Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Aralık anneleri grubunu takip ediyorum aşılarını 20 li haftalarda yaptırdılar sanki size dedikleri tarih biraz erken gibi geldi bana tabiki doktorunuz en iyisini bilir

Reactions: hku
Annisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
En başlarda aramışlardı ben de doktorumla görüştüm hastanede yaptırabılırsın dedi hepsi bir arada yapılıyor artık dedi 27. Hafta da yapılır dedi. Ben de açıkçası hastanede yaptırmak istiyorum

Bende doktorum ne derse onu yapacağım guvenemedim hemsireye

Son düzenleme:
Ayy tebrik ederim maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin merak ettim şu göğüs belirtisi ne çıktı sende sağ mı sol mu
Çok teşekkür ederim canım. Ben de sana onu diyecektim. Bende bir tek o tuttu Sol gögsüm hem büyük hem o kahverengilik solda daha büyük Sende de tutmuşmuydu?

Annisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
Beni gebelik başlangıcından itibaren 1 kere aradılar, tansiyon şeker vs. sordular başkada hiç bişey sormadılar. Sağlık ocağında hamileyken neler yaptırabiliyoruz bilgisi olan yaptıran kişiler varsa bilgilendirme yapabilirler mi Tetenoz aşısı için ise aranmadım
2 sene önce yaptırmıştım kalıcılığı var diye biliyorum ondan mı aramadılar acaba. Zorunlu bir aşı mıymış bu doktorum hiç söz etmemişti sizlere doktorlarınız önermiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…