Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü
Merhaba içinizi ferah tutun sağlıklı bebek ne olursa tutunuyor arkadaşımın kanaması kanama alanları vardı çok fazla,doktor düşük yapıyorsun dedi eve git düşmezse pazartesi kürtaj olacaksın dedi. Ama bebiş şu an 7 aylık inşallah sabırlı sakin olun.

Sağlıkla gelsinler inşallah her ikisi de sizinledir umarım

Sabah uyandığımda midemi kötü hissediyorum ama onun dışında başka birşey hissetmiyorum göğüslerim aşırı ağrıyor o kadar

Hayırlı olsun canım çok şükür benim de göguslerm öyleydi azaldı 2 gundur yne artsa da sevinsem diyorum

Kızlar sorum olacak benim afedersiniz ama fitil ile beraber az bir sıvı da geliyor acaba su gb bu akıntı fitilden kaynaklı mı

Tebrik ederim canım Gözün aydın
Benim de bebeği 6+0’da gördüler. Kalp atışını dinlemek için 1 Eylül’e randevu verdiler, doktor tatilden dönünce inşallah duyacağız
Bu arada, iğne gibi batmalar için doktor bir şey söyledi mi?

Kızlar 5+3 günlük gebeyim tüp bebek ile oldu. Karından muayene etti bakabilir misiniz normal mi gününe göre. Yolk için erken alttan muayene ye gerek yok 10 gün sonra gel zaten bekleyeceksin dedi.
Benimde 5+4 kesem senin gibi yolk için haftaya cuma gidicem alttan bakmadi

Benim 6+3 te görünmüştü kalp atışını da duyduk.
Karından ultrason ile
MasaAllah benim normalde uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık olduk ama doktorum 7+4 dedi ama imkansız yani 10 temmuzda regl oldum kalp atışını haftaya duymazsak kürtaj olursun dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum

Geç döllenme olabilir mi tam bilmiyorum ama zaten gidip geldikçe günü belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…