- 16 Ekim 2016
- 3.395
- 2.765
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.241
Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım az önce. Doktor diyor ki tek girebilirmişim eşim giremezmiş. Neden ki acaba. Sizde de böyle miydi? Bir mantık kuramadım. 14.000 TL bu arada ikiz diye mi bilmiyorum ama.
Ben de migrosta indirimden 1 numara molfix aldım 1 paket. Her marka her bebeğin cildine uymayabiliyormus. O yüzden stok yapmak bana mantıklı gelmedi ama farklı 2 marka 1 er paket alıp denenebilir sankiBu arada ben de prima premium care 1 numara 70’li bebek bezi aldım. amazonda 510 lira. 2 paket aldım. Uygun buldukça bebek bezi de alınabilir.
Teşekkürlerİnci düşünmüştüm sanırım çok kişi de var. Sizin ki neydi ?
Ben de migrosta indirimden 1 numara molfix aldım 1 paket. Her marka her bebeğin cildine uymayabiliyormus. O yüzden stok yapmak bana mantıklı gelmedi ama farklı 2 marka 1 er paket alıp denenebilir sanki. Tabi tecrübeli annelerin daha net fikirleri olabilir onu bilemem
Çok geçmiş olsun güzel düşünelimki her şey çok güzel olsun. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallahGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Molfix premium beyaz paket önerildi bana prima ile arasında baya fiyat farkı var. Acaba iyi midir bende emin olamadım çocuğun poposu pişik vs olsun istememPremium careden memnun olmayan duymadım. İlk kızımda da onu al dedikleri için almıştım. Çok memnundum. yine alayım dedim.
Şu an kızıma prima aktif bebek kullanıyorum. O da güzel. ama premium care başka bir seviye bence.
Bir de diyorlar ki neyle alışırsan öyle gidiyor. Prima alan başkasını sevmiyor. Bir akrabam baby turco kullandı hep. Çok güzel diyordu mesela.
Islak mendilde de %99.5 su oranı olan sleepy yenidoğan al demişlerdi. Çok memnun kaldım ondan da.
Aminn inşallahhÇok geçmiş olsun güzel düşünelimki her şey çok güzel olsun. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Doğrudur o da mantıklıPremium careden memnun olmayan duymadım. İlk kızımda da onu al dedikleri için almıştım. Çok memnundum. yine alayım dedim.
Şu an kızıma prima aktif bebek kullanıyorum. O da güzel. ama premium care başka bir seviye bence.
Bir de diyorlar ki neyle alışırsan öyle gidiyor. Prima alan başkasını sevmiyor. Bir akrabam baby turco kullandı hep. Çok güzel diyordu mesela.
Islak mendilde de %99.5 su oranı olan sleepy yenidoğan al demişlerdi. Çok memnun kaldım ondan da.
Anneme sordum ben bu konuyu da eğer bezini iyi takip eder ve mendillerle silmek yerine poposunu yıkarsan hiçbirsey olmuyor dedi. Tabi ev hanımı olunca yapabildim dedi. Bi de iyice kuruyup öyle bezinizi bağlıyordum kardeşin de sen de böyle hiç pişik olmadınız dedi.Molfix premium beyaz paket önerildi bana prima ile arasında baya fiyat farkı var. Acaba iyi midir bende emin olamadım çocuğun poposu pişik vs olsun istemem
Herşey yolunda gidecek canım Allaha tevekkül et yeter ben sıkıntı olacağını düşünmüyorumEvet doktor da çok erken dedi bilemiyorum biz mi erken yakaladık yoksa erken mi başladı iyi mi kötü mü. Evet çok yakın arkadasımda bu sekilde oldu beşinci ayında yakaladı o da. 36-37 gıbı alıyorlarmıs bebeği ama her zaman erken doğum riski oluyormuş nitekim arkadaşım 34 te sancılandı ve sezeryanla aldılar çok şükür ikisi de iyi. Dualarınıza talibimumarım safra asiti düşük cıkar en azından çok riskli grupta cıkmam
Doğru mantıklı aslında. Altı temiz olursa ve sık sık bezi değişirse bir sorun olmaz. Günlük olarak pişik önleyici kremde sürülürAnneme sordum ben bu konuyu da eğer bezini iyi takip eder ve mendillerle silmek yerine poposunu yıkarsan hiçbirsey olmuyor dedi. Tabi ev hanımı olunca yapabildim dedi. Bi de iyice kuruyup öyle bezinizi bağlıyordum kardeşin de sen de böyle hiç pişik olmadınız dedi.
İnşallah allah razı olsun evet bu da bir sınav inşallah hakkıyla atlatırız bunu da. Her şey güzel olcak inşallahHerşey yolunda gidecek canım Allaha tevekkül et yeter ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Peki neden böyle istediğini söyledi miSlmlar kızlar ben bugün kontrole gittim, çok şükür yolunda gidiyor dedi bebeğin gelişimiTetanoz aşısını Dr uma sordum, saglik ocağı ayarlıyor onların dediği şekilde yapabilirsin dedi özellikle bir hafta önermedi.
S Sadecefikrim Dr a sordum sidefer damla dedi, kapsül de alabilirsin ama kullanırken sıkıntın yoksa damlayla devam et dedi. 1 şişe aldım deneyeceğim ne kadar süre gidecek bakacağım
Benim 2 kızım olsa 2.yi ilke ahenkli koyardımBeren de güzel gerçekten. Kuzenim o ismi koydu kızına.
Ben de çok düşündüm ama hiçbiri içime sinmiyordu. Sonra eşim bi anda Nil olsun dedi.
Halbuki isim listelerinde defalarca gördüm bu ismi. Hiçbir şey de hissetmemiştim ama eşim anlatınca, onun ağzından çıkınca çok hoşuma gitti.
Mavi ismine de bayılıyorum ama soyadımızla olmuyor, uymuyor. Nil’in bir diğer anlamı da mavi. Ben de maviye, denize, nehre aşık biri olarak çok sevdim.
İlk kızımda da böyle seçtim ismi. Kendim isim listelerinde görünce değil de bana biri tarafından sunulunca ikna oluyorum. İlginç bir şey.
Bizde taa 14 yıl önce eşimle sevgiliyken koymuştuk aslında çocuklarımızın adınıKız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur
Ben kizima nil ismini koyacagimBeren de güzel gerçekten. Kuzenim o ismi koydu kızına.
Ben de çok düşündüm ama hiçbiri içime sinmiyordu. Sonra eşim bi anda Nil olsun dedi.
Halbuki isim listelerinde defalarca gördüm bu ismi. Hiçbir şey de hissetmemiştim ama eşim anlatınca, onun ağzından çıkınca çok hoşuma gitti.
Mavi ismine de bayılıyorum ama soyadımızla olmuyor, uymuyor. Nil’in bir diğer anlamı da mavi. Ben de maviye, denize, nehre aşık biri olarak çok sevdim.
İlk kızımda da böyle seçtim ismi. Kendim isim listelerinde görünce değil de bana biri tarafından sunulunca ikna oluyorum. İlginç bir şey.
Bana eltim en az iki paket al dedi. Prima önermedi içerisinde doğal olmayan şeyler var dedi. Sleepy geya morfix al dedi ben de şahsen ına güveniyorum her şeyi çok derinlemesine araştırıyorBen de migrosta indirimden 1 numara molfix aldım 1 paket. Her marka her bebeğin cildine uymayabiliyormus. O yüzden stok yapmak bana mantıklı gelmedi ama farklı 2 marka 1 er paket alıp denenebilir sanki. Tabi tecrübeli annelerin daha net fikirleri olabilir onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?