- 17 Mart 2023
- 794
- 1.105
- 43
- 31
Çerçeve linkinizi alabilir miyim? Bende güzel bir çerçeve arayışındayımMilyon tane bbeek arabası baktım , kraft lima wb ya da prego concorde istiyodum ama fazlasıyla pahalı olduğunu düşünmeye başladım , o yüzden prego torontoda karar kıldım , hem kabin boy hem travel sistem hem çift yönlü hem de ucuz .Ama almadım henüz
Onun dışında bi tane isimli tulum yaptırdım , müslin örtü aldım 3lü . Ultrason fotoğrafı için çerçeve aldım bayılıyorum böyle ince detaylara o yüzden hep böyle şeyler almışım :) Emzik zinciri yaptırdım yine o da isimli. Kendim için de valiz içi düzenleyici aldımCinsiyete önce erkek sonra kız dediler o yüzden bütün alışverişimi gönül rahatlığıyla yapamadım . Detaylıyı bekliyorum ki içime sine sine alayım her şeyi :)
Dorothy Metal Çerçeve Silver 8684233323499 | English HomeÇerçeve linkinizi alabilir miyim? Bende güzel bir çerçeve arayışındayım
Dorothy Metal Çerçeve Silver 8684233323499 | English Home
Bana da burdan bi arkadaşım tavsiye etmişti , trendyolda da var ben kendi sitesinden daha uyguna almıştım ama fiyat artmış
Ay mükemmel bir çizelge olmuş boş halini paylaşman mümkün müBenim de tam olarak bikini bölgemdeki o üçgen alanın içinde hissediyordum. Bugün 19+5'iz sanki biraz daha göbek deliğime doğru çıktı.
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby canım ben yüksek ihtimal bunu alacağım. İlla içine birşeyler dökülür makinede yıkayabilcek olmam ve çok detaylı bir çanta olması beni cezbetti.
Ben bugün 19+5'im. İlk gebeliğim ve kilolu olmama rağmen 1,5-2 haftadır hissediyorum. Genelde kilolu ve ilk gebeliği olanlar geç hisseder diyorlardı ama bence direk vücut yapısıyla alakası var. Ve bir günde hissetmeye başladım ben canım aniden oluveriyor :) Şuan otururken ve sırt üstü yatarken hissediyorum. Ayakta hissetmiyorum henüz.
Bende bazen çok şiddetli hissediyorum ve 5 ayda dişimi sıkıp 2 kere parol içtim. İnşallah bu şekilde devam eder artmaz.
Canım bende senin attığın çantayı düşünüyordum ama deri olması ve ağır olması benidüşündürdü. Birde yıkanamayacak olması.EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah modeli avantajlı fiyatlar ile elelebaby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından keşfet !www.elelebaby.com
Ben yüksek ihtimal attığımı alacağım.
Bir de kızlar ben böyle bir liste yaptım aldıkça üzerini çiziyorum size de tavsiye ederim. Ben büyük alışverişleri; bebek arabası, anne yani, süt pompası vs Kasımdaki indirimlere saklıyorum. Şimdilik favladım duruyorlar.
Eki Görüntüle 3642107
Aa tabi atayım canım. Direk Excel olarak atacaktım ama site desteklemiyor.Ay mükemmel bir çizelge olmuş boş halini paylaşman mümkün müçok severim böyle ama çok üşenirim
Vallahi bakıp bakıp mutlu oluyorum , Allah sağlıkla içini doldurmak nasip etsin . Seninde ne muradın varsa versin çok içime sinerek aldım çünküEveett bendim bendim bendim ooo :))
Benim 1 ay önceye kadar akıntılarım fazlaydı,amma şeffaftı,şimdi eskisi gibi,günlük çok az oluyor diye bilirim.Beyazsa,mantar ola bilir.Doktoruna soyler misin ne dicek
Benimki senin randevudan sonra cunku
Bu kadar asagida hissetmemiz normal mi diye
Bazen oyle bi his geliyor ki asagidan firt cikacakmis gibi
SüpersinAa tabi atayım canım. Direk Excel olarak atacaktım ama site desteklemiyor.
