- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.981
Çok iyi tutmuş içeriğini istediğiniz gibi ayarlayabildiniz mi? Bizim buradaki hastanelerin doğum paketinde ekleme çıkarma yapılmıyor bu nedenle fiyatlar çok fazla oluyorBen de doğum paketi yaptırdım 20.haftada olduğum için 54 bin tuttu kızlar, sadece ayrıntılı ultrason 4500 müş. Sadece doğum 45bin.
Hayırlısı artık. Ayrıntılıyı Hastanede yaptıracaksanız 18.haftada en gec ayarlamaya çalışın bana bi ay sonrasına verebildiler
Canım benim kadın doğum doktorum bu tahlilleri istedi. Gebelik haftasıyla alakalı mı bilmiyorum bebeğim biraz önden gidiyor ve bende pcos olduğu için şekerden de şüphelenip açlık tokluk kan şekerime bakılmasını istedi.Kızlar ne tahlili veriyorsunuz normal değerlerinize baktırmak için mi yoksa bu haftalar da yapılıyor mu herkes kan tahlili veriyor :)
Anladım canım, ben bu tahlilleri 2. Ayımda vermiştim, bakalım inşallah Bidaha gerek kalmazCanım benim kadın doğum doktorum bu tahlilleri istedi. Gebelik haftasıyla alakalı mı bilmiyorum bebeğim biraz önden gidiyor ve bende pcos olduğu için şekerden de şüphelenip açlık tokluk kan şekerime bakılmasını istedi. Eki Görüntüle 3645155
Benimde yemekten sonra yada yediğim şeyden sonra ağzımın tadı kaçıyor değişik bi tat geliyor sakız çiğnemezsem geçmiyorKızlar benim bacak ve kas ağrılarım için doktor magnezyum verdi iyi geldi, bugün tartıya çıktım ve toplam 4 kg almışışu anda da tuhaf belirtilerim var roka yiyemiyorum sanki dilim kesiliyor ceviz de aynı şekilde ikisi de dilimi aşırı şekilde tahriş ediyor çok acı veriyor şeftali kabuklu kabuksuz her türlü denedim aşırı acı geliyor yiyemiyorum ama canım şeftali çekiyor
Sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı ?Kas ağrılarından mide bulantısından kurtuldum derken böyle tuhaf belirtiler çıktı ortaya
Benim babaannemin bahçesindeki ağaçta olmuştu üç poşet getirdi bana. Bende hepsini buzluğa attım. Yakınız bende kocaelideyim fikriniz değişirse gerçekten seve seve verebilirim size
Evet canım antibiyotik gibi kocaman asla gitmiyor boğazımdan o yüzden almadım ben olmadı devletin verdiği suda eritilen efervesan tablet olanları alıcam mecburAy tam sorumun üstüne okudum bunu.
Ben kendi kendime gittim verdim bacaklarım ağrıyor diyeKızlar ne tahlili veriyorsunuz normal değerlerinize baktırmak için mi yoksa bu haftalar da yapılıyor mu herkes kan tahlili veriyor :)
Zaten bende ne kadar birşey alsam yorumlara bakıyorum bakmadan asla almamYorumları nasıl? kaliteleri iyiyse fiyat güzel ama kalitesizlerse özellikle çanta,boşuna almış olursunuz
O durum bende de vardı su bile içsem ağzımın tadı değişiyordu çok kötüydü ama sonra kendiliğinden geçtiBenimde yemekten sonra yada yediğim şeyden sonra ağzımın tadı kaçıyor değişik bi tat geliyor sakız çiğnemezsem geçmiyorreflü olabilir dediler ama hiç hoş değil durumum
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde vermiştim. Birkaç şikayetim vardı sanırım onlardan dolayı istedi yenidenAnladım canım, ben bu tahlilleri 2. Ayımda vermiştim, bakalım inşallah Bidaha gerek kalmaz
Benim de durduk yere istedi canım genelde böyle yapıyoruz 4. ayda değerlerin düşmüş mü bebekler depoları tüketmiş mi diye.Anladım canım, ben bu tahlilleri 2. Ayımda vermiştim, bakalım inşallah Bidaha gerek kalmaz
Bende 12 tane zıbın kollu. Yarısı yeni doğan yarısı 3-6 ay. Bi 10 tane tek alt aldım yarısı yenidoğan sonrası 3-6 ay. 1 müslin örtü 1 penye örtü aldım. Şapkalsr var evde eldiven de var. 2 3 tane yenidoğan takım aldım . 1 tane kışlık tulum aldım dışarıya çıkarken giydirmelik. Çoraplsr aldım vs yeter diye düşünüyorum. Zırt pırt kaka yapıp kusucağı için kurutma olsa fa evde her dk iş yapamayacağımdan aldım valla bu kadarBeşli kollu zıbın iki fermuarlı tulum bir çıtçıtlı tulum bir tane polarlı tulum iki şapka bir ayakkabı aldım bende kalanı detaylıdan sonra almayı düşünüyorum
Evet Firdevs hanım çok tatlıBenim doktorum yok halaİzmit’e 15. Haftamda geldim. Google’dan bakıp Bahar Astepe’ye gitmiştim 1 kez ama devam etmek istemedim. ASM’deki ebe cuma günü Firdevs Hanımdan söz etti ona neden gitmedin, çok tatlı dedi. Baktım gerçekten çok samimi görünüyor videolarda. Nasıl gözden kaçırmışım. Ama Konak’ta doğuma eş giremiyor çünkü oda başkalarıyla paylaşılıyor diye duydum bu nedenle doğumu orada yapmak istemiyorum. Medical Park- Ünal Türkay’a gideceğim sanırım.
Bende de oluyor çarpıntı hatta 2-3 gündür kulaklarımda uguldama oluyor beraberinde. Tansiyonum yüksek değil eminim çünkü 9-10 çıkıyor hep zaten. Demir takviyesi ile düzelirdi normalde işte şimdi yetmiyor. Bugün artık önerdiği ek demir takviyesini alcam. Sizinki ne diyecek bakalım merak ettim ben deAaa ben çarpıntımın nedenini bile buna bağladım kansızlık bende çarpıntı yapıyor çünkü. Yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım benimki ne didiyecek
Saşe formu var mi bakacağım bugün benEvet canım antibiyotik gibi kocaman asla gitmiyor boğazımdan o yüzden almadım ben olmadı devletin verdiği suda eritilen efervesan tablet olanları alıcam mecbur
Ben kendim baktırdım aşırı yorgun hissediyordum, kronik problemim var zaten demir ferritin düşüyor. Yine düştüğünden şüphe ettim baktırdım. Ki düşmüş gercekten de. Dr um istememiştiKızlar ne tahlili veriyorsunuz normal değerlerinize baktırmak için mi yoksa bu haftalar da yapılıyor mu herkes kan tahlili veriyor :)
Hiç bilmiyorum o şekilde kullanmadım var demişler amaSaşe formu var mi bakacağım bugün ben
Demiri günde ikiye çıkardı.Bende de oluyor çarpıntı hatta 2-3 gündür kulaklarımda uguldama oluyor beraberinde. Tansiyonum yüksek değil eminim çünkü 9-10 çıkıyor hep zaten. Demir takviyesi ile düzelirdi normalde işte şimdi yetmiyor. Bugün artık önerdiği ek demir takviyesini alcam. Sizinki ne diyecek bakalım merak ettim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?