- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.341
bence bu herkese göre değişiyor benim kesinlikle çıktı hatta inanamadım instagramda 12weeksprengnant diye etiket arattırdım insanların paylaştığı fotoğrafları görünce normal olduğunu anladım. bir çok kişinin benim gibi çıkmış.Gobegi cikan oldu mu aranizda, benim 2. Hamileligim bugun itibariyle pantolonlarima giremiyorum dugmesini kapatamiyorum, ilk hamileligimde boyle olmamisti , kilo mu bebek mi anlayamadim ama o kadar kilo alacak bir donemim olmadi :/
Alışveriş için şuan erken bence. Devletin ultrasonları aşırı kötü değişedebilir bu yüzdenKızlar devlete gittik. Israr ettim doktora cinsiyeti ne diye ve eşiminde arkadaşıydı. Bu hafta anlaşılmaz dedi. Ama kemik yapısı kıza benziyor ama yanılma payı yüksek dedi. Sizce kız mıdır? Alışveriş yapayım mı? 11 haftalık bu arada. Eşim de bacak aradında çıkıntı vardı diyor. Anlamadım.
Merhaba ben hamilelik öncesi ve hamileliğin başında Elenatal 1 kullandım 10. Hafta sonrasında 2 ye geçtim. 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor devam et dedi suan tam 12 haftalık olduk.Kızlar selam, ben 10 +2 haftalığım. Doktorum 5. Hafta itibariyle folik asit olarak “elanatal1” kullandırttı. Fakat eczacımız hamilelik varsa elanatal 2 ti önerdi. Ben yine de doktorun dediğini aldım. Şimdi son muayenemde 1 kutunun bittiğini artık 2 ye geçebilir miyim diye sordum. Hayır dedi. 1 den devam et 2 yi unut diyor. Bana çok mantıksız geldi bu durum. Sizin fikirleriniz nedir? Var mı benzer olay yaşayan? Ya da sizlerden elanatal kullanan varsa kaçıncı haftada kaç numarayı kullanıyorsunuz?
Daha çok erken bence de.Kızlar devlete gittik. Israr ettim doktora cinsiyeti ne diye ve eşiminde arkadaşıydı. Bu hafta anlaşılmaz dedi. Ama kemik yapısı kıza benziyor ama yanılma payı yüksek dedi. Sizce kız mıdır? Alışveriş yapayım mı? 11 haftalık bu arada. Eşim de bacak aradında çıkıntı vardı diyor. Anlamadım.
Bence çok erken alisveris icin ilk cocugunuzmuKızlar devlete gittik. Israr ettim doktora cinsiyeti ne diye ve eşiminde arkadaşıydı. Bu hafta anlaşılmaz dedi. Ama kemik yapısı kıza benziyor ama yanılma payı yüksek dedi. Sizce kız mıdır? Alışveriş yapayım mı? 11 haftalık bu arada. Eşim de bacak aradında çıkıntı vardı diyor. Anlamadım.
Gaz şişkinliği ve sindirim problemleri yaşıyorum o yüzden mi bilmiyorum hafif göbek var benim son zamanlarda. Bazı kıyafetlerim rahatsız ediyor dar geliyor giyemiyorum onlarıGobegi cikan oldu mu aranizda, benim 2. Hamileligim bugun itibariyle pantolonlarima giremiyorum dugmesini kapatamiyorum, ilk hamileligimde boyle olmamisti , kilo mu bebek mi anlayamadim ama o kadar kilo alacak bir donemim olmadi :/
Çok erken bence dahaKızlar devlete gittik. Israr ettim doktora cinsiyeti ne diye ve eşiminde arkadaşıydı. Bu hafta anlaşılmaz dedi. Ama kemik yapısı kıza benziyor ama yanılma payı yüksek dedi. Sizce kız mıdır? Alışveriş yapayım mı? 11 haftalık bu arada. Eşim de bacak aradında çıkıntı vardı diyor. Anlamadım.
Benimde dün çok fazla bel agrim vardı acile gittim bana da aynı şeyi söyledilerKızlar bu arada bugün doktora karın bel ağrısı normal mi diye sordum benim belim agriyordu sadece de sizlerin karnı ağrıyor ya o geldi aklıma ,hayat kaliteni bozmadigi kanama yaşamadığın sürece korkulacak bir şey değil dedi .Bitki çayı içebilir miyim artik dedim abartmadan içebilirsin dedi.basta bana egzersizleri yasaklamıştı bugün o yasağı da kaldırdı hamile olduğunun farkında bir şekilde egzersizlerine başlayabilirsin dedi
Evet ilkBence çok erken alisveris icin ilk cocugunuzmu
Merhabalar, benim henüz şişmedi ama çevremde benzer zamanlarda hamile kalan bazı arkadaşlarımın hafif şişlik başlamış normal bence kaçıncı haftanızdı? Benim 12+5 şuanGobegi cikan oldu mu aranizda, benim 2. Hamileligim bugun itibariyle pantolonlarima giremiyorum dugmesini kapatamiyorum, ilk hamileligimde boyle olmamisti , kilo mu bebek mi anlayamadim ama o kadar kilo alacak bir donemim olmadi :/
Bence alışveriş için çoook erken :)) ama sizi anlıyorum benimde ilk bebeğim tüm alışveriş sitelerinde favorilerim bebek eşyaları ile dolduKızlar devlete gittik. Israr ettim doktora cinsiyeti ne diye ve eşiminde arkadaşıydı. Bu hafta anlaşılmaz dedi. Ama kemik yapısı kıza benziyor ama yanılma payı yüksek dedi. Sizce kız mıdır? Alışveriş yapayım mı? 11 haftalık bu arada. Eşim de bacak aradında çıkıntı vardı diyor. Anlamadım.
Dr tahmin yapmadı mı? Çünkü sizinki çok uygun bir hafta.Eki Görüntüle 3624521
Açı çok iyi değil ama siz de bir baksaniza kızlar
Sizin sonuç çıkmadı mı? :)Bence alışveriş için çoook erken :)) ama sizi anlıyorum benimde ilk bebeğim tüm alışveriş sitelerinde favorilerim bebek eşyaları ile dolduben 16. Haftadan sonra alırım diye düşünüyorum yavaş yavaş hem cinsiyeti de tam belli olsun daha net olsun daha iyi olur
Kordon parlamadiysa erkek gibi duruyor ama Kordon da olabilir emin olamadım dedi bebiş hiç dönmedi dönse daha net konusabilirdi evet haftamdan dolayı ama malesef emin olamadım dediDr tahmin yapmadı mı? Çünkü sizinki çok uygun bir hafta.
Erkektir o yüksek ihtimal.Kordon parlamadiysa erkek gibi duruyor ama Kordon da olabilir emin olamadım dedi bebiş hiç dönmedi dönse daha net konusabilirdi evet haftamdan dolayı ama malesef emin olamadım dedi
4.Evet ilkSizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?