Eki Görüntüle 3642118
Eki Görüntüle 3642117
Çok teşekkür ederim.Bunları uzmandan duymak daha iyi elbet.Bizde daha zaman ekleri yok,onlar olursa,ecet daha rahat olur tabi.Hem de daha her şeyi tam ifade edemiyor,ondan da kızıyor ola bilir.Tam konuşsa bence de daha rahat olacak.Çocuk gelişimi mezunuyum. Teorik ve eğitim bilgime güvendim. Cesur davrandım. Ama o eğitim olmasaydı yapayalnız ne yapacağını bilmeyen karmakarışık bi anne olurdum. Ne ailemizde ne arkadaş çevremde oğlumdan büyük bi çocuk yok. Her çevrede bebek-çocuk olarak en büyüğü benimki. Etrafımda bana el uzatacak şu da bu sebepten oluyor diyecek kimse olmadı. Her şey eğitimim ve annelik içgüdülerimle oturdu. Bu yüzden bi anne gelip benden bilgi isteyince istemsiz olarak bildiğim her şeyi verme eğilimi gösteriyorum
Konuşma konusunda da en güzel iletişimi geçmiş zaman,gelecek zaman,şimdiki zaman eklerini öğrendikten sonra kurmaya başladık. Daha temiz bi cümle yapısı kurduğu için daha güzel ifade ediyor kendini. Dışarıya çıkmak geriyor olabilir oğlunuzu. Vardır bi sebebi. Şey bile olabilir. Şu süreçte biraz bağımsızlık istiyor ama cesaret edemiyor. Hem sizle olmak hem kendi yapmak istiyor. Bu karmaşada yoruyor çocuğu. 2 yaş cidden sabır isteyen bi yaş. Bebeklikten çocukluğa geçiş biraz sancılı oluyor. Allah kolaylık versin size de eminim bu günlerde geçicek. Büyüyecek elbet
Ah amin amin kuzum benim hepimizin inşallaahh :) Benimki hala boş duruyor 19 undaki detaylığı bekliyorum inşallaah :)Vallahi bakıp bakıp mutlu oluyorum , Allah sağlıkla içini doldurmak nasip etsin . Seninde ne muradın varsa versin çok içime sinerek aldım çünküDaydi :)
Bende işte sürekli pc başındakim ama alışveriş sitelerine girmekten çalışamıyorum hahaha. Listeyi güle oynaya tamamlamak nasip olsun inşallaah :)Süpersinvalla tez yazmaktan sürekli pc başındayım ama zorunlu olmayan hiçbir şeye elim gitmiyor o yüzden bayıldım bu çizelgeye teşekkür ederim çok keyifle üstlerini çizelim
Yaaaa seninde mi detaylın 19unda , benimde 19undaaaa :) benimde boş duruyor ki bekliyorum hayırlısıyla , ayy yapma daha alınacak o kadar şey var ki para yetiştiremiyorumAh amin amin kuzum benim hepimizin inşallaahh :) Benimki hala boş duruyor 19 undaki detaylığı bekliyorum inşallaah :)
Seni bir kez daha zehirliyim mi bir kaç çerçeveye daha aşık oldum kıyışabilirsem bunlardan birini de alıcaaaam :)
Çerçeve - LCW HOME - 299,99 TL
LCW HOME Sari Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçevesi 17 cm size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W57277Z8-VYRwww.lcw.comÇerçeve - LCW HOME - 359,99 TL
LCW HOME Kahverengi Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçevesi 15 cm size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W57280Z8-S6Kwww.lcw.com
Evet evet 19 unda :) 21+1 oluyoruz o gün. Valla benimde öylee daha liste kabarık he ay 3-5 bişey alıyorum. Kasıma kadar ufakları bitirsem bari diye düşünüyorumm.Yaaaa seninde mi detaylın 19unda , benimde 19undaaaa :) benimde boş duruyor ki bekliyorum hayırlısıyla , ayy yapma daha alınacak o kadar şey var ki para yetiştiremiyorum
20+6 olucaz bizde o gün , aynısını düşünüyorum ama işteyim pc başında da sürekli bi şeyler bakmaktan almadan duramıyorum kiEvet evet 19 unda :) 21+1 oluyoruz o gün. Valla benimde öylee daha liste kabarık he ay 3-5 bişey alıyorum. Kasıma kadar ufakları bitirsem bari diye düşünüyorumm.
