- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.961
Evet ya inşallah. O yüzden zorlamamak lazım kendimizi şu da yararlıymış zorla yiyelim diye.12. haftadan sonra azalıyormuş inşallah. Allah yardım etsin hepimize annelik gerçekten kutsal ya
Kızımda 16 haftadan sonra geldi bende, onda da dönüşü muhteşem oldu diyememBen 12+5 deyim hala iştahım açılmadıcanım bir şey ceker mi diye düşünüyorum asla bir şey bulamıyorum. Yemek önerileri verelim kıızlar buradan yararlı olur aklıma bir şey gelmiyor. Makarna ve salata midemi bulandırmıyor. Kusmadım hiç ama hep bi tiksinme hissi var buna da şükür
Ben kayıp konusunun bile konuşulmamasını doğru bulmuyorum mesela. Bunun gebelikte olabilecek bir risk olduğu herkes tarafından biliniyorken kafadan atılabildiğini sanmıyorum. Allah korusun kaybım olsa gebe numarası mı yapacağım ya da gizemli bi şekilde ortadan mı kaybolacağım?Kayıp konuşmak yasak etkileniyoruz bu mantıklı buna okeyim. Ama Bi yerimizde birsey hissedip sorsak kendisinde olmayan endişe ediyor konuşmayalım oluyor. Midemiz kötü aklımıza birsey gelmiyor ne bastırır sorsak insanların canı çekiyor. Ben artık sanırım buralara ugramiycam ne yapsak olmuyorşahsınız adına söylemiyorum yanlış anlamayın. Yine Bi konuya daha konuşmayalım denince artık şahsen uzaklaşma kararı aldım. Herkese sağlıklı gebelik diliyorum
Biz geçmiş kayıplardan bahsediyoruz. Bu konuda da bir çok kişi aynı fikirdeyiz. Normalde bizde dinleriz fakat içinde bulunduğumuz durum normal değil. İlk trimesterdeyiz riskli dönemdeyiz çoğumuz lekelenme yaşıyoruz. Sürekli zaten bastırmaya çalışıyoruz kötü düşünceleri zihnimizde. Burda da bu hikayeleri okuyunca hastaneye koşuyoruz bebek iyi mi diye.Ben kayıp konusunun bile konuşulmamasını doğru bulmuyorum mesela. Bunun gebelikte olabilecek bir risk olduğu herkes tarafından biliniyorken kafadan atılabildiğini sanmıyorum. Allah korusun kaybım olsa gebe numarası mı yapacağım ya da gizemli bi şekilde ortadan mı kaybolacağım?
Bir kişi bir konuyu konuşmak istemezse konuşmayabilir. Siz de başka konuda konuşmayabilirsiniz ama benim ne konuşacağıma başkası karar veremez. Tabii ki insanlar öneride bulunabilir ama uymak zorunda değilsiniz. Daha önce de üye kaybettik neden siz de gidesiniz, grupta farklı düşüncelerin olması çok normal. Ben konuşmak istiyorum deyip devam edebilirsiniz gitmeyin
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum, bu grubun bir diğer üyesi olarakBiz geçmiş kayıplardan bahsediyoruz. Bu konuda da bir çok kişi aynı fikirdeyiz. Normalde bizde dinleriz fakat içinde bulunduğumuz durum normal değil. İlk trimesterdeyiz riskli dönemdeyiz çoğumuz lekelenme yaşıyoruz. Sürekli zaten bastırmaya çalışıyoruz kötü düşünceleri zihnimizde. Burda da bu hikayeleri okuyunca hastaneye koşuyoruz bebek iyi mi diye.
Yine de konuşmak isteyenler ilk kayıpları için farklı bir başlıkta devam edebilir ya da özelden mesajlaşabilir bence. Ben bu konuda fikrimi söylediğimde konuşan arkadaşlarımda gayet saygıyla sevgiyle mantıkla karşıladılar.
