- 8 Ağustos 2025
- 96
- 36
- 3
- 38
Evet geçen salı 558 di.2 günde bir 2 katına çıkmıştı.Daha önce beta ölçtürmüş müydünüz ki? Kaç çıkmıştı?
Geçecek canımm inşallah geçecek. Çok şükür erken geçmese bile, doğumla kesin geçeceğini biliyoruz. Sonsuz sınırsız bir dert değil. İnşallah çok daha önce geçecek tabiValla yildim simdiden, oturdum dua ediyorum Allahim nolur düzeleyim diye
Salıdan bugüne 9 gün geçmiş. İki katına çıksa hep 10000 i bulmuştur yaklaşık canım. Bol bol su içseydin idrara sıkışık olmak önemli bugün de yazmışlar burada, kilo da önemli bir etken. Kilolu isen görünmeme ihtimali oluyor. Dış gebelik değil demiş ya çok şükür, kese elbet görünürEvet geçen salı 558 di.2 günde bir 2 katına çıkmıştı.
Evet bende hesapladım cnm 10 bini geçmesi gerek.Tam tersi zayıfım.Insallah cnm.Kan sonuç çıkınca dr arayacak bakalım hayırlısıSalıdan bugüne 9 gün geçmiş. İki katına çıksa hep 10000 i bulmuştur yaklaşık canım. Bol bol su içseydin idrara sıkışık olmak önemli bugün de yazmışlar burada, kilo da önemli bir etken. Kilolu isen görünmeme ihtimali oluyor. Dış gebelik değil demiş ya çok şükür, kese elbet görünür
Bizim seninle her şeyimiz mi aynı gider dün geceden beri aynı şeyleri yaşıyorum. Yarına randevu aldım benimde enfeksiyon geçmedi mi ya da tekrarladi mi acaba diyorumBenim öyle canım çok sık idrara çıkmaya basladı. 3gundur dün gece coktu.. koku,sarı akıntı vs yok arada iğneler batıyor artık ciddi anlamda enfeksiyon dan süphelenmeye başladım. Şuan evimde değilim. Gece gidince acile gideceğim enfeksiyon olup bebege zarar verir mi şüphesi beynimi kemiriyor geceden beri
Benim öyle canım çok sık idrara çıkmaya basladı. 3gundur dün gece coktu.. koku,sarı akıntı vs yok arada iğneler batıyor artık ciddi anlamda enfeksiyon dan süphelenmeye başladım. Şuan evimde değilim. Gece acile gideceğim enfeksiyon olup bebege zarar verir mi şüphesi beynimi kemiriyor gecenden beriKızlar böyle alt özel bölgenize doğru iğne batıyor gibi hisseden var mı. Benim böyle aşağıya doğru iğne batar gibi ağrılar oluyor normal mi
Ah kuzum git ihmal etme gerçekten güzel belirtilerimiz devam etsin ve korkmayalım hiçbirimiz ne şanslısın ki kalp atışını duydun tedirgin olma lütfen yanma var mıydı ilk gittiğinde peki o zmanlar? Sık idrara cıkmak cok normal dinlemediğim video kalmadı ama benimkı asırıydı dün. İğneler oldu birkaç kez dye trıbe girdim sende de mi iğne durumu var. Geceye nazaran daha iyiyim ben ama orda bir doluluk var işte aksam arkadaşımın tavsiyesi ile su yüklenmesi yaptım 750 ml su içtim aniden o brz iyi geldi bana yanma var mı anlamıyorum kiBizim seninle her şeyimiz mi aynı gider dün geceden beri aynı şeyleri yaşıyorum. Yarına randevu aldım benimde enfeksiyon geçmedi mi ya da tekrarladi mi acaba diyorumşuan durumun nasıl canım? Tuvalette bir yanma yapamama durumu yok ama yine de tedbir amaçlı gideyim diyorum. İçim dışım su oldu
Hayır kuzum ilkinde de yanma yoktu yeşilimsi akıntım olunca acile gittim idrarda çıktı ama çok yüksek değildi. Bir kaç gün antibiyotik içtim sonra kadın doğuma gittim tek kullanımlık saşe verdi antibiyotik içme dedi. O zaman bile belirtim yoktu şimdi olması garip geldi. Saat başı 330 ml su içiyorum gece yatana kadar e doğal olarak saat başı da wc ye gidiyorum wcden çıkınca direkt su içiyorum ama doluluk değil iğne batması şeklinde anlık ağrı olup geçiyor sen de ihmal etme git mutlaka bebeğimBenim öyle canım çok sık idrara çıkmaya basladı. 3gundur dün gece coktu.. koku,sarı akıntı vs yok arada iğneler batıyor artık ciddi anlamda enfeksiyon dan süphelenmeye başladım. Şuan evimde değilim. Gece acile gideceğim enfeksiyon olup bebege zarar verir mi şüphesi beynimi kemiriyor gecenden beri
Ah kuzum git ihmal etme gerçekten güzel belirtilerimiz devam etsin ve korkmayalım hiçbirimiz ne şanslısın ki kalp atışını duydun tedirgin olma lütfen yanma var mıydı ilk gittiğinde peki o zmanlar? Sık idrara cıkmak cok normal dinlemediğim video kalmadı ama benimkı asırıydı dün. İğneler oldu birkaç kez dye trıbe girdim sende de mi iğne durumu var. Geceye nazaran daha iyiyim ben ama orda bir doluluk var işte aksam arkadaşımın tavsiyesi ile su yüklenmesi yaptım 750 ml su içtim aniden o brz iyi geldi bana yanma var mı anlamıyorum kipsikolojik var mı acaba diyorum dinleyince
Yaşadığınız her şey çok normal. Benimde 6+4 midemle ilgili henüz bir problemim yok çok şükür.Ben de 6. Haftadayım ama hiç bulantım yok sadece bazı şeyler tiksindirici geliyor. Çok şükür yok ama olacak diye korkuyorum. Annem de 2 çocuk doğurmuş hiç bulantısı olmamış. Ayrıca bazen aşırı yorgunluk çöküyor bazen de normalim. Akşamları da iğne batması gibi bir acı oluyor.
