- 17 Aralık 2024
- 129
- 134
- 18
- 28
Bu ay en geç öbür ay başında tüm alışverişi tamamlamayı düşünüyorum ama büyük şeyler hariç yani bebek arabası beşik oto koltuğu şifonyer vs.Kızlar endişeleri bir kenara bırakmaya çalışayım... Alışverişleriniz ne durumda ne planladınız ne aldınız ben hala bebek arabası hariç hiçbir şeye el atmadım
Ben de artık başlamalıyım diye düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim işin içinden çıkanayacak gibiyimBu ay en geç öbür ay başında tüm alışverişi tamamlamayı düşünüyorum ama büyük şeyler hariç yani bebek arabası beşik oto koltuğu şifonyer vs.
Çantamı da hazır edicem kafam rahat olsun dedim diğer büyük şeyler sonradan alınır da küçüklerle ağırlaşınca uğraşamam zaten ağrılarım çok arttı
Ben not defterine alacaklarımı yazdım işte kendim için bebek için hastane çantasına ne konulacak gibi özellikle keşfetime düşen çantaları inceledimBen de artık başlamalıyım diye düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim işin içinden çıkanayacak gibiyimbir de bu karnımda sertleşmeler ağrılar vs olunca elim keyifle bir şeylere gitmiyor iyice anksiyeteli birine döndüm
Milyon tane bbeek arabası baktım , kraft lima wb ya da prego concorde istiyodum ama fazlasıyla pahalı olduğunu düşünmeye başladım , o yüzden prego torontoda karar kıldım , hem kabin boy hem travel sistem hem çift yönlü hem de ucuz .Ama almadım henüzKızlar endişeleri bir kenara bırakmaya çalışayım... Alışverişleriniz ne durumda ne planladınız ne aldınız ben hala bebek arabası hariç hiçbir şeye el atmadım
Yaa ben de isimli şeyleri yaptırmak istiyorum artık ama hala isim belirleyemedikMilyon tane bbeek arabası baktım , kraft lima wb ya da prego concorde istiyodum ama fazlasıyla pahalı olduğunu düşünmeye başladım , o yüzden prego torontoda karar kıldım , hem kabin boy hem travel sistem hem çift yönlü hem de ucuz .Ama almadım henüz
Onun dışında bi tane isimli tulum yaptırdım , müslin örtü aldım 3lü . Ultrason fotoğrafı için çerçeve aldım bayılıyorum böyle ince detaylara o yüzden hep böyle şeyler almışım :) Emzik zinciri yaptırdım yine o da isimli. Kendim için de valiz içi düzenleyici aldımCinsiyete önce erkek sonra kız dediler o yüzden bütün alışverişimi gönül rahatlığıyla yapamadım . Detaylıyı bekliyorum ki içime sine sine alayım her şeyi :)
Benim öyleydi tabi hala öyle 2 hafta önce detaylıda ayaklar aşağıda dedi doktor o yüzdenmiş o his hatta mesaneni tekmelediği için sık idrara çıkabilirsin dedi vuruşlarını alt taraflarımda hissediyorum bazen çıkacak heralde diyorumDoktoruna soyler misin ne dicek
Benimki senin randevudan sonra cunku
Bu kadar asagida hissetmemiz normal mi diye
Bazen oyle bi his geliyor ki asagidan firt cikacakmis gibi
Nolur detaylıdan güzel haberlerinizi bebeğinizin güzel resimlerini paylaşın , ben çok mutlu oluyorum öyle güzellikleri okudukça :) Sırf kızım güzel poz verir de koyarım diye usg için çerçeve aldım heyecanıma bakar mısın ? Ece Umay koyucaz biz inşallah , tez zamanda isim bulmanız dileğiyle :)Yaa ben de isimli şeyleri yaptırmak istiyorum artık ama hala isim belirleyemedikcuma detaylım var benim de inşallah ordan güzel haberlerle çıkıp alışverişe başlamak istiyorum
Çok güzelmiş ismi ismiyle yaşasınNolur detaylıdan güzel haberlerinizi bebeğinizin güzel resimlerini paylaşın , ben çok mutlu oluyorum öyle güzellikleri okudukça :) Sırf kızım güzel poz verir de koyarım diye usg için çerçeve aldım heyecanıma bakar mısın ? Ece Umay koyucaz biz inşallah , tez zamanda isim bulmanız dileğiyle :)
