- 29 Haziran 2024
- 2.209
- 2.867
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.121
Ben onu sorcaktım kaçırmışım neden sol?Herkes sola yat dediği için ağırlıklı sola yatıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu sorcaktım kaçırmışım neden sol?Herkes sola yat dediği için ağırlıklı sola yatıyorum ben
Sizin bebek maşallah erken 'Anne ben burdayım' demişSiz ne tarafa yatıyorsunuz bu arada ben genelde sağa yatıyorum
Bu arada 5'iz karnı bile bu kadar oluyorsa biz kapıdan geçeriz
![]()
Bebeğe kan daha rahat gider diye biliyorum hem de ödem olmuyormuş o yüzden sol tavsiye ediliyorBen onu sorcaktım kaçırmışım neden sol?
Soguk sikim organik h.cevizi yagi oneririm. Hem meyvenin kendi yagi icerik dusunmeye gerek yok, hem de harika nemlendiriyorBen de lierac almayı düşünüyordum içerik bakımdan çok temiz bitkisel bir ürün olduğu için doktorumla konuştum kendisi içerik olarak tamamen aynı olan pellis markasına önerdi. Fiyat olarak daha uygun muadil bir ürün dediği için pellis aldım onu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Şuanlık çok memnunum, içeriğe önem veriyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.![]()
Benim ki daha buyümedi 4 düncü olmasına rağmen beni gören hamile bile sanmıyor beni 17 +5 olmama rağmenKızlar ,
Benim 1 haftada karın mideden itibaren büyüdü sanki. Karnınız büyüdü mü?
Benim zaten karnımda yağ vardı bebek de olunca iyice çıktı. Midem de sertleşiyor sizin gibi bazen orası da baya şişiyorBenimde 15 artılarda birden çıkmaya başladımide kısmı bazen çok sert oluyor sizde de var mı
Başınız sağolsun. Bebişinizi sağ salim kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar. Ben yeni üye oldum.
3 üncü çocuğuma hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 şubat. Cinsiyeti kız.
Zaten bir oğlum olduğundan kız olmasına çok sevindim 2 nci çocuğum da kızdı ama 40 günlükken Allah onu bizden aldı. Çok şükür yine kız verecek bize..
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Hastalıksız Kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız. Dua edin bizim için.![]()
Ödem koca bbir yalan her sabah ödemden ellerimi sıcak suyla.acabiloyorumBebeğe kan daha rahat gider diye biliyorum hem de ödem olmuyormuş o yüzden sol tavsiye ediliyor
YaaaÖdem koca bbir yalan her sabah ödemden ellerimi sıcak suyla.acabiloyorum
Sola genelde yatarim![]()
Ödem kabusum olduYaaaben hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden oluyormuş dedim
ama doktorlar da genel olarak solu öneriyor yaniiiğğğğ
ben de biraz fazla sola yatıyorum sanırım çarpıntıyla uyanıyorum her şeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar
![]()
Ödem falan başladı mi sizdeÖdem kabusum oldu
Fredynin kabusu gibi uyaniom![]()
Yaa fredynin kabusu da iyiymişÖdem kabusum oldu
Fredynin kabusu gibi uyaniom![]()
Yüzüklerim bayadır olmuyor. İlk doğumumdan sonra eski kiloma inmeme rağmen alyansımı büyütmek zorunda kalmıştım, şimdi o hali de olmuyor sadece 2 kilo aldım halbukiÖdem falan başladı mi sizde
Bende de ödem falan olmadı hatta hiç kilo bile almadım diyebilirim. İlk aylar zaten iştahım yoktu kilo kaybı yaşadım en fazla eski kiloma dönmüş olabilirim. Sadece karnımın büyüdüğünü farkettimYüzüklerim bayadır olmuyor. İlk doğumumdan sonra eski kiloma inmeme rağmen alyansımı büyütmek zorunda kalmıştım, şimdi o hali de olmuyor sadece 2 kilo aldım halbuki
Ben gebelikte hicbirseyi es gecmedimÖdem falan başladı mi sizde
Yapcek bise yokYaa fredynin kabusu da iyiymişAma geçeeeeceeeekkk
![]()
MaşallahBen gebelikte hicbirseyi es gecmedimherkesten 3 hafta once yasiyorum.masallah diin
![]()
Evet eller acilmiyor sicak su ile aciyorum amaMaşallahsen bize olacakları önceden haber ver o zaman. Anladım ki sırada ödem var
![]()
O akadar miiEvet eller acilmiyor sicak su ile aciyorum ama![]()
WAlla oyle sifir abarti heO akadar mii