Eder, etmezse biz ederizDr dayım kızlar 12+6
Belki cinsiyet tahmin eder ne dersiniz
Bende 12+2'de tahmini vardı ama duymak istemedm ya tutmazsa diyeDr dayım kızlar 12+6
Belki cinsiyet tahmin eder ne dersiniz
hayır canım işten çıkaramaz bildirim yapıldıktan sonra ayrıca 8 saatten fazla çalıştıramaz ve ayda bikaç gün sanırım izin hakkın doğar kontroller içinKızlar ben bir şey merak ediyorum,
Kurumsal firmada çalışıyorum ve gebelik bildirimi yapıldı. Mesela bu süreçte beni işten çıkarabilir mi şirket?
Kesinlikle çıkaramaz canım, bende hatta günlük 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye biliyorum arkadaşımın da dediği gibi, ben daha bildirmedim ama yasak bi süresi yok heraldeKızlar ben bir şey merak ediyorum,
Kurumsal firmada çalışıyorum ve gebelik bildirimi yapıldı. Mesela bu süreçte beni işten çıkarabilir mi şirket?
Bu konuda bende arkadaşıma katılıyorum çünkü eskiden yaşadıklarını tecrübelerini acılarımızı da paylaşıp yürüyoruz bu yolda, yeri geliyor tecrübelere dayanarak daha temkinli olmaya çalışıyoruz , aynı acıları yaşamış biri olarak yazıyorum dilerseniz diğer grupları okuyun her grupta bi sıkıntı var çünkü annelik kolay bir şey değilBen kayıp konusunun bile konuşulmamasını doğru bulmuyorum mesela. Bunun gebelikte olabilecek bir risk olduğu herkes tarafından biliniyorken kafadan atılabildiğini sanmıyorum. Allah korusun kaybım olsa gebe numarası mı yapacağım ya da gizemli bi şekilde ortadan mı kaybolacağım?
Bir kişi bir konuyu konuşmak istemezse konuşmayabilir. Siz de başka konuda konuşmayabilirsiniz ama benim ne konuşacağıma başkası karar veremez. Tabii ki insanlar öneride bulunabilir ama uymak zorunda değilsiniz. Daha önce de üye kaybettik neden siz de gidesiniz, grupta farklı düşüncelerin olması çok normal. Ben konuşmak istiyorum deyip devam edebilirsiniz gitmeyin
Yaaa doktor tahminde mi bulundu kuzuşuuum maşallahKızlar yüzde doksan erko bebek olacak ilk hissettiğim doğruymuşben bile gördüm şeyini jdjdj yani 11 haftalıkken çıkan nub yanlıştı
Ben erkek demiştimKızlar yüzde doksan erko bebek olacak ilk hissettiğim doğruymuşben bile gördüm şeyini jdjdj yani 11 haftalıkken çıkan nub yanlıştı
Kesinlikle çıkaramaz canım, bende hatta günlük 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye biliyorum arkadaşımın da dediği gibi, ben daha bildirmedim ama yasak bi süresi yok heralde
Rahatladım, çok teşekkürler kızlarhayır canım işten çıkaramaz bildirim yapıldıktan sonra ayrıca 8 saatten fazla çalıştıramaz ve ayda bikaç gün sanırım izin hakkın doğar kontroller için
Evet canımYaaa doktor tahminde mi bulundu kuzuşuuum maşallah
Kanama olmama olayına sevindimBugün başka bir dr a gittim yarın yola çıkacağım için.
Doktorum izinde ve randevum haftaya.
Kanama alanım kalmamış.
Dr progestanı yanımda götürmemi istedi. Bir şey olursa alırsın dedi. 10+2yim. 10+4 çıktı ultrasonda.
domdom12 buna bir yorumun var mı? Başka da net bi görüntü yok
Eki Görüntüle 3622959
Mide bulantısı varmıydı sizde çok fazla?Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?