Ben 19+4üm bugün , hala hareketini hissetmiyorum , en son 3 hafta önce gittim kontrole kendimi de evhamlandırmak istemiyorum ama meraktan da ölüyorum , inşallah yolundadır gerçektenÇok güzelmiş ismi ismiyle yaşasın ay inşallah ben de hemen çerçeveye koyacağımmm inşallah her şey yolundadır keyifle yazarız buraya
Ay ne güzell Ben de düzgün bi başlayamadım 6. Aya girmeyi bekliyorum ona da 2 hafta var korkularım oluyor ne bilimBen not defterine alacaklarımı yazdım işte kendim için bebek için hastane çantasına ne konulacak gibi özellikle keşfetime düşen çantaları inceledimilk etapta gerekecek şeyleri kabaca yazdım o liste üzerinden alıcam tabi eksikler vardır ama bi yol göstericek bana
Ağrılar ilerde çok daha artabilir iyice ağırlaşıcaz bi yerden başlamak lazım
Ara ara benimde oluyor ve öyle sıradan bi ağrı gibi de değil beynim zonkluyor sanki , bazen ağrı mide bulantımı tetikliyor çok zorladığı zaman parol alıyorum :/ Çok geçmiş olsunkızlar 19+2 den bildiriyorum baş ağrılarım başladı
Canım normal ilk gebelikse benim de 19+6 20 gibi başladı durmuyo şimdiBen 19+4üm bugün , hala hareketini hissetmiyorum , en son 3 hafta önce gittim kontrole kendimi de evhamlandırmak istemiyorum ama meraktan da ölüyorum , inşallah yolundadır gerçekten
oğlumda duux aldım gayet de memnun kaldık kızımda da kullanıcam almayı düşünmüyorum tekrarMilyon tane bbeek arabası baktım , kraft lima wb ya da prego concorde istiyodum ama fazlasıyla pahalı olduğunu düşünmeye başladım , o yüzden prego torontoda karar kıldım , hem kabin boy hem travel sistem hem çift yönlü hem de ucuz .Ama almadım henüz
Onun dışında bi tane isimli tulum yaptırdım , müslin örtü aldım 3lü . Ultrason fotoğrafı için çerçeve aldım bayılıyorum böyle ince detaylara o yüzden hep böyle şeyler almışım :) Emzik zinciri yaptırdım yine o da isimli. Kendim için de valiz içi düzenleyici aldımCinsiyete önce erkek sonra kız dediler o yüzden bütün alışverişimi gönül rahatlığıyla yapamadım . Detaylıyı bekliyorum ki içime sine sine alayım her şeyi :)
aynen az önce bir parol da ben içtim başka bişey kullanmıyorum.Ara ara benimde oluyor ve öyle sıradan bi ağrı gibi de değil beynim zonkluyor sanki , bazen ağrı mide bulantımı tetikliyor çok zorladığı zaman parol alıyorum :/ Çok geçmiş olsun
Bol sıvı tüket canımAra ara benimde oluyor ve öyle sıradan bi ağrı gibi de değil beynim zonkluyor sanki , bazen ağrı mide bulantımı tetikliyor çok zorladığı zaman parol alıyorum :/ Çok geçmiş olsun
Duux için mağazadaki kız çok ağır dedi , ona da baktım da satmamak için uğraştı sanki bende üstelemedim öyle oluncaoğlumda duux aldım gayet de memnun kaldık kızımda da kullanıcam almayı düşünmüyorum tekrar
Adıyla yaşasın inşallah maşallahNolur detaylıdan güzel haberlerinizi bebeğinizin güzel resimlerini paylaşın , ben çok mutlu oluyorum öyle güzellikleri okudukça :) Sırf kızım güzel poz verir de koyarım diye usg için çerçeve aldım heyecanıma bakar mısın ? Ece Umay koyucaz biz inşallah , tez zamanda isim bulmanız dileğiyle :)
İlk gebelik , bazen geceleri (her gece 3 sularında uyandığım içinCanım normal ilk gebelikse benim de 19+6 20 gibi başladı durmuyo şimdistres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?