- 20 Şubat 2010
- 33.315
- 6.569
- 773
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.961
Multivitamindeki yetersiz bir miktar olduğu için ekstra demir hapı veriyor aslında doktorlar. Ama her dr aynı değil demek ki. Ben de arkadaşlarım da kuzenlerim de hamile kimi tanıdıysam demir hapına başladı multivitamine ekMultivitaminimde var benim de, gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum ama düşmüş bayağı. Artık bebek çekiyor bizden
Benim ferritinim 17 çıktı ama kanım 13 ten 10 a düşmüşKızlar benim ferittin bu şekilde çıkmış çok düşük değil mi bilginiz var mı
Ya nerede yaşıyorsunuz benim buzluğum vişne dolu. İçime dert oldu okuyuncaBenim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
%100 vişne suyu diye satılanlardan denediklerimi de pek sevemedim.
Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.
Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.
Ya nerede yaşıyorsunuz benim buzluğum vişne dolu. İçime dert oldu okuyunca
Merhaba nerede yaşıyorsunuz keşke size kendi yaptığımızı ulaştırabilsemBenim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.
Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.
Merhaba nerede yaşıyorsunuz keşke size kendi yaptığımızı ulaştırabilsem
Bende içemiyorum büyük hapları, ortadan ikiye kırıp içiyorum 2 seferde
Saşe formuna bakayım teşekkür ederim kızlarOff portakal suyu benimde aşırı canım çekiyordu ben buldum aldım üç gündür içiyorummagnezyum olarak Ocean Extramag kullanıyorum bana iyi geldi,bende kabızlık sorunu var en başından beri bi değişiklik yok henüz
Böyle içemiyorsan şase (toz) formülünü araştır mutlaka
Ayyy napacaz kiii
Dahiliyeye gitmistim ilaç yutamıyorum mideme dokunuyor dediğim icin serum önerdi, onu da kadın dogumcuma sordum uygun gormedi. Sidefer damla önerdi. Henüz almadım bakcam fırsat bulamadımDepoyu boşaltıyor beybiler
Benim de 13 ten 10 a düşmüş hemoglobinim. Ama kadın dogum Dr u onemsemediBenim ferritinim 17 çıktı ama kanım 13 ten 10 a düşmüş
Yaa evet bu sene çok azdı vişne yani yok gibiydi, ben de buzluğa atardım bulamadık. Portakal suyu icin bakayım teşekkür ederimBenim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
Ben de grupta görünce anladım ek gerekiyormuş bi bende sorun yokmuşMultivitamindeki yetersiz bir miktar olduğu için ekstra demir hapı veriyor aslında doktorlar. Ama her dr aynı değil demek ki. Ben de arkadaşlarım da kuzenlerim de hamile kimi tanıdıysam demir hapına başladı multivitamine ek
Benim babaannemin bahçesindeki ağaçta olmuştu üç poşet getirdi bana. Bende hepsini buzluğa attım. Yakınız bende kocaelideyim fikriniz değişirse gerçekten seve seve verebilirim sizeAa gerçekten mine güzel bulmuşsunuz.
Dert olmasın ama hiç çünkü hevesim geçti zaten.çok naziksiniz
istanbul’da bulamadım ben. çok yere baktım ve etrafta da soruşturdum, bakmalarını istedim ama yoktu.
Bodrum’da çok çıkmış onu biliyorum bi tek. Orada olduğunu bilsem akrabalardan isterdim ama gerçi yolda bozulurdu gelene kadar belki de. Sağlık olsun.
Aaa ben çarpıntımın nedenini bile buna bağladım kansızlık bende çarpıntı yapıyor çünkü. Yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım benimki ne diyecekBenim de 13 ten 10 a düşmüş hemoglobinim. Ama kadın dogum Dr u onemsemedi
Beşli kollu zıbın iki fermuarlı tulum bir çıtçıtlı tulum bir tane polarlı tulum iki şapka bir ayakkabı aldım bende kalanı detaylıdan sonra almayı düşünüyorumKız anneleri neler aldınız? Ben baya bir kollu zıbın tek alt 2 3 yenidoğan kıyafet çorap aldım 2 tanr de müslin örtü aldım
Yorumları nasıl? kaliteleri iyiyse fiyat güzel ama kalitesizlerse özellikle çanta,boşuna almış olursunuzBunlar nasıl kızlar
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım geçmiş olsunnAaa ben çarpıntımın nedenini bile buna bağladım kansızlık bende çarpıntı yapıyor çünkü. Yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım benimki ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?