bugün biz de bebişimizin kalp atışını duyduk
6+6 dayız. Herşey yolunda 11. Haftada görüşelim dedi. Çok heyecanlı çok güzel bir duygu. Bağıra bağıra herkese söylemek istiyorum yerimde duramıyorum ama biraz daha temkinli olmak lazım.
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah

Ay Allah hepinizin yardimcisi olsun hanımlar benim gebelik bugün 7 hafta oldu bendede göğüs ağris ve gaz sancısı dan başka hicbirsey yok şükür
Bende göğüs hassasiyeti sabit 2 gündür de hafif kramp var sanırım hafiften bulantı başladı. Kendi kendime neden belirtim yok diyip canımı sıkıyorum. Kalp atışını duymak için 7 haftayı geçmesini bekliyorum. Hala inanamıyorum hamile olduğuma gerçekten hamile miyim diyorum

Su an hepimiz çok iyiyiz sanki kış bitip bahar girerken doğum yapacağız inşallah

Ayyh prilami görünce içim ciz etti önceki gebeliğimde yeni mide bulantılarım başlamıştı doktor bunu yazdi icemeden kanamam oldu düşük yaptım hala evde duruyor hiç kullanmadım

Ben de 6+4üm 7 dolsun öyle gideyim dedim. Günler geçmiyor, okuyunca daha da heyecanlandım arkadaşları benim 3 gün önce falan bir başladı belirtilerim kusmaktan halsizlikten mahvoldum, inşallah sakin ilerler sizinki

Ay 6. Hafta herkes kötü olmuş haftaya beni neler bekliyor bakalım
Benim o kadar çok değil bak deyip kendime nazar değdirip ne kadar belirti varsa 2 güne yaşamam yok mu ? Hahahahah
Şaka bir yana, hepimizin ne kadar farklı ya. Ben hala çok şaşkınımda
Değişmeyen tek şey meme hassasiyeti benim. Aynı şekilde devam ediyor

belirtilere çok takılıyor herkes okuyorum.Kendi çevremde bebek hareket edene kadar belirti falan yaşamayan oynamasa hamile olduğumu hissetmem diyen arkadaşlarım oldu.Hamileyken bile güzelce hayatlarına devam ettiler süslendiler,gezdiler çocukları zamanında 3500-4000 gr doğdu .Mide bulantısı gebelerin sadece yüzde 30 unda gözüküyormuş.8 haftaya kadar bulantı olmazsa genelde olmuyormuş.Zaten anne doğru beslenemediği için bebek için de iyi bişey değil benim çocuk 2700 grdoğdu mesela beslenmem falan da kötüydü.Gebelik son aylara doğru bel ağrısıyla çatı ağrısıyla vs de bitebiliyor yani belirtisi olmayanlar hele mide bulantısı olmayanlar şükretsin diyorum

Son düzenleme:

Durumla ilgili burayada yazarmısın bende sorayım kendi doktoruma
Selamlar folbiolle birkaç hafta daha devam edeceğiz şeklinde söyledi doktorum, sonrasında değişiklik yapacakmışız

Merhaba sizleri korkutmak istemem ama benim maalesef boş gebelik kalp atışı için bugün gittim oluşmamış .
9 temmuzda betam 2976 dı
Pazartesi gittiğimde kese görüldü cuma tekrar gel dedi . Salı günü beta hcg için merakımdan sağlık ocagına kan verdim sonuç 1300 lere düşmüş bir anormallik olduğunu anladım . Asla kanama leke hala yok doktor olmazsa haftaya perşembe gel dedi oluşan keseyi alıcak sizler inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize banada dua ederseniz sevinirim

Ay 6. Hafta herkes kötü olmuş haftaya beni neler bekliyor bakalım
Ya ben de ne güzel belirtim yok diye mutluydum ta ki bir sabah uyanıp kusana kadar ama ablam da annem de hep çok ağır geçirmişler, bekliyordum da bunu. Arkadaşım da bir tane bile belirti olmamıştı doğuma kadar inşallah herkes çok rahat geçirir

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de bütün belirtileri yaşamıştım boş gebelik olduğunda. Betan düşmeye başlamış. Ama bence kürtaj için yine de acele etme. Bir kaç gün daha bekle. Şuan tam 7 hafta olmadın değil mi ?
Rabbim inşallah yerini hemen sağlıklı bebekle doldursun. Ben normalde zor hamile kalan biriyim. Boş gebelikten 7 ay sonra hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…