Merhaba içinizi ferah tutun sağlıklı bebek ne olursa tutunuyor arkadaşımın kanaması kanama alanları vardı çok fazla,doktor düşük yapıyorsun dedi eve git düşmezse pazartesi kürtaj olacaksın dedi. Ama bebiş şu an 7 aylıkKesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü
Amin inşallahBen de aynı ilaçları kullanıyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
Sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba arkadaşlar durumun öğlen böyle olduğunu yazmıştım lakin içim rahat etmeyince özele gittim ultrason daha iyi olur ve öğrendim ki ikiz gebeliğim varmış bebeğin birinin kalp atışı var lakin diğerinin kalp atışı yok geç döllenme olabilir haftaya duyulabilir ya da kalbi durmuş olabilir zamanla kendi kaybolur dedi doktor gerçekten çok şaşkınım
Sabah uyandığımda midemi kötü hissediyorum ama onun dışında başka birşey hissetmiyorum göğüslerim aşırı ağrıyor o kadarMerhaba canım amiiin bende 29 unda kalp atışı için gidicem 16 sında kese yolk saç gördük. Göğüslerim benimde çok ağrıyor sütyen çıkarınca özellikle bazende uyku halim oluyor genel enerjim düşük başka belirtin olmuş muydu? Çok endişeleniyorum
Hayırlı olsun canım çok şükür benim de göguslerm öyleydi azaldı 2 gundur yne artsa da sevinsem diyorumSelam kızlaaaarbugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor
Teşekkür ederim umarımSağlıkla gelsinler inşallahher ikisi de sizinledir umarım
Merhaba, normal görünüyor 2 kat artmış değeriniz.Kızlar selaam 19ağustos betahcg 721
21 ağustos betahcg 1450 normal mi acabaa
Tamı tamına gibi ya ondan rahatsız oldum biraz siz bilgili arkadaşlara sormak istedim :)Merhaba, normal görünüyor 2 kat artmış değeriniz.
İçinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin inşallahTamı tamına gibi ya ondan rahatsız oldum biraz siz bilgili arkadaşlara sormak istedim :)
Selam kızlaaaarbugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor
İnşallahh hepimizinnİçinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin inşallah
Benimde 5+4 kesem senin gibi yolk için haftaya cuma gidicem alttan bakmadiKızlar 5+3 günlük gebeyim tüp bebek ile oldu. Karından muayene etti bakabilir misiniz normal mi gününe göre. Yolk için erken alttan muayene ye gerek yok 10 gün sonra gel zaten bekleyeceksin dedi.
Anladım teşekkür ederim peki Bebek kaçıncı haftada görünür ona göre kontrole gideyim:)Merhaba
Kanama alanından dolayı görememiş olabilir belki ikinci keseniz vardır bebek görününce belli olur
Benim 6+3 te görünmüştüAnladım teşekkür ederim peki Bebek kaçıncı haftada görünür ona göre kontrole gideyim:)
MasaAllah benim normalde uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık olduk ama doktorum 7+4 dedi ama imkansız yani 10 temmuzda regl oldum kalp atışını haftaya duymazsak kürtaj olursun dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorumBenim 6+3 te görünmüştükalp atışını da duyduk.
Karından ultrason ile
Geç döllenme olabilir mi tam bilmiyorum ama zaten gidip geldikçe günü belli oluyorMasaAllah benim normalde uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık olduk ama doktorum 7+4 dedi ama imkansız yani 10 temmuzda regl oldum kalp atışını haftaya duymazsak kürtaj olursun dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?