- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.021
Ağrım oldu evet üstüne yatamadım ertesi gün akşam ancak hafifledi canımCanim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrım oldu evet üstüne yatamadım ertesi gün akşam ancak hafifledi canımCanim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu ya![]()
Ay benimde insallah yarina hafifler bugun zor gecti benim icin halsizlik ve agriAğrım oldu evet üstüne yatamadım ertesi gün akşam ancak hafifledi canım
Çok uzun zamandır ben de ne yesem direk gaz yapıp karnım şişiyor, geriliyordu. Kabızlık oluyordu sizin de öyle oluyordur muhtemelen. Ben sıvı probiyotik kullanıyorum 1 aydır falan. Daha yeni yeni düzene girdi, en azından o şişlik hissi, rahatsız olma, hatta şişlikten dik duramama hissi ortadan kalktı. Nadiren oluyor.Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum sizlere. Bir yudum yemek bile yesem çatlayacak gibi oluyorum son bikaç haftadır ama bu akşam canıma tak etti artık egzersiz falan da yapamıyorum bu midemin karnımın gerilmesinden ve verdiği acı ve ağrı karışımı histen. Böyle oluyor musunuz siz de? Sanki 2 bebekte mideme kadar çıkmış göbek deliği hizamda falan değiller daha yukarıdalar gibi. Ya da karnım mı yeterince esneyemiyor benim...
20. Haftada aşı için sağlık ocağı çağırdıkizlar saglık ocagında hangi asıyı yaptırıyoruz ve tam vakti ne zaman?? birde ilk gebelikte ne zaman hissettiniz bebişinizi ben yarın tam 19 olucam hala hissetmedim![]()
Tam olarak şişlikten dik duramama evettt bunu da yaşıyorum ama işin kötü yanı benim doktorum daha ilk trimester biterken probiyotik hapa başlatmıştı zaten. Bu durumda tek çözümümüm yememek miÇok uzun zamandır ben de ne yesem direk gaz yapıp karnım şişiyor, geriliyordu. Kabızlık oluyordu sizin de öyle oluyordur muhtemelen. Ben sıvı probiyotik kullanıyorum 1 aydır falan. Daha yeni yeni düzene girdi, en azından o şişlik hissi, rahatsız olma, hatta şişlikten dik duramama hissi ortadan kalktı. Nadiren oluyor.
Hapın etki etmesi gerekirdi amaTam olarak şişlikten dik duramama evettt bunu da yaşıyorum ama işin kötü yanı benim doktorum daha ilk trimester biterken probiyotik hapa başlatmıştı zaten. Bu durumda tek çözümümüm yememek miacıkınca moralim bozuluyor resmen son bir haftadır özellikle of ben şimdi nasıl yemek yicem diye
![]()
zeytinyağı ve kayısı da deniyim çok teşekkür ederimHapın etki etmesi gerekirdi amaek olarak bol lifli gıda, gece yatmadan ılık su ile 1 kaşık zeytinyağı ve bazen de sabahları geceden suya koyduğum kuru kayısıyı yiyip suyunu içiyorum. Yine olmuyor mu yine oluyor ama en azından o en ağır halleri azaldı. Doğalla da takviye edin isterseniz. Su tüketiminiz de iyiyse umarım çözülür.
Normal kuzum ayni dogunca oldugu gibi bool bool uyuyorlar:)Kızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
Canim mide yukari cikti.e senin ikiz bebek birde.normal yani.ben son trimesterda cok cekmistim gazdan ve mide yanmasindan:) azar azar sık sık ye.Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum sizlere. Bir yudum yemek bile yesem çatlayacak gibi oluyorum son bikaç haftadır ama bu akşam canıma tak etti artık egzersiz falan da yapamıyorum bu midemin karnımın gerilmesinden ve verdiği acı ve ağrı karışımı histen. Böyle oluyor musunuz siz de? Sanki 2 bebekte mideme kadar çıkmış göbek deliği hizamda falan değiller daha yukarıdalar gibi. Ya da karnım mı yeterince esneyemiyor benim...
Dün güzelce dinlendim bugün kendimi daha iyi hissediyorum ama en ufak bir ağrıdan da doktora gitmeyi düşünüyorum Dün acildeki ilaçları da kullanmadım enfeksiyon için vermişti ama yanma falan yok idrar tahlili de temiz çıktı bir sıkıntı olmazsa haftaya perşembe randavum var ona gideceğimİnşallah canımm hiç korkma ben bebekle alakalı bi şey olduğunu düşünmüyorum ki , bu zamanlarda muayeneydi detaylı ultrasondu falan derken doktorlar bakıyor gerektiği gibi bi risk görse Allah korusun söyler. Ama yine de git dedim gibi gazdır falan en azından bi şey verir rahatlatır seni birde dinlen güzelceee![]()
Lcw da oluyor hamile reyonu.ordan bakabilirsin.Ben de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
22. Hafta dünden beri hissedemiyorum ben de çok telaşlandım ama okuldayım düşünmemeye çalışıyorum. Geçen haftalarda da olmuştu. Normaldir inşallah uyuyorlardır herhalde yaKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
açımCanim mide yukari cikti.e senin ikiz bebek birde.normal yani.ben son trimesterda cok cekmistim gazdan ve mide yanmasindan:) azar azar sık sık ye.
Benimde kolda agri oldu.dun vuruldum.bu aksam rahatlariz heralde.kolumu kaldiramiyorum.kas agrisi var vurulan yerde.Canim kol agrin oldu mu ? Benimde dun yapildi kol agrim cok oldu ya![]()
kesinlikle öyle canım 23e gireceğim hala öyleKızlar bu haftadalarda(21) bebek hareketlerini birkaç gün hissetmemek normal mi cumartesi çok belirgin hissettim bi daha öyle olmadı
Onceki hamileliktenaçımmidem yanmıyor bari şükürler olsun ama balon gibi hissediyorum hatta oburiks gibi hissediyorum üstte top gibi bir karın
Eki Görüntüle 3670407
Onceki hamilelikten![]()