Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar mideye dokunmayan demir ilacı öneriniz var mı? Bugün dahiliyeden baktırdım da demir ve d vitaminim yerlerde. Önden bi araştırma yapayım istedim ki haftaya kadın doğuma kontrolüm var Dr a soracağım uygun mu diye o göre Dr un onay verdiğini alacagim

Demir ilacı solgar kullanıyordum mideme dokunmuyordu kabızlıkta yapmıyordu canım

Diyorlar tek erkek çocukla olmaz diyorlar
beni yanlış anlamanızı hiç istemem haddimi aşıyorsam kusuruma bakmayın. böyle bir evlilikten mutlu musunuz , eşinizi seviyor musunuz? yani razı mısınız bu hayata yoksa kendinizi çaresiz mi hissediyorsunuz. sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Dün denemek nasip oldu çok teşekkür ederim çok beğendim . Normallerden aldım bende.

Bazen çok yoruluyorum gerçekten ama çocuk olunca insanın aklına başka bir şey gelmiyor yeterki çocuklarım mutlu olsun çünkü ben ağlayınca üzülünce benim bütün çocuklarım benimle ağlıyorlar babalarına tavır alıyorlar bu yaşta büyük kızım daha 7 yaşında oğlum 5 yaşında kızım 2 buçuk yaşında oğlum epilepsi sara hastası onlara mecburum ben mutlu oliyim olmiyim çocuklarım mutlu olsun Yeter bana

Çok üzüldüm ya size ayrı çocuklara ayrı. Ama şuan kendinizi çok üzmeyin. Karnınızda bebek var. O etkileniyor. Allah kocanıza hidayet versin.

bir anne mutlu değilse evlatları asla mutlu olamaz onların bütün dünyası sizsiniz. yapılacak bir şey her zaman vardır ben buna inanıyorum. kimse kimseyi özgürlüğünden mahrum edemez. bu ülkede kanun var kimse devletten üstün değil. sizin karar vermeniz önemli. ama kararınız ne olursa olsun asla sizi kimse burada yargılamaz her zaman destek oluruz.

Canım benim ya senin için hep dua ederiz inşallah ilerde evlatların büyüyünce seni gezdirir çok güzel anılar biriktirirsiniz çok mutlu olacağın günler olur bugünleri unutturur, Allah karnındakine ve diğer evlatlarına sağlık versin huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…