• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
GÜnaydın herkese inşallah güzel sonuclar alırız,benım de ay başın da detaylı usg için gideceğim.
:anneadayı: :KK200:
Herşey yolunda çok şükür fakat şöyle bi problem var, Devlet hastanesinde takipli olduğum kadın doğum doktoru doğuma girmiyor maalesef. Nasıl yapcam bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ üstelik ikiz ve herhangi bir problem olursa burda doğum yapamazsın çünkü perinatoloji yok denildi 🫠

Canım ben de özele gidiyorum ve perinatologa yönlendirdi doktorlar bakmıyor. Radyologa ya da perinatologa yönlendiriyor genelde.
Benim doktorum riskli gebelik perinatologuna yönlendirdi ayrıntılı baksın diye.
Bana da yeşil alan açti doktor 182yi arayıp riskli gebelik dersin dedi İst. Bursa ve koceilede herhangi bi doktordan randevu alabilecegimi söyledi riskli demezsek bakmıyorlarmış ki mhrsde de çoğu doktorun isminin yanında detaylı yapılmamaktadır diye yazıyor gittiniz doktorun yeşil alan açması lazım ki randevu alabilesiniz yoksa alınmıyor malesef devlette benim daha bı ay var o yuzden 15 gün sonra arayıp randevu alicam 20+larda oluyor acaba 22ci haftaya göre mi ayarlasam

Herşey yolunda çok şükür fakat şöyle bi problem var, Devlet hastanesinde takipli olduğum kadın doğum doktoru doğuma girmiyor maalesef. Nasıl yapcam bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ üstelik ikiz ve herhangi bir problem olursa burda doğum yapamazsın çünkü perinatoloji yok denildi 🫠
Bende ilçede takiplere gidiyorum burda doğumhane yogun bakım vs yok o yuzden 30lu haftaların sonuna doğru büyük ihtimal doktor merkezdeki hastaneye yönlendirecek beni doğumu başka hastanede yapacağım yani o yüzden diğer hastaneye önceden git ordada bı doktora görün kaydın olsun ordada dedi doguma zaten hastanede hangi doktor nöbetçi ise o gün o girecek öyle bı durum var malesef

Başın sağ olsun canım evet ama sana çok zor işte ataklar seni yorar bebeği yorar
Valla ben de aynı düşüncedeyim ama kimse ilaç vermeyince yapacak bir şeyim de kalmadı kendi kendime idare etmek zorunda kaldım işte canım bakalım belki verirler ilerleyen zamanlarda

Doktorlarımız iyi çok şükür. İkiz gebelikte erken doğum riski olduğu için Lüleburgazda da küvez hiç yok bebeğin tek başına sevk olmasını da istemediğim için bu ay Çorlu Vatan hastanesinde Erson beye de başladım ben. Olur bir çılgınlık yapıp erken gelirse bebişler kendi doktoruma hiç uğramadan doğrudan Ersona gideceğim ayda bir çağırdı işte an itibariyle. Bir de Trakya böylesinde bir numaralı çocuk doktoru Ülfet Vatansever Edirnede kliniği var Trakya Üniversitesinde hocaydı artık kliniği varmış haberin olsun senin de bebişlerimiz sağlıkla o günlere gelsin çocuk doktoru konuşalım bol bol inşallah 🥰🥰🌸🌸
Aynenya lüleburgazda bukadar kadın doğumcumuz varken donanım alaninda eksik olması benide korkutmuyor değil Allahim hepimizi gününde sagsaglim kavustursun evlatlarimiza🙏🏻Özden hocada söyledi herhangi bir durumda en yakın donanımlı hastane vatan hastanesi dedi.bende aslen corluluyum bu arada kardesimin eside gecen optimette dogum yapti 36.haftada doğdu bebisimiz küvezde.Toygun basaran var oda duayen çok iyi bi doktor alanında.Ersonu biliyorum bikackez kontrole gitmiştim. Doğru düşünmüşsun bi yandan garantiye almak lazım ama inşallah gerek kalmaz. Ülfet hocayı biliyorum 🤭tanıdıkların çoğu onu tercih ediyor.
Ay inşallah ya o zamanlarida gorelim hayirlisiyla🫠🙏🏻💙

