• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar selammm ✨
Bugün doktor kontrolüm vardı burda daha önce konuşmuştuk su gibi akıntı ve bende aşırı kasık ağrısı oluyor kasılma şeklinde, suyuna baktı bebeğin güzel dedi kasılma da demir ilacından kaynaklı olabilirmiş çünkü kabız yapıyordu onu değiştirdi. Ben en çok akıntıdan korkmuştum. Sarı akıntımda vardı ama onu da önemsemedi . İdrarda bakteri çok türemediği için. Bazen fazla pimpirik oluyoruz sanırım 🥹
Birde renkli olarak gösterdi ilk defa çok duygusal bi an yarabbim ya neler yaratıyor gerçekten 🥹 Şimdi bi ay daha inşallah sağlıkla bekleyelim .
sizlerde güzel haberler alın inşallah 💖
Güzel bir muayene günü olmuş hersey yolunda çok sevindiiim🥰 demir olarak ne verdi acaba?

Güzel bir muayene günü olmuş hersey yolunda çok sevindiiim🥰 demir olarak ne verdi acaba?
Ayyy teşekkür ederim darısı tüm herkesin başına ✨
Hepimiz için bolca dua ediyorum kolaylıkla olsun 🤲🏻
Side fer mi ne böyle bi şey verdi. Bi öncekinin adını hatırlamıyorum ama dikdörtgen yarısı kırmızı yarısı beyaz bi kutuydu o biraz ağır geldi

Kızlar demir kullanıp kabızlık yaşamayan var mı?
Feramat verdi bana ama kabızlık yapiyor başka bir şey önermesini isteyeceğim
Beenn 🥹 Hatta o kadar kasık ağrısı yaptı ki bana böyle hareketlerimi kısıtlıyordu bugün değiştirdim side fer diye bi şey önerdi bakalım onu kullanıcam birde yanında probiyotik al yoğurt olur kefir olur dedi. Ben eczaneden aldım bi denicem

Ayyy teşekkür ederim darısı tüm herkesin başına ✨
Hepimiz için bolca dua ediyorum kolaylıkla olsun 🤲🏻
Side fer mi ne böyle bi şey verdi. Bi öncekinin adını hatırlamıyorum ama dikdörtgen yarısı kırmızı yarısı beyaz bi kutuydu o biraz ağır geldi
Bende değişmesini isteyeceğim o yüzden merak ettim ne vermiş diye 🥲 demirim çook düşük ama kullanmıyorum kızımda yaşadığım şeyleri yaşamaya gözüm kesmedi

Evet bende aynısını kullanıyorum geçen söyledim bir şey olmaz dedi e ağrı gaz da yapıyor nasıl bir şey olmaz çoğu arkadaşın doktoru değiştirmiş bende öneri istiyorum 🥲

Çok enteresan banada kabızlık olursa soyle degistirelim demisti doktorum ama aksine normalde kabızlık yaşardım suan gunde 2 3 tuvalete çıkıyorum 😅🫣 bana gunde 2 önerdi ama ben tek iciyorum ya birde magnezyum kullaniyorum belki etkisi vardir onunda buarada kullandigim demir ilacı oroferon

Merhabalar, ben de 54 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum şuan. Her gün hafif bulantım oluyor ve ağzımda çok değişik bir tat, bu tadı bastırmak için de tuzlu yemek ihtiyacı hissediyorum. Yemek yerken bulantım olmadığı için iştahım var :) Bu arada 2 gün önce fetal DNA yaptırdım cinsiyet de o zaman belli olacakmış.
merhaba fetal dona nereye yaptırdınız bir de ne kadara

Çok enteresan banada kabızlık olursa soyle degistirelim demisti doktorum ama aksine normalde kabızlık yaşardım suan gunde 2 3 tuvalete çıkıyorum 😅🫣 bana gunde 2 önerdi ama ben tek iciyorum ya birde magnezyum kullaniyorum belki etkisi vardir onunda buarada kullandigim demir ilacı oroferon
Ben de söyleyeceğim kabızlık çok zorrr😂 bazılarında demir ishal yaparmıs

Back
X