Günaydıııınn :) bende baktım bi kaç tane çerçeve ama varsa linkini paylaşır mısın? Çok içime sinen olmadı alamadım hala bakıyorumYaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)
Ben de aynı durumdayım ne varsa kullanıyorum ama sanırım genetik önemli. Annemin karnı boydan boya çatlak mesela o yüzden bu yağlardan ve kremlerden çok umudum yokKızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?
İlk aylarda kusmaktan sudan bile tiksindim şimdi içmeye çalışıyorum bol bol ama faydası olur mu bilemedimBen de aynı durumdayım ne varsa kullanıyorum ama sanırım genetik önemli. Annemin karnı boydan boya çatlak mesela o yüzden bu yağlardan ve kremlerden çok umudum yoktabi bol su içmek de iyi geliyor içerden de nemli tutmak lazımmış
O zaman genetikten yana şanslı olabilirsinizİlk aylarda kusmaktan sudan bile tiksindim şimdi içmeye çalışıyorum bol bol ama faydası olur mu bilemedimAnnemin bir tane bile çatlağı yok iki çocuğa rağmen ama Çatlamak da istemiyorum ne yalan söyliyim ama napalım hayırlısı
Bence kesinlikle genetik yaaaKızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?
Kesinlikle öyle yeter ki sağlıklı olsunlar :) ama bi yandan bebekten sonra kendimi çok ihmal ettiğimi düşünüyorum , kendime çatlak yağından başka bir iğne bile almamışım alışveriş geçmişim hep bebeme yatırımO zaman genetikten yana şanslı olabilirsinizöncelikle bebişlerimiz sağlıklı olsun ama ben de istemiyorum çatlamak, umarım en az hasarla atlatırız
Bebek arabası puset vs aldınız mı? aldıysanız nerden aldınız? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı travel sistem çift yönlü bebek arabası var mııı ?? İndirim deyince aklıma önce büyük parçalar geliyor daKizlarrr e bebek de indirim var bilginize
Ay lütfen bilgi verin indirimden park beşik mama sandalyesi falan aldım uyguna geldi ama bebek arabasına karar veremedimBebek arabası puset vs aldınız mı? aldıysanız nerden aldınız? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı travel sistem çift yönlü bebek arabası var mııı ?? İndirim deyince aklıma önce büyük parçalar geliyor da
Bebek Arabası alicam bendeBebek arabası puset vs aldınız mı? aldıysanız nerden aldınız? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı travel sistem çift yönlü bebek arabası var mııı ?? İndirim deyince aklıma önce büyük parçalar geliyor da
Ayy Park beşik ne aldinnn bende onu secemedimAy lütfen bilgi verin indirimden park beşik mama sandalyesi falan aldım uyguna geldi ama bebek arabasına karar veremedim
Ya ben Babymall'e gittim hafta sonu , Kraftın kampanyası var aslında park beşik mama sandalyesi bebek arabası 21 bine geliyor ama ben park beşik istemiyorum evim küçük alanım dar bi de çok biçimsiz geliyor nedense o yüzden almadımAy lütfen bilgi verin indirimden park beşik mama sandalyesi falan aldım uyguna geldi ama bebek arabasına karar veremedim
Kraft Lima wb ve prego concorde çok beğendim ben ama fiyatları biraz fazla geldi o yüzden muadil ürün arıyorum ama ikisi de kabin boy değil maalesefBebek Arabası alicam bendekabin boy istiyorum seyahat ettiğim için ve kolay olduğu için Kraft magic alicam sanirim baya düşmüş fiyatı mağazada da çok beğenmiştim.Travel sistem ama çift yönlü değil kabin olduğu için
Bebek Arabası önerisi olan varsa alabilirim
Hah işte ben o seti aldımYa ben Babymall'e gittim hafta sonu , Kraftın kampanyası var aslında park beşik mama sandalyesi bebek arabası 21 bine geliyor ama ben park beşik istemiyorum evim küçük alanım dar bi de çok biçimsiz geliyor nedense o yüzden almadımAlanlar memnun kalanlar fikir verirse çok sevinirim
Oldum olası park yatakla yıldızım barışmadı onun yerine anne yanı daha küçük otomatik sallanan beşiklerden almayı düşünüyorum Elele verde serisine bakıyorum , stoğa girerse alıcam kaçırdım çünkü üzgünümHah işte ben o seti aldım yatağı falan kurmadık henüz ama park yataktan ekstra bir beklentim yok orda gayet güzel gözüküyordu. Benim yatak odası da küçük ama bir şeyleri çıkarıp bir şekilde sığacağız artık
English Home Dorothy Çerçeve Gold - Fiyatı, Yorumları bu çerçeveden aldım canımmGünaydıııınn :) bende baktım bi kaç tane çerçeve ama varsa linkini paylaşır mısın? Çok içime sinen olmadı alamadım hala bakıyorum
Neylerde indirim var kıız?Kizlarrr e bebek de indirim var bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?