• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Eşim mavili olandan almiş nasıl kullanmaliyim bi kaşık içtim hiç fayda etmedi
Bana doktor günde 2 yazmış ama sanırım en fazla 3 4 kere içebiliyorsun günde ben yanmam oldukça içmiştim ama çok faydasını görmedşm. Tahinin varsa evde bi kaşık ye istersen benim öyle rahatlıyordu

Merhaba kızlar. 13. haftaya geçtim.
Son üç haftadır sağ kalça kemiğimde ağrı var. Son günlerde daha da arttı, özellikle yatakta dönmeye çalışırken, ya da sağ bacağımı biraz kaldırsam, mesela çorap giyerken, hemen o bölgede bir ağrı hissediyorum.

Acaba bunu yaşayanlar var mı? Bu ağrı pelvik bölgenin doğuma hazırlanmasıyla mı ilgili, yoksa başka bir şey olabilir mi?

Güzel anneler merhaba
15. Hafta ve sağ tarafta kasık ağrısı desem değil ama kalkarken otururken sanki gaz sancısı gibi sancı girip çıkıyor çok tedirgin oluyorum gaz sancısı mı başka bi sancı mı bilemiyorum. Bi hemşire abla var ona sordum , kabızlık varsa olabilir dedi. Böyle sancı yada kasılma yaşayan var mı

Son üç haftadır sağ kalça kemiğimde ağrı var. Son günlerde daha da arttı, özellikle yatakta dönmeye çalışırken, ya da sağ bacağımı biraz kaldırsam, mesela çorap giyerken, hemen o bölgede bir ağrı hissediyorum.

Acaba bunu yaşayanlar var mı? Bu ağrı pelvik bölgenin doğuma hazırlanmasıyla mı ilgili, yoksa başka bir şey olabilir mi?
merhabalar herkese
Bende 14 haftama yeni girdim. Aynı belirtileri görüyorum sizinle. Kalçamın üst kısmı adet sancısı gibi ağrıyor kaç gündür. Kasılma gibi ağrıda hissediyorum hergün.
Araştırdım bi doktor şöyle diyordu
Rahim organı aslında havada asılı duran ve bağlarla vücuda bağlı bi organmış. O büyüdükçe bağları geriyor ve batma kasılma gibi ağrıları hissettiriyormuş.
Ve gebeliğim ilk haftalarından itibaren bile pelvik bölge doğuma hazılanmaya başladığı için o bölgede ki ağrılar çok normalmiş. İçiniz rahat olsun.
Evde küçük bi masaj aletim var.Bel ağrım için Belime masaj yaptırmak istedim. Kesinlikle önerilmiyor ve sıcak su torbasıda asla önerilmiyormuş aklınızda olsun..
Rabbim bütün hamişlere kolaylıklar versin 🎀💖🦋🐣😊

merhabalar herkese
Bende 14 haftama yeni girdim. Aynı belirtileri görüyorum sizinle. Kalçamın üst kısmı adet sancısı gibi ağrıyor kaç gündür. Kasılma gibi ağrıda hissediyorum hergün.
Rahim organı aslında havada asılı duran ve bağlarla vücuda bağlı bi organmış. O büyüdükçe bağları geriyor ve batma kasılma gibi ağrıları hissettiriyormuş.
Ve gebeliğim ilk haftalarından itibaren bile pelvik bölge doğuma hazılanmaya başladığı için o bölgede ki ağrılar çok normalmiş. İçiniz rahat olsun.
Evde küçük bi masaj aletim var.Bel ağrım için Belime masaj yaptırmak istedim. Kesinlikle önerilmiyor ve sıcak su torbasıda asla önerilmiyormuş aklınızda olsun..
Rahim büyüyor bebisler kendine yer hazırlıyor lekelenme olmadığı sürece endişe etmeyin ama sancı girdiğinde sağ tarafa yatıp biraz dinlenin kizlar

merhabalar herkese

Çok teşekkür ederim, gerçekten bilmediğim şeyler vardı. Özellikle masaj konusunu hiç duymamıştım, dikkat edeceğim. Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin 😊💖

