Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızımda 16 haftadan sonra geldi bende, onda da dönüşü muhteşem oldu diyemem yine de çoğu geri gelmişti iştah ve yeme isteğimin. Ama son trimester iradem çok zorlanmıştı sürekli tatlı istemekten ve iştah artışından. Bu gebeliğimde daha temkinli olmak istiyorum ikinci gebelikte şeker çıkan arkadaşlarım var nolur nolmaz

Ben kayıp konusunun bile konuşulmamasını doğru bulmuyorum mesela. Bunun gebelikte olabilecek bir risk olduğu herkes tarafından biliniyorken kafadan atılabildiğini sanmıyorum. Allah korusun kaybım olsa gebe numarası mı yapacağım ya da gizemli bi şekilde ortadan mı kaybolacağım?
Bir kişi bir konuyu konuşmak istemezse konuşmayabilir. Siz de başka konuda konuşmayabilirsiniz ama benim ne konuşacağıma başkası karar veremez. Tabii ki insanlar öneride bulunabilir ama uymak zorunda değilsiniz. Daha önce de üye kaybettik neden siz de gidesiniz, grupta farklı düşüncelerin olması çok normal. Ben konuşmak istiyorum deyip devam edebilirsiniz gitmeyin

Biz geçmiş kayıplardan bahsediyoruz. Bu konuda da bir çok kişi aynı fikirdeyiz. Normalde bizde dinleriz fakat içinde bulunduğumuz durum normal değil. İlk trimesterdeyiz riskli dönemdeyiz çoğumuz lekelenme yaşıyoruz. Sürekli zaten bastırmaya çalışıyoruz kötü düşünceleri zihnimizde. Burda da bu hikayeleri okuyunca hastaneye koşuyoruz bebek iyi mi diye.
Yine de konuşmak isteyenler ilk kayıpları için farklı bir başlıkta devam edebilir ya da özelden mesajlaşabilir bence. Ben bu konuda fikrimi söylediğimde konuşan arkadaşlarımda gayet saygıyla sevgiyle mantıkla karşıladılar.

Saygı duyuyorum ama katılmıyorum, bu grubun bir diğer üyesi olarak

Kızlar ben bir şey merak ediyorum,

Kurumsal firmada çalışıyorum ve gebelik bildirimi yapıldı. Mesela bu süreçte beni işten çıkarabilir mi şirket?

Kurumsal firmada çalışıyorum ve gebelik bildirimi yapıldı. Mesela bu süreçte beni işten çıkarabilir mi şirket?
hayır canım işten çıkaramaz bildirim yapıldıktan sonra ayrıca 8 saatten fazla çalıştıramaz ve ayda bikaç gün sanırım izin hakkın doğar kontroller için

Kesinlikle çıkaramaz canım, bende hatta günlük 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye biliyorum arkadaşımın da dediği gibi, ben daha bildirmedim ama yasak bi süresi yok heralde

Bu konuda bende arkadaşıma katılıyorum çünkü eskiden yaşadıklarını tecrübelerini acılarımızı da paylaşıp yürüyoruz bu yolda, yeri geliyor tecrübelere dayanarak daha temkinli olmaya çalışıyoruz , aynı acıları yaşamış biri olarak yazıyorum dilerseniz diğer grupları okuyun her grupta bi sıkıntı var çünkü annelik kolay bir şey değil birbirimizin dualarını alarak sıkıntılarımızı kaygılarımızınmutlulukları paylaşarak yaşayıp güzel günler görelim inşallah P papatyamm13

Bugün başka bir dr a gittim yarın yola çıkacağım için.
Doktorum izinde ve randevum haftaya.
Kanama alanım kalmamış.
Dr progestanı yanımda götürmemi istedi. Bir şey olursa alırsın dedi. 10+2yim. 10+4 çıktı ultrasonda.

domdom12 buna bir yorumun var mı? Başka da net bi görüntü yok

Kesinlikle çıkaramaz canım, bende hatta günlük 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye biliyorum arkadaşımın da dediği gibi, ben daha bildirmedim ama yasak bi süresi yok heralde
hayır canım işten çıkaramaz bildirim yapıldıktan sonra ayrıca 8 saatten fazla çalıştıramaz ve ayda bikaç gün sanırım izin hakkın doğar kontroller için
Rahatladım, çok teşekkürler kızlar

Kanama olmama olayına sevindim Nubu belli değil ama uygulama erkek dedi. Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…