Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Bende hissetmiyorum ya artık hatta acaba kendimi dinlemeyi mi bilmiyorum diyodum
20. Haftadan sonra hissedersin demişti doktorum ama keşke artık hissetsek ya konuştuğumuzda tepki falan verse Süpürge sesine mikser sesine vs korkup tepki verebiliyorlarmış çok komik

Ayy evet çok iyi olur hadi güzel haberlerle bekliyoruzzz

ben yazmıştım birkaç gün önce. o kramp giren yer 2 gün sertti 3 gündür bişey yok ama arada korkuyorum. haftaya kontrolüm var magnezyumu soeacağım bende doktora geçmiş olsun

Kontrole gidip geldim kızlar bebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmaz magnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de

Eklentiler

• 20250909_150711.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 75
Oyyy allahım nasıl tatlılar

Benim multivitaminde de var sanırım bi bakıyım olmazsa ek almam ben de ya hiç kullanasım yok zaten. Aldıklarınız çok tatlııı Allahım sağlıkla gitdirmeyi nasib etsin inşallah ben daha çorap bile almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…