Ay aynı kuzum aynı iğne batması var gecıyor gelip gelip. Bebişe bakar mı sence gitsem. Çook istiyorum kalp atışını duymayı cok görsem yeter sağlıklı gittiğini görseydim. Bende akıntı da yok yani normal akıntımvar azönce de epey geldi bakıyorum saf su renginde kremsi. Eşimin kuzeni ile konuştm o da hamile hemşire. Koku renkli akıntı, yanma varsa git diyor o sorduğundan buyana psikolojik yanıyor GB gelıyor wcde. Kafayı yedim ablamlar da kızıyor cok irdeleme diye bi göreydm mınnack kalbiniHayır kuzum ilkinde de yanma yoktu yeşilimsi akıntım olunca acile gittim idrarda çıktı ama çok yüksek değildi. Bir kaç gün antibiyotik içtim sonra kadın doğuma gittim tek kullanımlık saşe verdi antibiyotik içme dedi. O zaman bile belirtim yoktu şimdi olması garip geldi. Saat başı 330 ml su içiyorum gece yatana kadar e doğal olarak saat başı da wc ye gidiyorum wcden çıkınca direkt su içiyorum ama doluluk değil iğne batması şeklinde anlık ağrı olup geçiyor sen de ihmal etme git mutlaka bebeğimsen de kalp atışını duyacaksın merak etme.
Endişelenme kuzum benim enfeksiyon gebelikte çok dikkat etsek bile olabiliyormuş. Stres yapıp bağışıklığımızı düşürmeyelimAy aynı kuzum aynı iğne batması var gecıyor gelip gelip. Bebişe bakar mı sence gitsem. Çook istiyorum kalp atışını duymayı cok görsem yeter sağlıklı gittiğini görseydim. Bende akıntı da yok yani normal akıntımvar azönce de epey geldi bakıyorum saf su renginde kremsi. Eşimin kuzeni ile konuştm o da hamile hemşire. Koku renkli akıntı, yanma varsa git diyor o sorduğundan buyana psikolojik yanıyor GB gelıyor wcde. Kafayı yedim ablamlar da kızıyor cok irdeleme diye bi göreydm mınnack kalbinieşim yanımda değil evime de uzatım bugun. Anca gece gdecegmm. sen de ihmal etme gerçekten sinsi birseu şu enfeksiyon. Enazndan cok su içiyorsun WC'ye ckıyorsun dye ihmal etme iç bolbol
Kadın doğum a giderimm hamileyim sonucta anormal karsılanmaz dmiiEndişelenme kuzum benim enfeksiyon gebelikte çok dikkat etsek bile olabiliyormuş. Stres yapıp bağışıklığımızı düşürmeyelimbelki rutin gebelik ile ilgilide olabilir. Bu kadar denk gelmesini başka açıklayamıyorum
Normal acil mi? Kadın doğum acile mi gideceksin ?
Gerçekten hepsi denk geliyorrr kıza hele iğne batmasına çok oldumEndişelenme kuzum benim enfeksiyon gebelikte çok dikkat etsek bile olabiliyormuş. Stres yapıp bağışıklığımızı düşürmeyelimbelki rutin gebelik ile ilgilide olabilir. Bu kadar denk gelmesini başka açıklayamıyorum
Normal acil mi? Kadın doğum acile mi gideceksin ?
Hayır bebeğim ağrım sızım batmam var dersin bakarlar hemenKadın doğum a giderimm hamileyim sonucta anormal karsılanmaz dmii
Valla bu kadar denk gelmesiGerçekten hepsi denk geliyorrr kıza hele iğne batmasına çok oldum
Amin canım bugünlerimizi anımsayıp gülelimmm.Valla bu kadar denk gelmesisüreçlerimiz sağlıkla sürsün inşallah
endişelenmeyin ben bugün muayene oldum herşey yolunda dedi doktor çok şükür kendini hiçbir hamileyle kıyaslama herkesin süreci farklı belki sen daha hafif atalatacaksındır ne güzel dedi tabii insan yine de korkuyor ama rahatladım ben birazBizi de bilgilendirin7+3 benim de 2 gündür mide bulantım azaldı. Evham moduna geçtim
şimdi geldim herşey yolundaymış çok şükür insan korkuyor işte ya sakin kalmamız lazım bu süreçte eminim senin bebişinde keyfi yerindedirİçini frah tut canm guzel haberlerle gel benim de 2 gundur azaldığı ıcn bıcok sey idrar hariç seni çok iyi anlıyorum benim de acile gidesim geliyor idrara sıkısrken arada ağrılarım oldu hem bebişe bakarlar fln
Hayırlısı olsun bizi de bilgilendir fırsat bulduğundaEvet bende hesapladım cnm 10 bini geçmesi gerek.Tam tersi zayıfım.Insallah cnm.Kan sonuç çıkınca dr arayacak bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?