Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Geçmiş olsun kızlar
Bu arada cilt bakımına devam ediyor musunuz? C vitamini, serumlar vs falan?
Ben yves rocher Pure Algue temizleme jeli ve Hydra Vegetal serum kullanıyorum, Biodermanın da kremini yuz ve tum vucutta kullanıyorum. Mustelanin guens kremini suruyorum gunduzleri disari cikarken de
İcerikleeini chatgpt ye sorarak sectim

Sevindim ya inşallah benim de geçer ilaca başlayınca
Hatta kadın doğum doktoruna gitmeden önceki akşam kalbimin batmasindan dolayı acile gittim ekg çektiler sıkıntı yok dediler ertesi gün gidince kendi doktoruma söyledim batma olduğunu hatta magnezyum da fayda ediyordu oyuzden onu sordum kullaniyimmi diye kullan dedi verdi ama demir ilacının ben anlatmadan önce yazmış onu bende kullanmaya başladım yani kendim farkettim birazda öyle faydası olduğunu burdada böyle okuyunca emin oldum magnezyumuda hep almayı unuttuk başlayamadım bitürlü

Geçmiş olsun kızlar
Bu arada cilt bakımına devam ediyor musunuz? C vitamini, serumlar vs falan?
Evet ama hamile kalmadan önce Retinol kullanıyordum ben onu bıraktım. Arbutin ve niacinamide serum kullanıyorum sade bir nemlendirici kafeinli bir göz altı kremi bazen de Salisilik asitli tonik kullanıyorum onun dışında gül suyu.

Kızlar demir takviyesi hala almadım kabızlığımı tetikliyor diye demirim düşük en ufak harekette yada normal bir zamanda kalbimde çarpıntı ve aritmi oluyor nefesimi keser gibi oluyor bir süre devam ediyor sonra düzeliyor bunu demir takviyesi ile kontrol altına alabilir miyim sizce ?

Doktoruna danış istersen canım

Kızlar tetenoz aşısını ne zaman olmayı düşünüyorsunuz, boğmaca tetenoz varmış bir de bilgisi olan varmı bu konuda

Kızlar tetenoz aşısını ne zaman olmayı düşünüyorsunuz, boğmaca tetenoz varmış bir de bilgisi olan varmı bu konuda
Evet aşı içeriği değişmiş sanırım çok bilmiyorum ama banada asm doktoru tetanoz boğmaca difteri aşısı olduğunu söyledi sanırım iki üç doz şeklinde vuruluyormuş

Bana doktor velavit v-iron vit c verdi
İcinde c vitamini olunca kabizlik yapmaz dedi, doktoruna bu sekilde sorabilirsin belki oyle onerir

Beni saglik ocagi 20. Haftada cagirdi ilk doz icin ikincisi 24 te dedi ama ben 21 de gidicem antibiyotik kullandigim icin doktorum ara ver ayni anda olma dedi
Cesidini bilmiyorum sanirim ikinci doz bogmacali emin degilim

demir beni 2 hafta kabız yaptı doktor başlarda yapar sonra alışırsın dedi gerçektende öyle oldu 2-3 hafta sonra kabızlığım gitti ama bu süreçte kayısı hoşafı lifli beslenmeye çalıştım düzeldi

Kızlar az önce doktora 3 kutu gaviscon likit şurup ve magvital şase magnezyum yazdırdım eczane ödeme olarak 368 tl istedi bende şaşırdım sordum devlet karşılıyor bu fiyat ne için diye sordum muadili katkı payı farkı ücreti vs birşeyler dedi allah allah aldım eve geldim baktım muadil falan değil direk istediğim ilaçların aynılarını vermiş ne diye muadil ücreti adı altında benden 192 tl alınmış? Bilen beni aydınlatabilir mi ? Dolandırılmış gibi hissettim kendimi

Daha önceden birikmiş muayene ücretlerini alabiliyor bazı eczaneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…