- 25 Mayıs 2025
- 252
- 238
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.361
TeşekkürlerErkektir o yüksek ihtimal.
Maşallah. Büyük ihtimal 3 kızınız var, ya da 3 oğlunuz. Farklı cinsiyet istiyosunuz değil mi? :) Belli oldu mu sizin ki
Ayyy hayır henüz gelmedi sürekli bakıyorum, yarın veya pazartesi gelir dedilerSizin sonuç çıkmadı mı? :)
Yani doktor 2 ye mi devam et dedi 1 e mi o kısmı çok anlayamadım afedersinizMerhaba ben hamilelik öncesi ve hamileliğin başında Elenatal 1 kullandım 10. Hafta sonrasında 2 ye geçtim. 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktor devam et dedi suan tam 12 haftalık olduk.
Kuzum o düzeltilmemis değer ,benim de değer aralıklarının dışında gözüküyordu e nabizda doktordan raporunu aldığımda düzeltilmiş değerleri de vardı .doktorundan raporunu alınca asıl sonucu orda görüyorsunKizlar bu ne demek. Risk kaç çıkmış oluyor
Ben de şaşırdım ve anlamadım da. Sadece çok yüksek geldi rakamlar hahahKuzum o düzeltilmemis değer ,benim de değer aralıklarının dışında gözüküyordu e nabizda doktordan raporunu aldığımda düzeltilmiş değerleri de vardı .doktorundan raporunu alınca asıl sonucu orda görüyorsun
Ben de çok korkmuştum e nabizda gördüğümde hemen doktora gittim raporunu istedim tertemizdi çok şükür sen de öyle yap buna hiç kafanı takma önemli olan rapordaki düzeltilmiş degerlerBen de şaşırdım ve anlamadım da. Sadece çok yüksek geldi rakamlar hahah
2 ye devam ediyorum canımYani doktor 2 ye mi devam et dedi 1 e mi o kısmı çok anlayamadım afedersiniz
Bende hem tsh yüksek hem kanımda idrarımda iltihap çıktı. Hayatımda ilk defa olan şeyler valla. Bebek iyi gözüküyor ama. Burnumda kuruyo kanıyor yani. Valla doğurmayı bekliyorum kazasız belasızHanımlar bugün doktoruma gittim randevum salı günü aslında ama izinden geldi doktor boğazım da bi tuhaflık var iki gündür bi gideyim belki alırlar dedim sadece kan aldılar troiden süpelendiğim icin, 25lik doz kullanıyorum ama en son beş hafta oldu bakalı kontrola alamadı üzüldüm neyse sonra akşam üstü eşim beni ikna etti hastaneye götürdü gördüm bebeğimi çok şükür iyimiş 12+0 olduk,salı günü tekrar randevuma gitcem. Ama boğazımda bi ağırlık bi tuhaflık var iki gündür rahatsız ediyor ağrı değil ama ne bilmiyorum boğaz buruna da gittim oda bişey göremedi. Geceleri uyutmuyor bu his
Aynen benimde öyle olmadık şeyler oluyorBende hem tsh yüksek hem kanımda idrarımda iltihap çıktı. Hayatımda ilk defa olan şeyler valla. Bebek iyi gözüküyor ama. Burnumda kuruyo kanıyor yani. Valla doğurmayı bekliyorum kazasız belasız
Ay benim de burnum çok kanardı ve kururduBende hem tsh yüksek hem kanımda idrarımda iltihap çıktı. Hayatımda ilk defa olan şeyler valla. Bebek iyi gözüküyor ama. Burnumda kuruyo kanıyor yani. Valla doğurmayı bekliyorum kazasız belasız
Teşekkür ederim. Eşim müsait olduğunda gidicez de büyük ihtimalle haftaya kaldı artikBen de çok korkmuştum e nabizda gördüğümde hemen doktora gittim raporunu istedim tertemizdi çok şükür sen de öyle yap buna hiç kafanı takma önemli olan rapordaki düzeltilmiş degerler
Bende alayım okyanus suyunu çok saolun.Ay benim de burnum çok kanardı ve kururdu
Kuruluktan kanarmış sanım
Hatta hamilelik belirtisiydi burun kuruluğum diyebilirim
Doktorum bebeklerin kullandığı okyanus suyunu aldırdı bana size de fikir olsun
Tsh için birşey kullanıyorsunuz dimi
(Hamile değilim konuyu akışta gördüm yazmak içimden geldi)
2 yine iyi benceBende alayım okyanus suyunu çok saolun.
Evet malesef 75 lik kullanıyorum ona rağmen 2 benim. Valla kullanmak zorundayım hep.
Çok teşekkürler2 yine iyi bence
Benim de o civarlarda gezdi 75 lik içtim ben de doğuma kadarsonra 1 küsüre düşüyor hiç ihmal etmeyin
Okyanus suyu da doğal olduğu için kullandırdı yoksa piyasada çok burun spreyi var ama bebeklerin kullandığını hamileler de kullanabiliyor sağlıkla gelsin
Ben de rüyamda iki defa erkek çocuğu gördüm bu hafta öğrendik cinsiyeti erkek:) anneler hissediyor gerçektenRiyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar
Ateş?Kızlar uykudan üşüyerek uyandım kendimi pikeye sardım yetmedi resmen bir yerden soğuk gelse titredim sıtma mı tuttu beni durup dururken anlamadım korkuyorum gebelikte de iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?