Ben anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.
Hiç bişey hissetmediğim için acaba iyi mi? Ya da herhangi bir sorun var mı diye kaygılanıyorum.
Eğer tekme gibi hislerim olsaydı böyle olmazdı demek istedim :)
Ben 3 ay hareketsiz yattım. Hastanede yattığım zamanlarda oldu. Hem tüp bebek, hem riskli bir gebelik geçirdim. Allah’a şükür şuan çok daha iyiyim ama hala gece uykumdan kanamam başladı diye zıplayarak uyanıyorum. 2 haftadır daha yeni ayaklandım bin şükür🙏🏻🧿
Yani gebeliği zehir etmek demeyelim de bilinç altım darma duman oldu.
Mesajı yazma sebebimde benim gibi hisseden var mı? Yoksa ben mi bi tek böyle düşünüyorum diye
Sevgiler 🙏🏻
Aaa Pardon canım ben farklı anlamışım. Bende de var o his. Sadece 2 kere karnımda balık yüzüyor hissi hissettim şimdi hiç bir şey yok. İyi mi acaba diye bende endişe ediyorum sonra da Allah'ın emaneti korursa o koruyacak diyorum bi sıkıntı olsa kendini belli eder diyorum. Geçen hafta mide bulantım vardi 3 4 gündür yok kokuya hassasiyetim hala devam ediyor. Göğüslerim hassas. Öyleyse sıkıntı etmeyim diyorum 🥹 kaybetme korkusu olunca oluşuyor sanırım bunlar

R6⁶
Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
5+5 günlük hamilesiniz. Tekrar iyi ultrasonu olan bir yerde baktırın. İnşallah bebek ordadır. İhmal etmeyin.en kısa zamanda gidin lütfen. Allah sizi korusun.

Güzel anneler merhaba
15. Hafta ve sağ tarafta kasık ağrısı desem değil ama kalkarken otururken sanki gaz sancısı gibi sancı girip çıkıyor çok tedirgin oluyorum gaz sancısı mı başka bi sancı mı bilemiyorum. Bi hemşire abla var ona sordum , kabızlık varsa olabilir dedi. Böyle sancı yada kasılma yaşayan var mı
Yarın doktor kontrolünde sorarım bende de var 🍀

merhabalar herkese
Bende sol kalçada var. O tarafa uzun süre yatınca ağrıyor. Sürekli sağ sol değişikliği yapıyorum yatarken.

Bu sene mi girmeye başladı 🥹🥹 ben iki yıldır uykusuzum diye üzülüyorum, daha beteri de varmış demek🥹
Kuzucum o da okula tam gün başladı sabah 7de uyanıyor gün boyu dışarıda aktif oluyor diye oldu okul olmasa giremezdik düzene 🥲
Midem çok yanıyor kusasım geliyor ilk 3 ay böyle zorlanmadım😢
Mide yanması yaşayan yok mu ne yersem rahatsız ediyor gaz yanma gibi bir şey
Gaviscon önerdi eczacı tanıdığım kullanmalı mıyım
Canım benim her gün kusan bir arkadaş vardı ben midem yanıyor dediğimde kusmuyorsun şükret derdi ama öyle şiddetlenirdi ki kussam daha iyi derdim göğsüme vurdugumu bilirim acıdan öyle bir yanma. Uzanarak uyurdum bir dönem ve yine aynı yoldayım şimdiden belli ayrıca ne gaviscon ne başka birsey hicbirseyden fayda görmedim gavisconu kaşıkla falan değil şişeyle içerdim de nafile.

Kuzucum o da okula tam gün başladı sabah 7de uyanıyor gün boyu dışarıda aktif oluyor diye oldu okul olmasa giremezdik düzene 🥲

Canım benim her gün kusan bir arkadaş vardı ben midem yanıyor dediğimde kusmuyorsun şükret derdi ama öyle şiddetlenirdi ki kussam daha iyi derdim göğsüme vurdugumu bilirim acıdan öyle bir yanma. Uzanarak uyurdum bir dönem ve yine aynı yoldayım şimdiden belli ayrıca ne gaviscon ne başka birsey hicbirseyden fayda görmedim gavisconu kaşıkla falan değil şişeyle içerdim de nafile.
Bende şu an öyleyim göğsümü sıkıştırıyor resmen gaz mı bulantı mı sudan bile zevk alamaz oldum

Back
X