Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Merhaba evet canım bende 2 ekimde gidiyorum Semih beye :) normal de doktorum konak da Firdevs hanım
Benim doktorum yok hala İzmit’e 15. Haftamda geldim. Google’dan bakıp Bahar Astepe’ye gitmiştim 1 kez ama devam etmek istemedim. ASM’deki ebe cuma günü Firdevs Hanımdan söz etti ona neden gitmedin, çok tatlı dedi. Baktım gerçekten çok samimi görünüyor videolarda. Nasıl gözden kaçırmışım. Ama Konak’ta doğuma eş giremiyor çünkü oda başkalarıyla paylaşılıyor diye duydum bu nedenle doğumu orada yapmak istemiyorum. Medical Park- Ünal Türkay’a gideceğim sanırım.

Benim kas ağrısı için bi türlü alamadım şu magnezyumu. Siz ne kullanıyorsunuz? Diyare falan yapıyor mu bi de? Ben tavuk yumurta konusunda hassastım hala da öyleyim çok kokuyor yiyemiyorum, sofrada biri yese de kokuyor iştahım gidiyor kuru sogan ve zeytinyağı da kokuyordu şükür onlar geçti az az koyunca yiyebiliyorum. Benim de yesil salataya aşerme oldu ağzımda hissettim böyle bol yeşillik ve çok az domatesli bol nar eksisi ve limonlu. Onu yiyişimi görmeniz lazım bi de portakal suyu canım çok istiyor. Şimdi portakal marketlerde falan var ama güzel değil kış gelse diye iple çekiyorum o tadi ıstiyorum 2 hafta falan oldu hala ıstiyorum
Karın ve kasık ağrısı çok çekiyorum. Biraz evde birşeyler yapayım mahvoluyorum. Dün çok korktum sancim uzanınca da geçmedi, uyudum gece öyle geçmişti. Artma olmayınca Dr a gitmemiştim ama kendimi zor ikna ettim

Canım 16. Haftadan itibaren doktorum tavsiyesiyle ocean magzenyum 200 mg olanı kullanıyorum. Herhangi bir kas ağrım yok Allah’a şükür. İçeriği de temiz ve güvenli, yatmadan önce içiyorum, beni çok güzel dinlendiriyor. Alın ve kullanın, kas agrılarınızı hafifletecektir emin olun çok soran olmuş tavsiye ediyorum

Eklentiler

• IMG_7163.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 90
Bende 6 aylik olana kadar aldim 10 bin tuttu kislik tulumu tokalari battaniyeleri vs de var icinde bu kadar tutunca bi sok oldum daha cok eksik var
Bebek ürünleri aşırı pahalı maalesef hemen küçülmemeri de cabası bunlar haricinde aldığımız ıvır zıvırları da var tabi bunlar sadece kıyafetler

Çok büyük oluyor ebatları içmekte zorlanıyorum yoksa hemen alacaktım

Tablet diyor ama buyuk mu nasıl ben içemiyorum büyük hap teşekkür ederim tavsiye için de

Off portakal suyu benimde aşırı canım çekiyordu ben buldum aldım üç gündür içiyorum magnezyum olarak Ocean Extramag kullanıyorum bana iyi geldi,bende kabızlık sorunu var en başından beri bi değişiklik yok henüz
Böyle içemiyorsan şase (toz) formülünü araştır mutlaka

Eklentiler

• image.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 77
İlk baştaki şey çok gereksiz geliyor bana açıkcası, çantayı da hastane veriyor zaten kalan şeyler de olması gerwktiğinden pahalı gibi
İki çanta ve içindekilerin hepsi bizim burda hastane bişey vermiyor herşeyi evden götürüyoruz

Reactions: hku

Benim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
%100 vişne suyu diye satılanlardan denediklerimi de pek sevemedim.

Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.

Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…