- 28 Şubat 2025
- 645
- 689
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.741
Penguen yürüyüşü bende de başladıEvet yaa, nabzımda aşırı bir artık yok ama yorulmaya başladım artıkyürüyüş tempom düştü daha yavaş yürüyorum artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penguen yürüyüşü bende de başladıEvet yaa, nabzımda aşırı bir artık yok ama yorulmaya başladım artıkyürüyüş tempom düştü daha yavaş yürüyorum artık
![]()
18+3te 250 gram görmüşüz şimdi baktımKızlar nasılsınız? Ben kontrole gittim bugün 18. Haftadayız 20 cm 258 gram nasıl sizce? Siz de durumlar nasıl![]()
Herşey yolunda çok şükür fakat şöyle bi problem var, Devlet hastanesinde takipli olduğum kadın doğum doktoru doğuma girmiyor maalesef. Nasıl yapcam bilmiyorumGÜnaydın herkese inşallah güzel sonuclar alırız,benım de ay başın da detaylı usg için gideceğim.
![]()
![]()
20+1 e randevu aldım ben de doktorum sıkıntı yok zamanlama iyi dedi :)kızlar kaçıncı haftada gittiniz detaylıya 20: hafta mı? erkende gitmek istemiyorum ben ondan sormak istedim. bebegim nisna başı ve ya mart sonu olabilir dogumu iki yeride takip ediyorum :)
Bana da yeşil alan açti doktor 182yi arayıp riskli gebelik dersin dedi İst. Bursa ve koceilede herhangi bi doktordan randevu alabilecegimi söyledi riskli demezsek bakmıyorlarmış ki mhrsde de çoğu doktorun isminin yanında detaylı yapılmamaktadır diye yazıyor gittiniz doktorun yeşil alan açması lazım ki randevu alabilesiniz yoksa alınmıyor malesef devlette benim daha bı ay var o yuzden 15 gün sonra arayıp randevu alicam 20+larda oluyor acaba 22ci haftaya göre mi ayarlasamCanım ben de özele gidiyorum ve perinatologa yönlendirdi doktorlar bakmıyor. Radyologa ya da perinatologa yönlendiriyor genelde.
Benim doktorum riskli gebelik perinatologuna yönlendirdi ayrıntılı baksın diye.
Bende ilçede takiplere gidiyorum burda doğumhane yogun bakım vs yok o yuzden 30lu haftaların sonuna doğru büyük ihtimal doktor merkezdeki hastaneye yönlendirecek beni doğumu başka hastanede yapacağım yani o yüzden diğer hastaneye önceden git ordada bı doktora görün kaydın olsun ordada dedi doguma zaten hastanede hangi doktor nöbetçi ise o gün o girecek öyle bı durum var malesefHerşey yolunda çok şükür fakat şöyle bi problem var, Devlet hastanesinde takipli olduğum kadın doğum doktoru doğuma girmiyor maalesef. Nasıl yapcam bilmiyorumüstelik ikiz ve herhangi bir problem olursa burda doğum yapamazsın çünkü perinatoloji yok denildi
![]()
Valla ben de aynı düşüncedeyim ama kimse ilaç vermeyince yapacak bir şeyim de kalmadı kendi kendime idare etmek zorunda kaldım işte canım bakalım belki verirler ilerleyen zamanlardaBaşın sağ olsun canım evet ama sana çok zor işte ataklar seni yorar bebeği yorar
Aynenya lüleburgazda bukadar kadın doğumcumuz varken donanım alaninda eksik olması benide korkutmuyor değil Allahim hepimizi gününde sagsaglim kavustursun evlatlarimizaDoktorlarımız iyi çok şükür. İkiz gebelikte erken doğum riski olduğu için Lüleburgazda da küvez hiç yok bebeğin tek başına sevk olmasını da istemediğim için bu ay Çorlu Vatan hastanesinde Erson beye de başladım ben. Olur bir çılgınlık yapıp erken gelirse bebişler kendi doktoruma hiç uğramadan doğrudan Ersona gideceğim ayda bir çağırdı işte an itibariyle. Bir de Trakya böylesinde bir numaralı çocuk doktoru Ülfet Vatansever Edirnede kliniği var Trakya Üniversitesinde hocaydı artık kliniği varmış haberin olsun senin de bebişlerimiz sağlıkla o günlere gelsin çocuk doktoru konuşalım bol bol inşallah![]()
İki hastaneye demi gidim yaniBende ilçede takiplere gidiyorum burda doğumhane yogun bakım vs yok o yuzden 30lu haftaların sonuna doğru büyük ihtimal doktor merkezdeki hastaneye yönlendirecek beni doğumu başka hastanede yapacağım yani o yüzden diğer hastaneye önceden git ordada bı doktora görün kaydın olsun ordada dedi doguma zaten hastanede hangi doktor nöbetçi ise o gün o girecek öyle bı durum var malesef
Bence 21-22 daha kesin olur organlar tam gelişmiş oluyorBana da yeşil alan açti doktor 182yi arayıp riskli gebelik dersin dedi İst. Bursa ve koceilede herhangi bi doktordan randevu alabilecegimi söyledi riskli demezsek bakmıyorlarmış ki mhrsde de çoğu doktorun isminin yanında detaylı yapılmamaktadır diye yazıyor gittiniz doktorun yeşil alan açması lazım ki randevu alabilesiniz yoksa alınmıyor malesef devlette benim daha bı ay var o yuzden 15 gün sonra arayıp randevu alicam 20+larda oluyor acaba 22ci haftaya göre mi ayarlasam
Evet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallahAynenya lüleburgazda bukadar kadın doğumcumuz varken donanım alaninda eksik olması benide korkutmuyor değil Allahim hepimizi gününde sagsaglim kavustursun evlatlarimizaÖzden hocada söyledi herhangi bir durumda en yakın donanımlı hastane vatan hastanesi dedi.bende aslen corluluyum bu arada kardesimin eside gecen optimette dogum yapti 36.haftada doğdu bebisimiz küvezde.Toygun basaran var oda duayen çok iyi bi doktor alanında.Ersonu biliyorum bikackez kontrole gitmiştim. Doğru düşünmüşsun bi yandan garantiye almak lazım ama inşallah gerek kalmaz. Ülfet hocayı biliyorum
tanıdıkların çoğu onu tercih ediyor.
Ay inşallah ya o zamanlarida gorelim hayirlisiyla![]()
Valla ben de aynı düşüncedeyim ama kimse ilaç vermeyince yapacak bir şeyim de kalmadı kendi kendime idare etmek zorunda kaldım işte canım bakalım belki verirler ilerleyen zamanlard
Ben daha yeni kendimi biraz biraz topladım tam da rahat değilim allahım güç versin canımValla ben de aynı düşüncedeyim ama kimse ilaç vermeyince yapacak bir şeyim de kalmadı kendi kendime idare etmek zorunda kaldım işte canım bakalım belki verirler ilerleyen zamanlarda
Tamda öyle birşeylerrKızlar
Otururken bebeğimi hissettim galiba okulda
Böyle telefon titreşimi gibi mi pır pır![]()
ayyy evettKızlar
Otururken bebeğimi hissettim galiba okulda
Böyle telefon titreşimi gibi mi pır pır![]()
Benim de öyle 20+3 gidicem bana da normal dendi inşallah güzel haberler alırız20+1 e randevu aldım ben de doktorum sıkıntı yok zamanlama iyi dedi :)