- 12 Nisan 2024
- 1.368
- 1.350
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.081
Bence başka yerlerde para harcamaya hiç gerek yokmuş burada bir günde alışveriş komple halledilir ve çokta uygun fiyatlı olurBende ilk alışverişi ailemden bekliyorumŞaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa
Şimdilik kız da olsa erkek de olsa giyebileceği birseyler alabilirsiniz aslında heves etmişkenBende ilk alışverişi ailemden bekliyorumŞaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa
Hayırlı olsun canım güle güle hayırlı günler de giysin inşallahKızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
cildiniz benimki gibiyse tavsiyem aksatmayın. telefonunuza hatırlatıcı ekleyebilirsinizÇok doğru 1 dk ama gel gör ki unutkan biri icin sıkıntıbenim de çok yatkın cildim ya maalesef
ben bu aşıyı olmayı düşünmüyorum. Bünyem yeterince hassas düşük bu acıları çekemem. Zaten doğum yapacağım hastanenin hijyeninden eminim. Doktorumla görüşürüm ille de ol derse belki fikrim değişir ama şu an ki fikrim olmamakben 15. haftamın içindeyim henüz doktorum aşı ile ilgili hiç bilgilendirme yapmadı sağlık ocağıda gebeliğimin başında çağırmıştı sadece. siz kaçıncı haftadasınız acaba 16-17-18 ilk doz diye biliyorum ben
Arkadaşımın azalmıştı havuç suyu ve normal su bolca dedi bilginiz olsunHavuç u duydum gerçekten mutlaka deniycem2 hafta sonra kontrol var o zamana inşallah artar
Ya sizin doktorun yorumunu görünce halamın yaşadığı durum geldi aklıma. Eniştemi kanserden yeni kaybetmişti ve birbirini çok seven bir çiftti. Kalbi sıkışıyordu sürekli. Doktora gitmişti ve aynı espri. aşık mı oldun. Halam da hayır eşimi yeni kaybettim demişti doktor sus pus olmuştu.İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın
Mantıklıcildiniz benimki gibiyse tavsiyem aksatmayın. telefonunuza hatırlatıcı ekleyebilirsiniz
Aynı haftadayiz bende 16+1Benim 16 hafta oldu. Pazartesi gel dedi doktor
Aynı haftadayiz bende 16+1 gidince öğrenirsin bence
Allah rahmet eylesin, üzüldüm. Bazen insan nerede ne diyeceğini bilmiyor, kendince muhabbet etmiş, şakalaşmış, karşısındakini rahatlattım zannediyor, art niyet olmasa da o kişinin ne yaşadığını bilmeyince çok abes kalıyorYa sizin doktorun yorumunu görünce halamın yaşadığı durum geldi aklıma. Eniştemi kanserden yeni kaybetmişti ve birbirini çok seven bir çiftti. Kalbi sıkışıyordu sürekli. Doktora gitmişti ve aynı espri. aşık mı oldun. Halam da hayır eşimi yeni kaybettim demişti doktor sus pus olmuştu.
Ben de lierac almayı düşünüyordum içerik bakımdan çok temiz bitkisel bir ürün olduğu için doktorumla konuştum kendisi içerik olarak tamamen aynı olan pellis markasına önerdi. Fiyat olarak daha uygun muadil bir ürün dediği için pellis aldım onu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Şuanlık çok memnunum, içeriğe önem veriyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.Ya çok yapışmışmış kimisi fayda görmedim diyor kimi çok gördüm diyo ama ben tabi genede alırım belki dursun deniyim bakalım yada başka öneri olursa onu alırım hiç farketmez
Benim de busene özellikle kalbimde çarpıntı batma oluyordu hamilelikte biraz geçti gibiydi 2 haftadır yine oldu biseylere üzüntüyle alakası varmi bilmiyorum hatta geçen acile gittim batıyor diye EKG çekildi bisey çıkmadı şükür ama hamile olunca biseyde verilmedi şimdilik çok yok ama korkuyorum olacak diye Bi kardiyoloji ye gitmeyi düşünüyorum doktoruma görün dediİnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın
Geçmiş olsun, üzüntüyle çok alakası var ne kadar mutlu olursak o kadar iyi bizim için benim EKG de böyle çıktı, normalde rahatsız olmuyorum ama ne zaman üzülsem hemen hissediyorum, kardiyolojiye görünmek en doğrusu olurBenim de busene özellikle kalbimde çarpıntı batma oluyordu hamilelikte biraz geçti gibiydi 2 haftadır yine oldu biseylere üzüntüyle alakası varmi bilmiyorum hatta geçen acile gittim batıyor diye EKG çekildi bisey çıkmadı şükür ama hamile olunca biseyde verilmedi şimdilik çok yok ama korkuyorum olacak diye Bi kardiyoloji ye gitmeyi düşünüyorum doktoruma görün dedi
Bir de ben karbonhidratın da suyun azalmasında bir etken oldugunu duymustum bunu da deneyebılırsınız şeker ve karbonhidrattan uzak durmanız epey işe yarayacaktır diye düşünüyorumHavuç u duydum gerçekten mutlaka deniycem2 hafta sonra kontrol var o zamana inşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?