- 25 Eylül 2024
- 2.257
- 1.257
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.121
ay gerçekten biz buu, uykusuz işe geliyorum benim imzalarıma hala güveniyorlar çok utanıyorum iç dünyamı bir bilseler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay gerçekten biz buu, uykusuz işe geliyorum benim imzalarıma hala güveniyorlar çok utanıyorum iç dünyamı bir bilseler
![]()
Hahahahah ay çok tatlısın yasen hepimizden fenasın iki tane birden
![]()
Ay maşallah sanaEki Görüntüle 3683230
Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben desırt üstü yatınca kalkamayangillerden
![]()
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ...Ay maşallah sanaharika görünüyorsun iki ayrı dünya var içinde çok güzel ya
![]()
Çoook güzel görünüyorsun maşallahEki Görüntüle 3683230
Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben desırt üstü yatınca kalkamayangillerden
![]()
Ya yicem seni ve benzetmelerinierken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ...sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum
![]()
27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81Çoook güzel görünüyorsun maşallahkaç haftalıksın şu ann? Biz çarşamba 27+0 olucaz, zaten kilolu başladığım için hamileymişim gibi değil de daha çok kilo almışım gibi görünüyorum sadece
![]()
Benim tek gebelik 72 ile başlamıştık 84-85 ile devam ediyoruz27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81zorlanmaya başladım çatlaklarım ağrılarım… sizde nasıl durumlaaar
Valla bilemedim nasıl yapacaz ama anneme diyorum daha bunlar iyi günlerin diyorYa wc ihtiyacı mı huzursuzluk hissi mi bilmiyorum uyanıyorum uykum var ama oturuyorum uyuyamıyorumyardım çığlıkları atıcam artık psikoloğa mı gitsek napsak
Ayyyy maşallahhh benim göbeğim senin çeyreğin ahahhsjsjjsjsdEki Görüntüle 3683230
![]()
Yanlız değilsinerken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ...sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum
![]()
Ayyy valla maşallah size ya ben utandım şu an göbeğimi atmayaYanlız değilsin![]()
Gönder gelsin bişe olmazAyyy valla maşallah size ya ben utandım şu an göbeğimi atmaya![]()
Bayıldım size![]()
Gönder gelsin bişe olmaz![]()
Gayet güzel görünüyor iç karnın dardır 30 dan sonra sen bile şaşırırsın nasıl büyüdüğünüArka fonda şu vızırdayan sivrisinek var ya o çalıyor bende ahahahhaha
Bakalım inşallahh , sağlıklı olsunlar daa içerdeGayet güzel görünüyor iç karnın dardır 30 dan sonra sen bile şaşırırsın nasıl büyüdüğünü![]()
ay benimde böyle hattta bu kadarda yok bazenArka fonda şu vızırdayan sivrisinek var ya o çalıyor bende ahahahhaha