Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Bendede belirti yoktu taki dün geceye kadar şuan hafif hafif ara ara bulantım ve göğüs hassasiyetim başladı ayın 8 inde kalp atışını duyucam inşallah

Merhaba, benim de tahmini doğum tarihim Nisan görünüyor. Daha 7+4teyim ve önceden hep tansiyonum düşüktü 10'a 6 gibi, şimdiden 2 kere 13'e 9 gördüm 1 hafta içinde. Sürekli yüksek değil ama oraya çıkması şimdiden endişelendiriyor beni. Önceden tansiyonu düşük olup ilk trimesterden yükselen var mı? Diğer zamanlarda da 11'e 8 12'ye 8 çıkıyor zaten, alışık olduğum tansiyondan yüksek yine de. Endokrin randevum daha birkaç gün var, bekliyorum anca.

Aynı düşüncelere kapılıyorum. Ama düşündüğüm içinde kendimi suçluyorum ya hissederse diye. Aynısını da yaşıyorum. Resmen tercüman oldun..

Böbrek ağrısı yaşayan var mı aranızda acaba ? Yani bazen o kadar fazla ağrıyor ki masaj yapıyorum ama geçmiyor

6+5 olduk bugüne kadar bukadar bulantı yaşamadım şimdi ise çok fazla bulantı hissi geliyor sizde aynı mısınız

Aynı düşüncelere kapılıyorum. Ama düşündüğüm içinde kendimi suçluyorum ya hissederse diye. Aynısını da yaşıyorum. Resmen tercüman oldun..
Aynen ben de kendimi sucluyorum ya bisey olursa diye odum patliyo ama bi yandan da dusunceler devam ediyo, endisem cok
Senin de 2. Bebek mi?

Merhaba ilk doğumunuz mu

Kızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Benimkisinde azaldı korkma ara ara yok oluyor ara ara beni yataklık ediyor sanırım zamanla kaybolacak

Kızlar ya bugün iftar tahlili vermiştim bir sürü değer referans dışı çıktı sanırım enfeksiyon var çok böbrek ağrım da var yarın doktora gideceğiz ama korkmalı mıyım inşallah sorun olmaz ya

Hayırlı olsun :) tansiyon normalde olabilir ama bence ihmal etmeyin. Mutlaka bir idrar testi verin ve doktorunuza gidin belki ilaç başlarlar. Normalde olabilir ama siz genede gidin
Teşekkür ederim, gideceğim ayın 1'inde :) Umarım öylesinedir bu yükselme, hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım

Benim yoktu bulantım bugün arttı öyle ki kusma yok ama görüntü ışık ve hatta sesler bile midemi bulandırıyor. Bu hormonların haricinde ne yediğimizle ve bünyemizle de ilgili bence. 5 tane acılı çiğköfte yedim. Birden yataklara düştüm. Bi daha yemicem.

Her şeyden tıksırıncaya ac kalınca daha cok midem bulaniyordu. Simdi daha cok dudak ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Susadığım zaman bulantım geri basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…