Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Yaa şöyle düzenli birsey kullanabilenlere bayılıyorum ben yapamıyorum unutuyorum günde 2 kezi gectim bazı günler hiç surmuyorum. Hele nobetciysem zaten imkanım olmuyor
benim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişey

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….
çok geçmiş olsun suyun az olması çözümü olan bişey bol havuç ve havuç suyu tüketin. kanama ara ara çoğu gebeyi yoklayan bişey bolca dinlenin daha iyi olacaksınız umarım

Çok sağolun doktor dedi sadece midesini göremiyorum on gün sonra gel bakalım

İnşallah öyle olur işte sezeryanla bile eş imzası istiyorlar devlet hastanesi

Tavşan tuluma eridim resmengüle güle giysin bebişko

Yaff bunlar ne annesi

Çok güzeller sağlıkla giysin inşallah, siz nasıl oldunuz, bir kaç gündür pek okuyamadım buraları, geçmiş olsun

Çok güzeller sağlıkla giysin inşallah, siz nasıl oldunuz, bir kaç gündür pek okuyamadım buraları, geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım. Bu birkaç gündür biraz koşturmalarım var evde falan temizlik yaptım koştururken çok hissetmedim kalp çarpıntılarımı ama ne zaman yatağa girsem uyumak için gümbür gümbür çarptığını anlıyorum. Geçecek inşallah

İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın

Hahahahah eveeeettt bu çocuk benim kalp ritmimi bile değiştirdi

Vaktim yoktu yoksa o kadar güzel şeyler bulunurki oradan yedinci ayda falan tekrar giderim diye düşündüm lohusa pijamaları falanda vardı
Bende ilk alışverişi ailemden bekliyorum Şaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa

benim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişey
Çok doğru 1 dk ama gel gör ki unutkan biri icin sıkıntı benim de çok yatkın cildim ya maalesef

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….

Ben gebeliğin tadını çıkaramıyorum gerçekten hep bişi … rapor verdi iki hafta çalışmayacağım
Çok geçmiş olsun. Hersey yoluna girer inşallah. Dinlenin bol bol sıvı alın. İstirahat iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…