Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Aminnn Erken daha zaten 5 ayımız var ama ben sabredemiyorum ki Fazlaca almamaya çalışıyorum dogduktan sonra da boyuna kilosuna göre yine alırız diye. Şimdilik böyle kendimi tutamadığım anlarda birkaç parça alıyorum elimizde birşeyler olsun hesabı işte bi de hızlı büyüyor ilk aylarında fazla şey almayın diyorlar zaten.
D vit fazlasına sanırım olumlu bakmıyor Dr.um. zaten ek birseyleri de zorunlu olmadıkça istemiyorum diyor genel olarak. Multivitamin yeterli diyor. Magnezyum bile alsan da arada kramp yaşayacaksın dedi gerek yok sen bilirsin istiyorsan al dedi. Onda da kararsizim. Sade maden suyu bende çok gaz yapıyor midemi rahatsiz ediyor rahatlatmak yerine. Acaba açık bırakıp gazı biraz kaçsa oyle içsem mi diye düşündüm. Mineral desteğini doğal almak için

Canım arkadaşımda baya kramp yaşıyor. Magnezyum tamamen bitirmiyor ama azaltıyor demişti

papatyalı olana bayıldımmm :) güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah :)

Annisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
Beni aramadılar gebelik kaydı için çağırmışlardı onun için gittiğimde iş yerinde her sene tetanoz vurulduğumdan 20. Haftalarda tek toz vurulması yeterli demişlerdi

Beni aramadılar gebelik kaydı için çağırmışlardı onun için gittiğimde iş yerinde her sene tetanoz vurulduğumdan 20. Haftalarda tek toz vurulması yeterli demişlerdi
Bana ilk kayıt actirdigimda yani gebeligin başında. Eylül'ün ikinci haftası sizi tetanoz aşısı için arayacağız dediler. Bugün aradılar haftaya gelmemi soylediler ama benim aynı zamanda kan sulandırıcı iğnelerim olduğu için önce doktorumla görüşmem gerektiğini söyledim uygun görürse randevudan sonraki gün gelirim dedim . Randevum 24 Eylül de 25 Eylül'de aşı yapabilirim. O zaman da 19 haftalık olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…