O zaman sana Huggy swing me anne yanı elektrikli akıllı beşik önerebilirim böyle bi şey düşünür müsün bilmem ama :)Bende park yatak almayacaklardanım sepet beşik ya da chicconun yataklarından istiyorum. Marka chicco olmayabilir sanırım babay plus’ın falan da var aynı tür anlatabileyim diye yazdım. Eğilip almak ve uyuyunca koyarken uyandırmak istemiyorum o yüzden yatakla aynı boya ayarlayabileyim hemde çok yer kaplamasın istiyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim , Zeynepler, Elifler gibi asla modası geçmiyor :)Bihter neyi itiraf edicek Firdevs hanim sdfgjk
saka bi yana guzel isimler elbette
Eskimeyecek bir isim mesela Ece
Bazi isimlerin modasi geciyor ama ece diye teyze var bizim burda
Kaliplasmis isimlerden yani
Bakıyorum hemen canım.O zaman sana Huggy swing me anne yanı elektrikli akıllı beşik önerebilirim böyle bi şey düşünür müsün bilmem ama :)
*Ahsen
*Elay
*inci
*Deva
*Özüm
*Arsun
*Eliz
*Eslina
*Duru
*Nisa
*Asrın
*Melis
*Güneş
*Alya
*Asya
*Sinem
*İpek
*Defne
*Duygu
*Şifa
*Ada
*Kumsal
*Doğa
*İzgi
*Oylum
*Laren
*Mira
*Elçin
*Deniz
*Ayçin
*Canselin
*Enzel
Ve daha niceleriii ..
Düşünen arkadaşlara da fikir olur belki :)
Bizim de en yakın olduğumuz Mira, Lina ve Miray varİlk kızımın adı Ela. İkincisini Lina koyacağız canım fikir olur belki sana da.
Bende erkek de var , malum bana 12. haftada erkek demişlerdi hepsine ful teçhizat hazırlanmıştımİsim konuşulmuş hep kız ismiyok mu erkek anası erkek isim önerisi olan
Hemen güncelliyorumaegamze canım benim listeye de isim "Toprak" olarak ekleyebilirsin :) İsim konusu geçmişken aklıma geldi listeyi biraz canlandıralım :)
Malesef bende ya, çok kararsızım belki bende sadece tetanoz olucam onuda mümkünde erken haftalarda değilBen karma olan aşılar için hiç iyi şeyler duymadım , cahillik de yapmak istemiyorum ama ya sırf tetanoz olcam ya hiç olmıycam , tabi yine de her şey Allahtan ama insan her ihtimali düşünüyor
Aynı düşüncedeyim , en son hangi haftaya kadar yapılıyorsa o haftayı bekliycem gibi ..Malesef bende ya, çok kararsızım belki bende sadece tetanoz olucam onuda mümkünde erken haftalarda değil
Aynı düşüncedeyim , en son hangi haftaya kadar yapılıyorsa o haftayı bekliycem gibi ..
Kizlar eger ilk gebelikleriniz ise 1 ay arayla 2 tetanoz yapiliyorMalesef bende ya, çok kararsızım belki bende sadece tetanoz olucam onuda mümkünde erken haftalarda değil
Canım bizimkine de Lina yazabilirsin.Hemen güncelliyorum
Benim 2. gebeliğim ama koruyuculuğunda bir süresi var canım. Olanlarda eğer üzerinden 5 seneydi sanırım geçtiyse yine olmaları gerekiyor. Ben 10 sene önce olmuşum artık korumuyormuş o yüzden dün yine oldum mesela.Kizlar eger ilk gebelikleriniz ise 1 ay arayla 2 tetanoz yapiliyor
Daha once olmadiysaniz eger
24.haftaya kadar olunmasi gerekiyor ilk gebeliklerde
Doktorunuza danisin
Prego iyi de puseti set içinde yok sanki kabin boy olana puset ayrı alıp takılabiliyor muCanım ben de senin gibi bu sorunun cevabını yok merak ediyorum. Travel sistem kesinlikle istemiyorum çünkü zaten kısayım küçüğüm kesin taşıyamam üşenirim sonra da kendi başıma dışarı çıkmam falan diye düşünüyorumprego lotus modeli var baya araştırdım poşeti de ilk 6 ay upset takılıyor öyle kullanıyor sonrasında normal. Buna baya yükseldim gibi ama pişman da olur muyum bilmiyorum 10 bin falan fiyatı da uygun olan şeyler de beni şüphelendiriyor alışmışız yüksek fiyatlara artık
Kraft traveller çok ağır geliyor bana baya hantal ben bebeğin konforunu değil kendi belimi düşünüyorumBen de prego toronto alacaktım hem travel hem kabin boy diye , bayaa da kararlıydım yani kesin alacaktım ama şikayetvara baktım , puset sallanıyor , puset çıktı düştü diye bir sürü yorumları var , yedek parçayla ilgili bir sürü sorun çıkmış . Ucuz olsun diye de riske atamam , kraft alcam en son yine
Ayyy ne alcaz ayol ben ama travel almak istiyorum hafif ve uygun fiyatlı var mı travel önerebileceğiniz ?Kraft traveller çok ağır geliyor bana baya hantal ben bebeğin konforunu değil kendi belimi düşünüyorum
10 sene cok canim tabiBenim 2. gebeliğim ama koruyuculuğunda bir süresi var canım. Olanlarda eğer üzerinden 5 seneydi sanırım geçtiyse yine olmaları gerekiyor. Ben 10 sene önce olmuşum artık korumuyormuş o yüzden dün yine oldum mesela.
Prego lotus olabilir canım uygun hem travel hem kabin baginin de ürünleri güzelAyyy ne alcaz ayol ben ama travel almak istiyorum hafif ve uygun fiyatlı var mı travel önerebileceğiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?