- 12 Nisan 2024
- 1.360
- 1.334
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.461
17+1 henüz hissetmiyorum bende ilk gebeliğimSelam bayanlar bebişleri hissetmeye basladinizmi benim başladıysa kaçıncı haftada başladınız benim 16+4 teyim hala hareket hicbisey hissetmiyorum ilk gebelik değil çoktan hissetmem lazım gibi geliyor tedirgin olmaya basladim
Bende hissetmiyorum ya artık hatta acaba kendimi dinlemeyi mi bilmiyorum diyodum17+1 henüz hissetmiyorum bende ilk gebeliğim
20. Haftadan sonra hissedersin demişti doktorum ama keşke artık hissetsek ya konuştuğumuzda tepki falan verseBende hissetmiyorum ya artık hatta acaba kendimi dinlemeyi mi bilmiyorum diyodum
Yaaa gerçekten mi kıyamam kuzularımın küçük kulaklarına bennn20. Haftadan sonra hissedersin demişti doktorum ama keşke artık hissetsek ya konuştuğumuzda tepki falan verseSüpürge sesine mikser sesine vs korkup tepki verebiliyorlarmış çok komik
benim genelde gece yatmadan önce oluyor cok uykulu oluyorum onda daBende hissetmiyorum ya artık hatta acaba kendimi dinlemeyi mi bilmiyorum diyodum
bi de elimi koyunca duruyor sanki hareketler. sırt üstü yatıp odaklan bir bakalım yatmadan öncebenim genelde gece yatmadan önce oluyor cok uykulu oluyorum onda da
Hissetmek amaçlı sırt üstü yatsam bişey olmaz heralde şimdi hep sol sol diyorlar yabi de elimi koyunca duruyor sanki hareketler. sırt üstü yatıp odaklan bir bakalım yatmadan önce
Evet hareket etsin diye mikser falan çalıştırıp dururuz artıkYaaa gerçekten mi kıyamam kuzularımın küçük kulaklarına bennn
İlk . Aslında zayıfım da erken hissedersin dediler de değişiyor demekkiKaçıncı gebeliginiz
Ocak annelerine baktım 21 den itibaren dışardan hissedenler varmış. O da ilki gibi büyük ihtimalle kişiden kişiyw değişiyor30 cok gec cnm chatgpt bile 24 de disaridan artik secilir dio
BencedeeOcak annelerine baktım 21 den itibaren dışardan hissedenler varmış. O da ilki gibi büyük ihtimalle kişiden kişiyw değişiyor
İşim yok gibi bi de ocak annelerini okuyorum sürekliBencedee
Ayy evet çok iyi olur hadi güzel haberlerle bekliyoruzzz
ben yazmıştım birkaç gün önce. o kramp giren yer 2 gün sertti 3 gündür bişey yok ama arada korkuyorum. haftaya kontrolüm var magnezyumu soeacağım bende doktora geçmiş olsun
Kontrole gidip geldim kızlarBen de geçmişte bir gece yarısı bacağıma giren feci bir krampla öğrendim magnezyum ihtiyacım olduğunu. Eşim bacağımı çimdiklemişti. Meğerse krampı geçiren şey oymuş. Çok iyi gelmişti.
O yüzden geçen haftaki kontrolümde doktoruma o acıyı yaşamadan magnezyum yazsanız bana dedim. Tabii ki zaten hiç sakıncası yok. Her gün 1 tane şase kullan dedi. Magvital yazdı. Şase içmek çok zor. Tadından nefret ediyorum ama en iyisi de o. Mecbur içeceğim.
Geçen hafta ferrum demir hapına da başladım. Multivitamindeki demir yetersiz kalıyor. Hamileler ekstra demir almalı demişti. D vitaminini ekstra kullansam nasıl olur dedim; toksik etki yapar gerek yok dedi ona da. Ama değerime baktırmadık. Multivitamin içindeki yeterli dedi sadece.
Bence o acıyı çekmeden 16.hafta gibi magnezyuma başlamak lazım. Bugün 16+3üm. Geçen haftadan beri kullanıyorum,
Ultrason kağıdında yazıyor aslında. Özellikle söylemedi deKızlar doktorunuz bebeğin gramı hakkında bilgi verdi mi ?
evet 17+3 de 210 gr demiştiKızlar doktorunuz bebeğin gramı hakkında bilgi verdi mi ?
Oyyy allahım nasıl tatlılarKontrole gidip geldim kızlarbebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmazmagnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de
Yok cnm o kdr da değil :)) saatlerce öyle yatmazsanız bır sey olmaz heralde yanı. doktorum bana sağ veya sol dediHissetmek amaçlı sırt üstü yatsam bişey olmaz heralde şimdi hep sol sol diyorlar ya
Benim multivitaminde de var sanırım bi bakıyım olmazsa ek almam ben de ya hiç kullanasım yok zaten. Aldıklarınız çok tatlııı Allahım sağlıkla gitdirmeyi nasib etsin inşallahKontrole gidip geldim kızlarbebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmazmagnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de
Her seferinde kendimi frenliyorum yoksa mağazaları eve taşıyabilirimOyyy allahım nasıl tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?