- 8 Ağustos 2025
- 96
- 36
- 3
- 38
Çok teşekkür ederim cnm haber veririmHayırlısı olsun bizi de bilgilendir fırsat bulduğundainşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Oh çok şükür, sizin adınıza sevindimendişelenmeyin ben bugün muayene oldum herşey yolunda dedi doktor çok şükür kendini hiçbir hamileyle kıyaslama herkesin süreci farklı belki sen daha hafif atalatacaksındır ne güzel dedi tabii insan yine de korkuyor ama rahatladım ben biraz
Çok mutlu oldum gerçekten senin adına kalp atışını yeni mı duydun.gözunaydn canmm Vücut ısın nasıl suan canm pekişimdi geldim herşey yolundaymış çok şükür insan korkuyor işte ya sakin kalmamız lazım bu süreçte eminim senin bebişinde keyfi yerindedir
Merhaba canım amiiin bende 29 unda kalp atışı için gidicem 16 sında kese yolk saç gördük. Göğüslerim benimde çok ağrıyor sütyen çıkarınca özellikle bazende uyku halim oluyor genel enerjim düşük başka belirtin olmuş muydu? Çok endişeleniyorumSelam kızlaaaarbugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor
Dr aradi cnm değerim 12 binmis.yarin sabah cagirdi.gec dollenme mi acaba gozukmediHayırlısı olsun bizi de bilgilendir fırsat bulduğundainşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Değerim 12 binmiş cnm bakalım yarın cagirdi.Hayjrlisi artikKalbinizi ferah tutun inşallah kan sonucu güzel çıkar
Mesajın beni çok rahatlattı 6+3 deyim. Halsizim ama eskiye göre daha iyi gibiyim. Göğüslerim dün azaldı gibiydi bugun yine hassas. Mide bulantım yok bu belirtisizlik beni evhama sokmuştu. Arada böyle dalgalanmalar normal kötüyü düşünmemek lazjm demekkişimdi geldim herşey yolundaymış çok şükür insan korkuyor işte ya sakin kalmamız lazım bu süreçte eminim senin bebişinde keyfi yerindedir
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlereTekrardan merhaba kızlar, ilk 17 değerle öğrendiğimde yazmıştım. 4 kez kan verdim artışlar güzel ben de haftaya keseyi görmüş olurum inşallah. Hepimizin gebeliği sağlıkla geçsin ve evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallahdaha önce gebelik kayıplarım olduğu için sulandırıcı 4000lik iğne, aspirin, progestan kullanıyorum. Doktorum 6000liğe geçiş yaptıracak. İğne kullanan arkadaşlar var mı başka?
Ooo süperr. Benim 5+1 de 13800 çıkmıştı. Senin bebiş 5 haftalık canım o zaman. Sat a göre geç döllenme gibi görünüyorDr aradi cnm değerim 12 binmis.yarin sabah cagirdi.gec dollenme mi acaba gozukmedi
Yaa çok iyi inşallah mutlu haberler alırsınızDeğerim 12 binmiş cnm bakalım yarın cagirdi.Hayjrlisi artik
Merhaba kızlar bata göre 6+3 deyim bugün kontrole gittim keseyi gördük doktor bebek de var dedi sonra baktı baktı bebeği de net göremedim dedi ve kese 4+5 çıktı alttan muane etti şuan cihazım el verişli değil karından bakmak için dedi kafam çok karıştı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Evet cnm zaten küçük degerle öğrenmiştim 5 gün geçtiğinde 76 ydi.Gec dollenme olduğunu düşünüyorum bende bakalım yarın dr ne diecek.cok teşekkürlerOoo süperr. Benim 5+1 de 13800 çıkmıştı. Senin bebiş 5 haftalık canım o zaman. Sat a göre geç döllenme gibi görünüyoryarın göreceksiniz eminimmm. 5 haftalıkken de anca yeni yeni görünüyor
İnşallah cnm çok saolYaa çok iyi inşallah mutlu haberler alırsınız
o kadar haklısınız ki çok doğru söylüyorsunuz canımmmmBeta değeriniz düzenli artıyorsa korkmayın stres yapmayın eğer karın ağrısı vb ciddi sorunlarınız yoksa iki yada üç hafta sonra doktorunuza gitmenizi öneririm en azından kese büyür kalp atışını da duyarsınız çünkü erken gidince bu sefer dış gebelik boş gebelik vs insan çok korkuyor ve doktorlarda genelde erken haftalarda çok olumlu konuşmuyorlar buda annede stres yapıyor en iyisi biraz sabredip öyle gitmeniz
MerhabaArkadaşlar yardımcı olacak bilgisi olan kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?