Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Maalesef eş imzası istiyorlar devlet hastanesi özele de okadar bir bütçem yok
Allah yardımcınız olsun inşallah, ben de bunu anlamıyorum, kadın bedeni üzerinde erkeğin ne hakkı var? 4 tane çocuğun olmuş olacak ama hâlâ eş imzası istiyorlar.. belki durumu doktora anlatırsanız gerek kalmaz, tabii sizin için sorun oluşturmayacaksa.
İnşallah erkek olur çocuk, sen de rahatlarsın.

Ben ocean kullanıyorum midemde bir sorun olmadı

Kızlar çatlama kremi olarak ne kullanıyordunuz kaçırdım onu ben?
Bana doğum yapmış bi arkadaşım bio-oil verdi fazladan kalmış elinde. Dener ona göre beğenirsen alırsın dedi. Kokusu biraz tuhaf gelse de rahatsız etmedi. Bi de bepantol krem kullanıyorum, bebekler için de uygun olan büyük basmalı kutuda bi çeşidi. Küçücük tuplerle uğraşamam diye bunu denemek istedim güzel nemlendiriyor bence.

bio oil yağ ve lierac çatlak kremi kullanıyorum yağı sabah kremi akşam sürüyorum
Yaa şöyle düzenli birsey kullanabilenlere bayılıyorum ben yapamıyorum unutuyorum günde 2 kezi gectim bazı günler hiç surmuyorum. Hele nobetciysem zaten imkanım olmuyor

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…