Liste yapmak güzel oluyor ben liste yapınca yarısını tamamlamış hissettim alma kısmı da keyifle yapılır inşallahAy ne güzell Ben de düzgün bi başlayamadım 6. Aya girmeyi bekliyorum ona da 2 hafta var korkularım oluyor ne bilimne alıcağımı da bilmiyorum çok stresli geliyor bana kaldım böyle bi elele nin ana kucağı etrafında dönüyorum o sa gerekli mi bilmiyorum hiç bir şey bilmiyormuşumm bennnn
Ben de daha hiçbi şey almadan bavul düzenleyici almıştım20+6 olucaz bizde o gün , aynısını düşünüyorum ama işteyim pc başında da sürekli bi şeyler bakmaktan almadan duramıyorum kialdıklarımdan bazılarının linki
COOLMINIES Çok Amaçlı Müslin Örtü 3’lü Set, Müslin Yenidoğan Bebek Battaniyesi, %100 Pamuk Müslin Bez, 80*90 cm - Fiyatı, Yorumları
COOLMINIES Çok Amaçlı Müslin Örtü 3’lü Set, Müslin Yenidoğan Bebek Battaniyesi, %100 Pamuk Müslin Bez, 80*90 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Gri Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Gri Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Kendime de bunu aldım bugün yine duramadımlilamtasarım Zirve Isimli Emzik Zinciri - Emzik Askısı - Bebek Hediyesi Bez023 - Fiyatı, Yorumları
lilamtasarım Zirve Isimli Emzik Zinciri - Emzik Askısı - Bebek Hediyesi Bez023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ÇEÇİM KADIN TULUM SALOPET HAMİLE TULUM ZYN-58608 - Fiyatı, Yorumları
ÇEÇİM KADIN TULUM SALOPET HAMİLE TULUM ZYN-58608 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tek büyük avantajım , ben kadın doğum pediatri hemşiresiyim , hangi takım kaç parça alınır hastane çantasına ne koyulur hepsini iyi biliyorum .O yüzden böyle ıvır zıvır şeyleri tamamlıyorum önceBen de daha hiçbi şey almadan bavul düzenleyici almıştımzıbınlar vs hangi boy nasıl almak lazım hiç bilemedim ilk çocuk olunca cahil cahil bakınıyorum
Yaa çok güzellermiş maşallah. Benimde 2 tane salopetim vardı bu yaz çevirip çevirip elbiselerle giydim. Biri annemin bana hamileykenki salopeti diğerini de ben almıştım trendyoldann :)20+6 olucaz bizde o gün , aynısını düşünüyorum ama işteyim pc başında da sürekli bi şeyler bakmaktan almadan duramıyorum kialdıklarımdan bazılarının linki
COOLMINIES Çok Amaçlı Müslin Örtü 3’lü Set, Müslin Yenidoğan Bebek Battaniyesi, %100 Pamuk Müslin Bez, 80*90 cm - Fiyatı, Yorumları
COOLMINIES Çok Amaçlı Müslin Örtü 3’lü Set, Müslin Yenidoğan Bebek Battaniyesi, %100 Pamuk Müslin Bez, 80*90 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Gri Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Gri Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Kendime de bunu aldım bugün yine duramadımlilamtasarım Zirve Isimli Emzik Zinciri - Emzik Askısı - Bebek Hediyesi Bez023 - Fiyatı, Yorumları
lilamtasarım Zirve Isimli Emzik Zinciri - Emzik Askısı - Bebek Hediyesi Bez023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ÇEÇİM KADIN TULUM SALOPET HAMİLE TULUM ZYN-58608 - Fiyatı, Yorumları
ÇEÇİM KADIN TULUM SALOPET HAMİLE TULUM ZYN-58608 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ayy hastane çantası konusunda bize de liste yapsana kız o zamaaanTek büyük avantajım , ben kadın doğum pediatri hemşiresiyim , hangi takım kaç parça alınır hastane çantasına ne koyulur hepsini iyi biliyorum .O yüzden böyle ıvır zıvır şeyleri tamamlıyorum önceÇünkü annem zaten body, tulum, zıbın doldurmuş şimdiden bana bırakmamış bile :)
Bende hala büyüyen beşik mi alsam şu ahşap sallananlardan mı alsam karar veremedim , ona göre dolap alcamYaa çok güzellermiş maşallah. Benimde 2 tane salopetim vardı bu yaz çevirip çevirip elbiselerle giydim. Biri annemin bana hamileykenki salopeti diğerini de ben almıştım trendyoldann :)
Bende dolap içi almak istiyorum ama sorun şu ki dolap belli değil ahhaahhLuvmabelly MYRA6152 Kot Hamile Salopet -Mavi - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly MYRA6152 Kot Hamile Salopet -Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?