• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hahahahah ay çok tatlısın ya 😅 sen hepimizden fenasın iki tane birden 🥹
IMG_9890.webp

Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben de 😂😂 sırt üstü yatınca kalkamayangillerden 🥲🤣

Ay maşallah sana😍😍 harika görünüyorsun iki ayrı dünya var içinde çok güzel ya 🥹🥹
erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... 🥹 sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum 😂😂

Eki Görüntüle 3683230
Benim güncel durumu şuraya bırakıyorum ben de 😂😂 sırt üstü yatınca kalkamayangillerden 🥲🤣
Çoook güzel görünüyorsun maşallah 🩷🥹 kaç haftalıksın şu ann? Biz çarşamba 27+0 olucaz, zaten kilolu başladığım için hamileymişim gibi değil de daha çok kilo almışım gibi görünüyorum sadece 😂

erken doğurma korkusu ile taşıdığım 2 minik şey ... 🥹 sizde durumlar nasıl herkes ne alemde çoook merak ediyorum en top gibi olan ben miyiiiim bir tek ben mi sırt üstü düşmüş kaplumbağa gibi kalıyoruum 😂😂
Ya yicem seni ve benzetmelerini 😅 ben tekil gebelik aşko şükür iyiyim rahatım karnım büyüyor zorlamaya başladı artık ufak ufak eğilirken falan. Ama hala hamile olduğumu unutuyorum sonra oğlum kasıklarımı ağrıtarak hissettiriyor 😅 25+1 im bugün hareketler de daha son 2 haftadır net diyebilirim ama yine çok çok değil. En son geçen hafta 860 gr 32 cm idi her sey olağan su an için.. Veeee erken doğum korkusu bende de var yalnız değilsin 😅

Çoook güzel görünüyorsun maşallah 🩷🥹 kaç haftalıksın şu ann? Biz çarşamba 27+0 olucaz, zaten kilolu başladığım için hamileymişim gibi değil de daha çok kilo almışım gibi görünüyorum sadece 😂
27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81 🥲🥲😂 zorlanmaya başladım çatlaklarım ağrılarım… sizde nasıl durumlaaar

Kızlar ben 20. Haftada ilk saçımı boyamıştım. Şimdi yine beyazlar rahatsız ediyor. Yine Green Therapy boyasını aldım ama elim gitmiyor kutuyla bakışıyorum, iyi yapıyor muyuz boyamakla sizce? Düzenli boyayan var mı?

27+1 iz ikiz gebeyim ben de 69 kilo hamile kaldım şuan 81 🥲🥲😂 zorlanmaya başladım çatlaklarım ağrılarım… sizde nasıl durumlaaar
Benim tek gebelik 72 ile başlamıştık 84-85 ile devam ediyoruz 😂 o kadar yağ kullanıyorum yine de bütün karnım çatladı valla saldım ben de bi yerden sonra 😂 gece uykumu alamıyorum artık yarım saatte bir uyandığım için en çok o zorluyo 😂

Yanlız değilsin 😂

Eklentiler

• 1000002190.webp
    1000002190.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim benim sağ kasık bölgem de çok sancı vardı idrarda enfeksiyondan şüpheleniyoruz demiştim. Bu ay kültür verdim sonuç temiz çıkmış. Geçen doktora gittiğimde sağ tarafımı bastırınca acıyor demiştim. Haa bu ağrı mı o bebek baskısı gibi bi şey demişti ama yine de test almıştı.
O sancılar ağrılar bebek baskısı olabiliyormuş yine de sizinde olursa bi test verin ama telaş yapmayın 🌺

Back
X