Bende ilçede takiplere gidiyorum burda doğumhane yogun bakım vs yok o yuzden 30lu haftaların sonuna doğru büyük ihtimal doktor merkezdeki hastaneye yönlendirecek beni doğumu başka hastanede yapacağım yani o yüzden diğer hastaneye önceden git ordada bı doktora görün kaydın olsun ordada dedi doguma zaten hastanede hangi doktor nöbetçi ise o gün o girecek öyle bı durum var malesef
İki hastaneye demi gidim yani

Bana da yeşil alan açti doktor 182yi arayıp riskli gebelik dersin dedi İst. Bursa ve koceilede herhangi bi doktordan randevu alabilecegimi söyledi riskli demezsek bakmıyorlarmış ki mhrsde de çoğu doktorun isminin yanında detaylı yapılmamaktadır diye yazıyor gittiniz doktorun yeşil alan açması lazım ki randevu alabilesiniz yoksa alınmıyor malesef devlette benim daha bı ay var o yuzden 15 gün sonra arayıp randevu alicam 20+larda oluyor acaba 22ci haftaya göre mi ayarlasam
Bence 21-22 daha kesin olur organlar tam gelişmiş oluyor

Aynenya lüleburgazda bukadar kadın doğumcumuz varken donanım alaninda eksik olması benide korkutmuyor değil Allahim hepimizi gününde sagsaglim kavustursun evlatlarimiza🙏🏻Özden hocada söyledi herhangi bir durumda en yakın donanımlı hastane vatan hastanesi dedi.bende aslen corluluyum bu arada kardesimin eside gecen optimette dogum yapti 36.haftada doğdu bebisimiz küvezde.Toygun basaran var oda duayen çok iyi bi doktor alanında.Ersonu biliyorum bikackez kontrole gitmiştim. Doğru düşünmüşsun bi yandan garantiye almak lazım ama inşallah gerek kalmaz. Ülfet hocayı biliyorum 🤭tanıdıkların çoğu onu tercih ediyor.
Ay inşallah ya o zamanlarida gorelim hayirlisiyla🫠🙏🏻💙
Evet ya maalesef Lüleburgazda sadece sağlıklı doğum yapabiliriz. Yeni doğan çetesinden malum hastane kapanmasa Çorlu bu konuda çok daha profesyoneldi. Benim doktorum da dedi olur erken gelirse bebekler ben 112yi arayıp en yakın küvezli hastaneye sevk etmek durumunda kalırım ama orda kaydın, kan uyuşmazlığın, çift yumurta olması gibi bilgilerin de olmaz doğum burda olursa bebeği sensiz sevk etmek gerekir vs B planı yapabilirsin dedi. Erson beyi araştırıp buldum bayıldım ya. Detaylu ultrason sonuçlarını whatsapptan at yorumlarım bir baş gelme hiç dedi, tüm bilgilerimi girdi, B planımsın diye dürüstçe söyledim hallederiz dedi falan yani çok kolaylık sağlıyor. Kardeşim Balkandaki çocuk doktoruyla da aynı ekipte onu da çok iyi anlatıyor aklına bir bebek takılıp gecenin 2sinde uyuyamam ben böyle diyip gelip bakıp öyle gidiyormuş falan. Çok ilgiliymiş :) O günlere sağlıkla erişelim hepimiz inşallah :KK200::KK200:

İnş verirler canım valla ben biraz biraz rahatladım ki tam bi rahatlama da yok ilaçsız daha zor Allah güç versin inş

Kızlar günaydın ,
Dün gece yatarken birden bi sancı girdi karnıma ama iğne batmasından beter nefesim kesildi resmen bugün de ilk zamanki gibi bu ufak ufak kasılmalarım var o zaman bebek büyüyor diyordum ama şimdi de öyle bi şey olabilir . Çok korktum 🥺 Daha kontrolüme de var. Bu ay pimpirik yapmadan 1 ay sonra gidicem dedim kendime ama inşallah dayanabilirim

Back
X