• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ateş basma durumunuz nedir kızlar? Ayyy gerçekten çok aıcak geliyor bi anda..
Ben normalde çok üşüyen bir insanim 1 saat önce eşimin elleri disarda buz gibiydi normalde ben asla isinamam eşim ise tam tersi hep sicaktir hava soguk olmasina ragmen ben hic usumuyorum. Heralde ateş basiyo ama ben çok rahatsız olmuyorum şu an.

Kızlar lavaboya gittim iç çamaşırım ıp ıslak olmuş kokusuz renksiz akıntı degil eminim nedir bu çok korkuyorum ya 😞
Canım kusura bakmazsan idrar kaçırması olabilir mi? Üşüttüysen ya da hamilelikten olabilir. Çok su içmeye çalışıyoruz malum.

Canım kusura bakmazsan idrar kaçırması olabilir mi? Üşüttüysen ya da hamilelikten olabilir. Çok su içmeye çalışıyoruz malum.
Bide yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi bunun idrarla bir alakası var mı bilmiyorum ama Çarşambaya kadar için içimi yicek

Kızlar lavaboya gittim iç çamaşırım ıp ıslak olmuş kokusuz renksiz akıntı degil eminim nedir bu çok korkuyorum ya 😞
Terleme yada çok sıkı giyinme gibi bi durum var mı ?
Geçen ben biraz dar giydim o zaman öyle bi şey oldu terledim herhalde dedim. Durabiliyorsan çamaşırsız biraz dur istersen hava alması için , zaten çamaşır olmadan da geliyorsa doktora git. Ya da kendi akıntını vs sen tabi daha iyi bilirsin bende öyle su geliyor sandığım da doktorum erkene almıştı randevuyu suyuna zaten ultrasonda bakabiliyorlar bi baktır için rahat etsin.

Terleme yada çok sıkı giyinme gibi bi durum var mı ?
Geçen ben biraz dar giydim o zaman öyle bi şey oldu terledim herhalde dedim. Durabiliyorsan çamaşırsız biraz dur istersen hava alması için , zaten çamaşır olmadan da geliyorsa doktora git. Ya da kendi akıntını vs sen tabi daha iyi bilirsin bende öyle su geliyor sandığım da doktorum erkene almıştı randevuyu suyuna zaten ultrasonda bakabiliyorlar bi baktır için rahat etsin.
Sıcak değil şuan doktoruma bir yazcam şimdi

Geçen ay bende gittim korkup aynı şekilde oldu gebelikte devamlı gelmediği sürece korkmak gerektiğini söyle bebeğin suyu olsa az az bile olsa devamlı geleceğini söyledi devam ediyor mu peki nasıl ? Geçmiş olsun

Geçen ay bende gittim korkup aynı şekilde oldu gebelikte devamlı gelmediği sürece korkmak gerektiğini söyle bebeğin suyu olsa az az bile olsa devamlı geleceğini söyledi devam ediyor mu peki nasıl ? Geçmiş olsun
Tşk ederim şuanlık gelmiyor idarımımı kaçırıyorum acaba anlamadım değişik ve sürekli baskı hissediyorum lavabom var gibi anlamadım

Canım merhaba. Benim de bayadır böyle kokusuz ve su gibi akıntım var. Yeri geliyor günde 5 kez iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor. Bende korkuyordum ama her kontrolde suyu iyi çıkıyor. Farkında olmadan idrar kaçırıyoruz büyük ihtimalle. Gün içinde su çok içince idrarın kokusu da baya azalıyor ondan anlamıyoruz bence.

Back
X