- 9 Ocak 2018
- 717
- 1.893
- 113
17 temmuzda başlamıştı 24 temmuzda bitmişti.Son regli tarihini neydi acaba oyle hesaplayalim
6 haftaliksin maşallah17 temmuzda başlamıştı 24 temmuzda bitmişti.
Bendede belirti yoktu taki dün geceye kadar şuan hafif hafif ara ara bulantım ve göğüs hassasiyetim başladı ayın 8 inde kalp atışını duyucam inşallahKızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Kalp atışını duymadan hala inanamıyorum galiba6 haftaliksin maşallah
Aynı düşüncelere kapılıyorum. Ama düşündüğüm içinde kendimi suçluyorum ya hissederse diye. Aynısını da yaşıyorum. Resmen tercüman oldun..Kizlar selam, cok tuhaf hislere kapiliyorum size de danismak istedim boyle olan var mi aranizda diye,
İlk kizima 2 sene ugras sonucu hamile kalabilmistim, sonunda kendiliginden oldu ama 2 sene doktorlaea git gel olcakmi olmucakmi stresiyle gecti, simdi kizim 3 yasinda,
Kardesi olsun istiyoduk, ben cok korkuyodum nasi bakicam diye, zor bi dogum olmustu ilki ztn, hazir olmadigimi dusunuyodum ama yine hemen olmaz bekleriz diye dusunerek doktorun da acele edin demesiyle korunmayi biraktik, daha korunmayi biraktigimiz ilk ay gebelik olustu, şok olduk tabi beklemedigimiz icin, sonra ustune mide bulantilari halsizlik fln ztn perisan oldum sevinemedim bile,
Şuan ara ara asla basaramicagimi, yeni bi cocuga bakamicagimi hem kizimla hem yeni bebekle ilgilenemeyecegimi dusunup duruyorum, acele ettim diye dusunup duruyorum zamani geri alabilsem korunmayi birakmazdim diye dusunuyorum, bugun doktorum var kalp atisi duymayi bekliyoruz insallah duyariz boyle dusundugum icin de bebege bisey olucak diye korkuyo kapiliyorum, bisey olmasini da asla istemiyorum, boyle bi arada skstim kaldim, bu tip dusuncelere kapilan var mi? Cok kotu hissediyorum
Aynen ben de kendimi sucluyorum ya bisey olursa diye odum patliyo ama bi yandan da dusunceler devam ediyo, endisem cokAynı düşüncelere kapılıyorum. Ama düşündüğüm içinde kendimi suçluyorum ya hissederse diye. Aynısını da yaşıyorum. Resmen tercüman oldun..
Merhaba ilk doğumunuz muMerhaba, benim de tahmini doğum tarihim Nisan görünüyor. Daha 7+4teyim ve önceden hep tansiyonum düşüktü 10'a 6 gibi, şimdiden 2 kere 13'e 9 gördüm 1 hafta içinde. Sürekli yüksek değil ama oraya çıkması şimdiden endişelendiriyor beni. Önceden tansiyonu düşük olup ilk trimesterden yükselen var mı?Diğer zamanlarda da 11'e 8 12'ye 8 çıkıyor zaten, alışık olduğum tansiyondan yüksek yine de. Endokrin randevum daha birkaç gün var, bekliyorum anca.
Benimkisinde azaldı korkma ara ara yok oluyor ara ara beni yataklık ediyor sanırım zamanla kaybolacakKızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
EvetMerhaba ilk doğumunuz mu
Hayırlı olsun :) tansiyon normalde olabilir ama bence ihmal etmeyin. Mutlaka bir idrar testi verin ve doktorunuza gidin belki ilaç başlarlar. Normalde olabilir ama siz genede gidin
Teşekkür ederim, gideceğim ayın 1'inde :) Umarım öylesinedir bu yükselme, hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alalımHayırlı olsun :) tansiyon normalde olabilir ama bence ihmal etmeyin. Mutlaka bir idrar testi verin ve doktorunuza gidin belki ilaç başlarlar. Normalde olabilir ama siz genede gidin
Böbrek mi bilmiyorum ama sol tarafım boşluk gibi bi yer batıyor sürekliBöbrek ağrısı yaşayan var mı aranızda acaba ? Yani bazen o kadar fazla ağrıyor ki masaj yapıyorum ama geçmiyor
1 hafta sonra benceeKızlar 29 126 260 dün en son 659 çıktı bir daha kan vermeyeceğim keseyi ne zaman görürüm sizce
Umarım öyledir insan bu konularda cok pimpirikli oluyor. Her şey acaba mi diye düşünüyorsunBenimkisinde azaldı korkma ara ara yok oluyor ara ara beni yataklık ediyor sanırım zamanla kaybolacak
Benim yoktu bulantım bugün arttı öyle ki kusma yok ama görüntü ışık ve hatta sesler bile midemi bulandırıyor. Bu hormonların haricinde ne yediğimizle ve bünyemizle de ilgili bence. 5 tane acılı çiğköfte yedim. Birden yataklara düştüm. Bi daha yemicem.Kızlarr8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Her şeyden tıksırıncaya ac kalınca daha cok midem bulaniyordu. Simdi daha cok dudak ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Susadığım zaman bulantım geri basladiBenim yoktu bulantım bugün arttı öyle ki kusma yok ama görüntü ışık ve hatta sesler bile midemi bulandırıyor. Bu hormonların haricinde ne yediğimizle ve bünyemizle de ilgili bence. 5 tane acılı çiğköfte yedim. Birden yataklara düştüm. Bi daha yemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?