Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Benimde kalbimde çarpıntı ağrı batma oluyordu sanirim demir eksikliği olduğu zamanlar oluyordu haftamdan dolayi doktor demir ilacı başladı onu kullanalı çok şükür olmuyor gibi

Evet Firdevs hanım çok tatlı doğumuma eşimin girmesini şahsen doğru bulmuyorum o yüzden böyle bir talebim de olmadı :) oda herhangi biriyle paylaşılmıyor tamamen kişisel
Öyle mi? Bana sancı odası ve doğumhane kişiye özel değil demişlerdi. Görüşemedim hastaneyle henüz. Sizin eşinizin bulunması konusunda bir beklentinizin olmaması kolaylaştırıcı olmuş. Firdevs Hanımın videosunda duydum onu da. Bir beyefendi için: “Çok şanslı, aynı anda başka hastamız yoktu o nedenle eşinin iki doğumuna da girebildi.”diyordu. Ama işte şansa bırakamam ben maalesef. Kesinlikle istiyoruz biz. Ben sancı odasında özellikle saatlerce yalnız olmak istemiyorum. Eşim de hem yanımda olmayı hem de bebeğimizin ilk anlarına şahit olmayı çok istiyor. Bakalım artık ne gösterecek zaman :)

Evet ocean markasının demir takviyesini kullanıyorum. Aslında demirim güzel yükselmiş ama kan düştüğünden dolayı ikiye çıkardı
Ben bu gün görüştüm doktorla önemli olan kan seviyeniz dedi. Demir depolanır vücutta ama sizinki bebeğe gidiyor düşük olması çok normal endişelenmeyin dedi. Benimki baya düşük ama ocean ın multivitamininin 2. Kutusuna geçtim ve içeriği yenilemişler sadece bunu kullansan bile olur fazlası kabızlık saç dökülmesi yapar dedi ben de öyle yapacağım.

Ben kendim baktırdım aşırı yorgun hissediyordum, kronik problemim var zaten demir ferritin düşüyor. Yine düştüğünden şüphe ettim baktırdım. Ki düşmüş gercekten de. Dr um istememişti
Geçmiş olsun kronik probleminiz için. Ben de yattığım yerde bile koşuyor da efor sarfediyormuş gibi hissediyorum. Hemoglobin 10 çıktı. Sizin iştahınız nasıl? Ben 20. Haftama girdim ama iştahım hiç yok. Kansızlıktan mı kaynaklı acaba bu da diye merak ediyorum.

Yok ekeleme çıkarma olmadı safece ben artık yolu ysrıladıgım için böyle oldu
Bizim burada malesef yolu yarılasakta değişen bir şey olmuyor doğum paketi fiyatları sabit 85-95 bin aralığında bana sizin fiyat çok iyi geldi çünkü şuan gittiğim hastanede sadece doğum 50 bin tl ocaktan sonra zam gelecek tekrardan

Yaa çok saçma ama acıbadem fln mı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…