Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Merhaba ben hamilelik öncesi ve hamileliğin başında Elenatal 1 kullandım 10. Hafta sonrasında 2 ye geçtim. 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor devam et dedi suan tam 12 haftalık olduk.
Yani doktor 2 ye mi devam et dedi 1 e mi o kısmı çok anlayamadım afedersiniz

Kizlar bu ne demek. Risk kaç çıkmış oluyor

Eklentiler

• IMG_20250731_220032.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 60
Ben de şaşırdım ve anlamadım da. Sadece çok yüksek geldi rakamlar hahah

Hanımlar bugün doktoruma gittim randevum salı günü aslında ama izinden geldi doktor boğazım da bi tuhaflık var iki gündür bi gideyim belki alırlar dedim sadece kan aldılar troiden süpelendiğim icin, 25lik doz kullanıyorum ama en son beş hafta oldu bakalı kontrola alamadı üzüldüm neyse sonra akşam üstü eşim beni ikna etti hastaneye götürdü gördüm bebeğimi çok şükür iyimiş 12+0 olduk,salı günü tekrar randevuma gitcem. Ama boğazımda bi ağırlık bi tuhaflık var iki gündür rahatsız ediyor ağrı değil ama ne bilmiyorum boğaz buruna da gittim oda bişey göremedi. Geceleri uyutmuyor bu his

Bende hem tsh yüksek hem kanımda idrarımda iltihap çıktı. Hayatımda ilk defa olan şeyler valla. Bebek iyi gözüküyor ama. Burnumda kuruyo kanıyor yani. Valla doğurmayı bekliyorum kazasız belasız

Bende hem tsh yüksek hem kanımda idrarımda iltihap çıktı. Hayatımda ilk defa olan şeyler valla. Bebek iyi gözüküyor ama. Burnumda kuruyo kanıyor yani. Valla doğurmayı bekliyorum kazasız belasız
Aynen benimde öyle olmadık şeyler oluyor benimde gecen sene gebelikte cıktı tsh hayatımda ilk defa o yüzden korkuyorum çok şükür gördüm rahatladım. Allahım sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin cümlemize hastanede ki doktor maknezyum kullanıyomusun dedi evet dedim devam et dedi ağrım var diye gittim de alsınlar diye
Demekki maknezyum iyi geliyor ağrıya haberiniz olsun

Ay benim de burnum çok kanardı ve kururdu
Kuruluktan kanarmış sanım
Hatta hamilelik belirtisiydi burun kuruluğum diyebilirim
Doktorum bebeklerin kullandığı okyanus suyunu aldırdı bana size de fikir olsun
Tsh için birşey kullanıyorsunuz dimi

(Hamile değilim konuyu akışta gördüm yazmak içimden geldi )

Bende alayım okyanus suyunu çok saolun.
Evet malesef 75 lik kullanıyorum ona rağmen 2 benim. Valla kullanmak zorundayım hep.

Bende alayım okyanus suyunu çok saolun.
Evet malesef 75 lik kullanıyorum ona rağmen 2 benim. Valla kullanmak zorundayım hep.
2 yine iyi bence
Benim de o civarlarda gezdi 75 lik içtim ben de doğuma kadar sonra 1 küsüre düşüyor hiç ihmal etmeyin

Okyanus suyu da doğal olduğu için kullandırdı yoksa piyasada çok burun spreyi var ama bebeklerin kullandığını hamileler de kullanabiliyor sağlıkla gelsin

Çok teşekkürler

Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…