Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Ay hanımlar sürekli yemeklerden bahsetmeyelim bence herkes hamile.durduk yere asercez
Kayıp konuşmak yasak etkileniyoruz bu mantıklı buna okeyim. Ama Bi yerimizde birsey hissedip sorsak kendisinde olmayan endişe ediyor konuşmayalım oluyor. Midemiz kötü aklımıza birsey gelmiyor ne bastırır sorsak insanların canı çekiyor. Ben artık sanırım buralara ugramiycam ne yapsak olmuyor şahsınız adına söylemiyorum yanlış anlamayın. Yine Bi konuya daha konuşmayalım denince artık şahsen uzaklaşma kararı aldım. Herkese sağlıklı gebelik diliyorum

Birbirimize fikir veriyoruz ki. Yani yediklerimiz kısıtlı zaten. Midemiz kötü durumda. Sonuçta stresli bir zamandan geçiyoruz. Bence gitmeyin. Ne güzel dertleşiyoruz

Bir kızınız varmış, öncelikle sağlıklı olması tabi ama içinizden geçen olur inşAllah 2 3 güne doktora gidicem az çok belli olur. Siz ne hissediyorsunuz?

Ben 10+1’im yarın doktora gideceğim. İlkinde 16.haftada öğrendim.
Ben bir şey hissetmiyorum. Her şey olabilir. İçimden hayırlı sağlıklı evlat olsun duası geçiyor hep. Kız erkek fark etmez bana.

Eşim kız olsun diye dua ediyor ama. Çok istiyor o.
Annem inşallah bu erkek olur ikisini de tatmış olursun diye dualar ediyor

Siz kız mı istiyorsunuz?

Birbirimize fikir veriyoruz ki. Yani yediklerimiz kısıtlı zaten. Midemiz kötü durumda. Sonuçta stresli bir zamandan geçiyoruz. Bence gitmeyin. Ne güzel dertleşiyoruz
Ama haksız mıyım? 1.trimester in getirileri belli. Lekelenmeler kanamalar, bulanti kusmalar, kasık bel ağrıları vs vs. E bunları konusmuyorsak gebeler grubunda ne konuşalım? Bebek eşyası doğum vs konuları konuşmaya erken. Seçe seçe konuşuyorum zaten şahsen empati yapmaya çalışıyorum başka da yapabileceğim birsey yok. Strese sokar duruma geldi ne desem ne anlaşılır diye düşüne düşüne. Bana da bu yaramıyor mesela. Strese girmek için buraya gelmenin Bi manası var mi

Yarın foto gelir mi? Ya aslında farketmez ama kız çocuğu biraz başka sanki. İlk çocuk kız olursa ilerde onla dedikodu yaparız

O mide problemi bende de var ilk başta yanma vardı şimdi yanma ile bulantı var onlar olmasa bile midemde tuhaf bir şey var ne yemek yediriyor ne su içiriyor ağız tadım çok değişti ne yesem midemi direk yakıyor

Diğerlerinden haberim yoktu .açıkçası ben yazdım diye buna uymak zorunda değilsiniz.sonucta böyle bir kural yok.
Bu kadar takmayın bence ya.
Bu aralar sürekli mide bulantısı ve yemekler konuşuluyor mesela ben özellikle girmedim.okurken midem bulanıyor niyeyse.
12.haftaya girmek üzereyim ikili test yapanları sonuçları filan merek ettim o nedenle bu ara okuyorum yazılanları.
Yoksa ben de sürekli takip etmiyorum.
Dediğim gibi takmayın kafaya arada mola verip devam ederiz.

Haklısınız, Ben seviyorum burda yaşadığım şeyleri paylaşmayı. Sonuçta benzer şeyleri yaşıyoruz. Ortaklaşa fikir oluyor. Ben strese girmiyorum sizde girmeyin. Hepimiz duygusalız gebelikten. Aynen devam edelim

Hayırlı olsunn bende merak ediyorum bu nub olayını ama anlamak için daha iki haftamız var galiba
Benim nubu hiç belli ol uyor değil mi ? Bende anlamadım orda ne var. Bacak falan dedi doktor. Ama 10. haftada belli olmuyormuş. Kız erkek aynı diyorlar. Sizin kaç haftalıktı

Yaaa birbirimize öneri sunmasak ne yiyebiliriz bilmiyoruz aklımıza gelmiyor diye açız, sunsak böyle oluyor nolcak halimiz bilmiyorum şu 3 ay geçse rahatlasak yeminle yıldım bu durumdan
Ben 12+5 deyim hala iştahım açılmadı canım bir şey ceker mi diye düşünüyorum asla bir şey bulamıyorum. Yemek önerileri verelim kıızlar buradan yararlı olur aklıma bir şey gelmiyor. Makarna ve salata midemi bulandırmıyor. Kusmadım hiç ama hep bi tiksinme hissi var buna da şükür

Ben de aynı durumdayım internette yemek fotoğrafları ve yemek videoları görünse bile tiksiniyorum insanlar nasıl yiyor bu yemekleri yiyorum. Canım da bi şey çekmiyor sadece soğuk şeyler çekiyor. Dolaptan çıkmış meyveyi falan rahatlıkla yiyebiliyorum.

Çok haklısınız. O konuşulmasın bu konuşulmasın peki bu aşamada başka ne konuşulabilirki birçoğumuzun yaşadığı şeyler aynı. Gitmeyin lütfen ben sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum birbirimize destek olmaya devam edelim

Bence de kayıp konusu çok hassas uykularımız kaçıyor rastgele okuyunca. Onun dışındakiler ama dertleşeceğimiz öğreneceğimiz paylaşacağımız konular. Onun için buradayız. Kabak ve brokoli yazılmış mesela yarın yiyeceğim sevdiğim şeyler gayet işimize yarar bilgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…