Bizde de hala isim yok. Sürekli isim eliyoruzO sirada daha isim bulamayan benkararsizlik en kotusu
İkinci isim kullanılıyor hep ilkini baş harf yanına nokta şeklinde yazıyorlar okullarda bileAyy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişşYoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem
Benim arkadaşım beşik filan almadı mesela. Çocuk yerde yattı. Yazın sıcakta kuru tahtanın üstünde yatmak isterdi. Halının üstüne çeksek uyanırdı. En azından ben hevesimi alayım. Çünkü 2. Çocuk düşünmüyorum. En azından çektiğim sıkıntıları unutana kadar. Unutursam bakarız :)Park besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandi
Bizimki 1 yasina girdi asla yatmadi o gunden sonra
Sepet besik alin ilk bebisiniz heves ediyonuz anliyorum
ikincisinde yer yatagi yaparsiniz
Bak bu işime yarar işte :)İkinci isim kullanılıyor hep ilkini baş harf yanına nokta şeklinde yazıyorlar okullarda bile
Çok sevinirim , annem hediye olarak almak istiyor fiyat olarak kaça almıştınız olmazsa bende mağazadan aldırayım çok fark yoksa , demontelerde kurulum çok zor oluyomuş çünküEbebekten aldım. Natürel sepet beşik diye geçiyor. Sepet kısmı kurulu geliyor. Ayaklarını siz kuruyorsunuz. Daha ona sıra gelmedi. Bi de kedilerimiz var muhtemelen onlar yatacak bebek gelene kadar :) birazdan ekliyim görsel
En iyisi yer yatagi diyorlarBenim arkadaşım beşik filan almadı mesela. Çocuk yerde yattı. Yazın sıcakta kuru tahtanın üstünde yatmak isterdi. Halının üstüne çeksek uyanırdı. En azından ben hevesimi alayım. Çünkü 2. Çocuk düşünmüyorum. En azından çektiğim sıkıntıları unutana kadar. Unutursam bakarız :)
Benim aklımda isim çok cinsiyetiniz neyse yardımcı olayım :)O sirada daha isim bulamayan benkararsizlik en kotusu
Amiiinnn inşallaahhh :)Adiyla yasasin saglikla gelsin ismi ne olursa olsun alisicaz zaten
Her türlü şakayı kaldırırımBen ilk okudugumda aklima gelmisti ama o zaman yazmadim seni tanimiyordum espri kaldirir misin falan diye simdi tekrar yazinca yazasim geldi
Yok ismi gayet sirin bebisinadiyla yasasin
Biz daha isim bulamadik bulduk da kararsiziz hala
Sen en azindan netlestirmissin
Isim secmek cok zor ya
Gökceye Ece benzemiyor ki yavHer türlü şakayı kaldırırımyıllardır kızım olursa adını ya Gökçe ya Umay koyucam derdim hep , kocamın ailesinde yakın akrabasında Gökçe var Umay da bana kaldı :) Gökçeye benzer olsun diye de Ece koydu zaar eşim beyefendi
HahahaahhGökceye Ece benzemiyor ki yav
Gülce Gözde Tuğce falan olsa neyse de
Ece isminde niye bu kadar diretiyor valla kavga sebebi ha
Ben yardım isterim kızım olacak inşallahBenim aklımda isim çok cinsiyetiniz neyse yardımcı olayım :)
Benimde kizzBenim aklımda isim çok cinsiyetiniz neyse yardımcı olayım :)
Normaldir bence canım dün detaylıda 20+6 çıktı bebişim 395 gr.Kizlar bebisleriniz kac gram 21+5 te 385 gram cikti detaylida.heyecandan doktora normal mi diue sormayi unuttm
Adım Ece bence çok güzel bir isim.Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişşYoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem
*AhsenBen yardım isterim kızım olacak inşallah
Ece elbetteki çok güzel sadece Umay başta olsun istemiştim :)Adım Ece bence çok güzel bir isim.
Bihter neyi itiraf edicek Firdevs hanim sdfgjkHahahaahhMatmazel - nifak tohumları ekiliyor gibi hissettim ayy çok güldüm ya Kocamla 11 senedir tanışıyoruz , gbtsinde Ece yok -tabi ki riske atmadım - o yüzden çok sıkıntı yapmadım, hoşuna gidiyormuş benim kızım, kraliçem olacak diyor , saygı duydum
İlk kızımın adı Ela. İkincisini Lina koyacağız canım fikir olur belki sana da.Ben yardım isterim kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?