- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.061
benim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişeyYaa şöyle düzenli birsey kullanabilenlere bayılıyorumben yapamıyorum unutuyorum günde 2 kezi gectim bazı günler hiç surmuyorum. Hele nobetciysem zaten imkanım olmuyor
çok geçmiş olsun suyun az olması çözümü olan bişey bol havuç ve havuç suyu tüketin. kanama ara ara çoğu gebeyi yoklayan bişey bolca dinlenin daha iyi olacaksınız umarımKızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….
Çok sağolun doktor dedi sadece midesini göremiyorum on gün sonra gel bakalım17 hafta 3 günlük
198 gr
Bu bilgiler dışındakiler çok da önemli değil bence şu an. Doktor bir sorun görmediği müddetçe.
Boyu da vardır ben göremedim sanırım.
Zaten bunları size söylüyor
Farklı bir şey yok
İnşallah öyle olur işte sezeryanla bile eş imzası istiyorlar devlet hastanesiAllah yardımcınız olsun inşallah, ben de bunu anlamıyorum, kadın bedeni üzerinde erkeğin ne hakkı var? 4 tane çocuğun olmuş olacak ama hâlâ eş imzası istiyorlar.. belki durumu doktora anlatırsanız gerek kalmaz, tabii sizin için sorun oluşturmayacaksa.
İnşallah erkek olur çocuk, sen de rahatlarsın.
Canım sen cinsiyeti ogrendinmi kaç haftalık oldunBende de yokAma geçen hafta gittik doktora bebek yerindeydi.
Tavşan tuluma eridim resmenKızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Onu annem beğendi ya çok heves ediyormuş instagramda falan gördüğündeTavşan tuluma eridim resmengüle güle giysin bebişko
Yaff bunlar ne annesiKızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Benim 16 hafta oldu. Pazartesi gel dedi doktorCanım sen cinsiyeti ogrendinmi kaç haftalık oldun
Çok güzellerKızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Vaktim yoktu yoksa o kadar güzel şeyler bulunurki oradan yedinci ayda falan tekrar giderim diye düşündüm lohusa pijamaları falanda vardıYaff bunlar ne annesi
Çok teşekkür ederim canım. Bu birkaç gündür biraz koşturmalarım var evde falan temizlik yaptım koştururken çok hissetmedim kalp çarpıntılarımı ama ne zaman yatağa girsem uyumak için gümbür gümbür çarptığını anlıyorum. Geçecek inşallahÇok güzellersağlıkla giysin inşallah, siz nasıl oldunuz, bir kaç gündür pek okuyamadım buraları, geçmiş olsun
İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.Çok teşekkür ederim canım. Bu birkaç gündür biraz koşturmalarım var evde falan temizlik yaptım koştururken çok hissetmedim kalp çarpıntılarımı ama ne zaman yatağa girsem uyumak için gümbür gümbür çarptığını anlıyorum. Geçecek inşallah
Hahahahah eveeeettt bu çocuk benim kalp ritmimi bile değiştirdiİnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın
Bende ilk alışverişi ailemden bekliyorumVaktim yoktu yoksa o kadar güzel şeyler bulunurki oradan yedinci ayda falan tekrar giderim diye düşündüm lohusa pijamaları falanda vardı
Çok doğru 1 dk ama gel gör ki unutkan biri icin sıkıntıbenim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişey
Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….
Çok geçmiş olsun. Hersey yoluna girer inşallah. Dinlenin bol bol sıvı alın. İstirahat iyi gelir inşallahBen gebeliğin tadını çıkaramıyorum gerçekten hep bişi … rapor verdi iki hafta çalışmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?