Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrardan merhaba kızlar, ilk 17 değerle öğrendiğimde yazmıştım. 4 kez kan verdim artışlar güzel ben de haftaya keseyi görmüş olurum inşallah. Hepimizin gebeliği sağlıkla geçsin ve evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah daha önce gebelik kayıplarım olduğu için sulandırıcı 4000lik iğne, aspirin, progestan kullanıyorum. Doktorum 6000liğe geçiş yaptıracak. İğne kullanan arkadaşlar var mı başka?

Oh çok şükür, sizin adınıza sevindim benim de pazartesi randevum inşallah güzel şeyler duyarım

şimdi geldim herşey yolundaymış çok şükür insan korkuyor işte ya sakin kalmamız lazım bu süreçte eminim senin bebişinde keyfi yerindedir
Çok mutlu oldum gerçekten senin adına kalp atışını yeni mı duydun.gözunaydn canmm Vücut ısın nasıl suan canm peki

Merhaba canım amiiin bende 29 unda kalp atışı için gidicem 16 sında kese yolk saç gördük. Göğüslerim benimde çok ağrıyor sütyen çıkarınca özellikle bazende uyku halim oluyor genel enerjim düşük başka belirtin olmuş muydu? Çok endişeleniyorum

Kızlar beta hcg kaç binden sonra kese ve embriyo gözüküyor? Bebişide görmemiz için kaç binden sonra gitmek mantıklı olur

Merhaba kızlar bende inşallah 2026 Nisan annesi olacağım. 6+6 dayım. Clexane 4000 kullanıyorum inşallah bu süreç hepimiz için iyi geçer. Kucağımıza sağsalım alırız.

şimdi geldim herşey yolundaymış çok şükür insan korkuyor işte ya sakin kalmamız lazım bu süreçte eminim senin bebişinde keyfi yerindedir
Mesajın beni çok rahatlattı 6+3 deyim. Halsizim ama eskiye göre daha iyi gibiyim. Göğüslerim dün azaldı gibiydi bugun yine hassas. Mide bulantım yok bu belirtisizlik beni evhama sokmuştu. Arada böyle dalgalanmalar normal kötüyü düşünmemek lazjm demekki

Ben de aynı ilaçları kullanıyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere

Dr aradi cnm değerim 12 binmis.yarin sabah cagirdi.gec dollenme mi acaba gozukmedi
Ooo süperr. Benim 5+1 de 13800 çıkmıştı. Senin bebiş 5 haftalık canım o zaman. Sat a göre geç döllenme gibi görünüyor yarın göreceksiniz eminimmm. 5 haftalıkken de anca yeni yeni görünüyor

Merhaba arkadaşlar durumun öğlen böyle olduğunu yazmıştım lakin içim rahat etmeyince özele gittim ultrason daha iyi olur ve öğrendim ki ikiz gebeliğim varmış bebeğin birinin kalp atışı var lakin diğerinin kalp atışı yok geç döllenme olabilir haftaya duyulabilir ya da kalbi durmuş olabilir zamanla kendi kaybolur dedi doktor gerçekten çok şaşkınım

Evet cnm zaten küçük degerle öğrenmiştim 5 gün geçtiğinde 76 ydi.Gec dollenme olduğunu düşünüyorum bende bakalım yarın dr ne diecek.cok teşekkürler

o kadar haklısınız ki çok doğru söylüyorsunuz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…