• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Sizin bebek maşallah erken 'Anne ben burdayım' demiş😋 Siz ne tarafa yatıyorsunuz bu arada ben genelde sağa yatıyorum 🧐 Bu arada 5'iz karnı bile bu kadar oluyorsa biz kapıdan geçeriz 🤣
😂😂😂 hadi inş🤲🏻 sola yatmak iyiymiş ama valla ben neresi denk gelirse oraya yatıyırum ya uykumda illaki dönüyorum çünkü

Ben de lierac almayı düşünüyordum içerik bakımdan çok temiz bitkisel bir ürün olduğu için doktorumla konuştum kendisi içerik olarak tamamen aynı olan pellis markasına önerdi. Fiyat olarak daha uygun muadil bir ürün dediği için pellis aldım onu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Şuanlık çok memnunum, içeriğe önem veriyorsanız kesinlikle tavsiyemdir. 😊
Soguk sikim organik h.cevizi yagi oneririm. Hem meyvenin kendi yagi icerik dusunmeye gerek yok, hem de harika nemlendiriyor 😊

Merhaba kızlar. Ben yeni üye oldum.
3 üncü çocuğuma hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 şubat. Cinsiyeti kız.
Zaten bir oğlum olduğundan kız olmasına çok sevindim 2 nci çocuğum da kızdı ama 40 günlükken Allah onu bizden aldı😔. Çok şükür yine kız verecek bize.. 🥰
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Hastalıksız Kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız. Dua edin bizim için. 🌹🌹🌹
Başınız sağolsun. Bebişinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Ödem koca bbir yalan her sabah ödemden ellerimi sıcak suyla.acabiloyorum
Sola genelde yatarim😀😀
Yaaa😂 ben hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden oluyormuş dedim😂😂 ama doktorlar da genel olarak solu öneriyor yaniiiğğğğ😂 ben de biraz fazla sola yatıyorum sanırım çarpıntıyla uyanıyorum her şeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar 🙃

Yaaa😂 ben hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden oluyormuş dedim😂😂 ama doktorlar da genel olarak solu öneriyor yaniiiğğğğ😂 ben de biraz fazla sola yatıyorum sanırım çarpıntıyla uyanıyorum her şeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar 🙃
Ödem kabusum oldu
Fredynin kabusu gibi uyaniom 😆😆

Yüzüklerim bayadır olmuyor. İlk doğumumdan sonra eski kiloma inmeme rağmen alyansımı büyütmek zorunda kalmıştım, şimdi o hali de olmuyor sadece 2 kilo aldım halbuki
Bende de ödem falan olmadı hatta hiç kilo bile almadım diyebilirim. İlk aylar zaten iştahım yoktu kilo kaybı yaşadım en fazla eski kiloma dönmüş olabilirim. Sadece karnımın büyüdüğünü farkettim

• Beğen
Reactions: hku
Back
X