Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bence geç döllenme olamaz hatta erken bile oldu sanki bilmiyorum ki haftaya daha netleşir herhalde
İlk haftalarda böyle ufak tefek sapmalar olabiliyor. Benim hesaplarima göre 6+4 olmamız gerekirken 6+1 çıktı mesela. O yüzden canını sıkma. Bir süre sonra yakalıyor zamanını. Bir de ikiz gebeligimi 10. Haftamda ögrendim. Eğer varsa senin de daha belli olmamış olabilir

Chatgbt ye sordum bana embriyo 7mm dedi 6haftaliksin dedi o ortadaki minik siyah kese mi bebek mi

Eklentiler

• IMG_2EF77ED6-3063-40C0-8724-6F94B84B75B8.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 67
Chatgbt ye sordum bana embriyo 7mm dedi 6haftaliksin dedi o ortadaki minik siyah kese mi bebek mi
6 haftalık olamaz canım sen ona güvenme. Ben 5+4 Ken 11 mm dedi keseye. 6+4 te vajinal anca gördük bebeği. Siyah şey kese. İçinde bebiş oluşuyor ama o kadar küçük ki şuan görünemez. bir süre sonra anca görünür

Bana da izmirde şehir hastanesinde doktor önerecek biri var mı kızlar? Ya da devlet - özel farketmez başka yer de önerebilirsiniz

Kızlar size tam gününü doktor mu söylüyor 5+2 vs diye yoksa internetteki tahminler mi çünkü bana direk 4 hafta dedi gününü falan söylemedi yarın 5 oluyor hesaplamalarıma göre
Bana doktor dedi, benim de kullandığım uygulamaya göre aynı gösteriyor. İkisi de 5+6 Uygulama son adet tarihini baz alıyor, doktor da aslında son adet tarihini baz alıyor. Kesenin ölçüsüne göre yorum yapıyor. Eğer kese boyu daha küçük ya da daha büyükse ona göre tahminde bulunuyor. Bu bebekte bir sorun olduğu ile ya da çok daha iyi gittiği ile ilgili değil. Kullandıkları cihazın kalitesine, doktorun tecrübesine, geç ya da erken döllenme vs ile ilgili olabiliyor. Ama bence en önemlisi cihazlar. Gelişmiş hastanelerde cihazlar çok daha iyi

Benim de 7mm miş
Sizin çok normal gidiyor endişe etmeyin. Aramızda 1 hafta var, geçen hafta ile aynı ölçülerimiz. Sorun var gibi düşünmeyin canınızı sıkmayın ki zaten her bebek çok farklı, kimi minyon kimi iri olacak, şimdiden kendilerine uygun yer ayarlıyorlar

O siyah şey kese, bakın benim de bugün kesemin içinde bebişim göründü pirinçten küçük dedi doktor Haftaya sizin de böyle pirinciniz görünecek

Eklentiler

• 1000221972.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 67
Selam ben 5+1 im ve bir düşüğüm var. Bu gebeliğimde de 3 gün once kan geldi az az, sonra lekeye döndü kahverengi. Doktor hemen günde bir progesteron iğnesi ve günde üç kere progestana başlattı. Düşük tehlikesini cok ciddi yaşadığım için sadece wc kalkacaksın tüm gün hst de yatar gibi yatacaksın 10 gün sonra bebek gelişmesini görünce rahatlıcaz biraz dedi

Ya benimde 7aylik bir bebegim var ve bende sanirim hamileyim...ben cok kotu oldum aglaya aglaya,siz nasilsiniz?
Ya ilk günler biraz üzüldüm sevindim de ama şimdi çok mutluyum 4 yıl boyunca gitmediğim yer kalmadı çocuğum olsun diye tüp bebek ile oldu şimdi de kendiliğinden Rabbim nasip etti bundan güzel hediye ne olabilir. Bence sen de sevin beraber büyürler üzülsem Allah korusun birsey olsa karnındakine çok üzülürsün sağlıkla hayırla dogsunlar

2 Sezeryanim var ama iste bu 3.olacakrahim incelmesi var demisti simdi cok erken diye gidemiyorum da doktora.ne der bilmiyorum pek saglikli bulacagini sanmiyorum.....7aylik bebegimi nasil besleyecegim nasil ilgilenecegimi dusundukce deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…