- 19 Ağustos 2022
- 522
- 636
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.261
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzelce bebek doğana kadar kontrol altında olsunGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Amin inşallah allah razı olsun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzelce bebek doğana kadar kontrol altında olsun
Doğrudur o da mantıklısleepy nedense çok uzağım, ped olarak denedim çok rahatsızdı pişik oldum ve bi daha almadım ondan mı bilmiyorum artık yorumlarda ben de prima ve molfix ten en çok memnun olan varmış gibi izlenim oldu, denk de gelince alayım dedim. Islak mendil de baktım da sadece hastanede kullanmaya bi tane alsam da bebek pamuklari var onlari suyla kullanmayı mi denesem dedim. Kutuları da satılıyor içine pamuklari koyup kaynamış soğumuş suyla günlük hazırlanıyormus. O konuda kararsız kaldığım için aksiyona gecmedim siz denediniz mi bu pamuk olayini ilk çocukta ?
Çok hoşuma gitti yazınız çok haklısınız teşekkür ederimMerhaba! Görünce yazmak istedim. Ben normalde mantıklı bulmadığım hiçbir şeyi yapmam inanmam da ama hamilelik cidden farklı bir psikolojiymiş ne duysa insan evham yapıyor etkileniyor gerçekten. Bu konuda da öyle oldum bir süre kestiremedim. Sonra bir gün eski ben içimden çıkıp konuştu resmen saçmalama sen inançlı bir insansın böyle bir şeye inanmak şirke bile girebilir. Biz kimiz ki bir saç kesmeyle insan ömrüne müdahale edebilelim? Diye. O gün kestim hemen kahküllerimi. Müsait bir günümde de kırıklarımı alıcam
Molfix premium beyaz paket önerildi bana prima ile arasında baya fiyat farkı var. Acaba iyi midir bende emin olamadım çocuğun poposu pişik vs olsun istemem
Bir arkadaşımız çok güzel açıklamış sizde öyleBen 2 kez kestim hamile kaldiktan sonra, kendim kesiyorum hatta pandemiden berikestikten sonra eşim makineyle arkadan yamuk yer varsa düzeltiyor. Anneme de sordum bize hamileyken kestirdin mi diye. Böyle boyle birtakım inanışlar varmış dedim. Düzenli gitmeye devam etmiş kuaforune. Öyle şeylere inanma rahatına bak dedi o da birsey de olmamış bize zaten tıbbi olarak bi açıklaması da yok. Ben kesmeye devam
Gecmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlacı vs var herhalde degil miEvet doktor da çok erken dedi bilemiyorum biz mi erken yakaladık yoksa erken mi başladı iyi mi kötü mü. Evet çok yakın arkadasımda bu sekilde oldu beşinci ayında yakaladı o da. 36-37 gıbı alıyorlarmıs bebeği ama her zaman erken doğum riski oluyormuş nitekim arkadaşım 34 te sancılandı ve sezeryanla aldılar çok şükür ikisi de iyi. Dualarınıza talibimumarım safra asiti düşük cıkar en azından çok riskli grupta cıkmam
Su yada Ada düşünüyoruz . Ama tam karar veremedik. Bende çok isterim isim fikirleriniKız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur
Teşekkür ederim allah razı olsun. Evet var safra asidi testim çıksın teşhis konulursa başlatacak asidi düşürmeye yarıyor. Ama yinede riske atmamak için erken alıyorlar bebeği ya da bebek zaten kendisi erken geliyorGecmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlacı vs var herhalde degil mi
Geçmiş olsunGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Benim oğluşum olacak ama kizim olsa Gülce ya da Gülru düşünmüştükKız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur
Cok gecmis olsun, benim ayagimin altinda sedef var, elimde her kis egzama olur. Kasinti olan yerde kanama dokuntu oluyor mu?Gebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Bizde 11 yıl önce ünide kıza Eylül erkeğe bora koyalım dedik hatta Eylül bora diye Facebook açmıştıkBizde taa 14 yıl önce eşimle sevgiliyken koymuştuk aslında çocuklarımızın adını
Kız olursa : Berfin ( karda açan dağ çiçeği/kardelen)
Erkek olursan: Baran ( benim adım yağmur, baranda yağmur demek diye eşim seçmişti)
O sebeple kızımızın adı Berfin olacak Rabbim nasip ederse
Benim sat 13 Mayıs nasıl aynı oldu ki
Hiç bilmiyorum kendi adıma bende yoktu. Ama ilk muaynenizde doktorunuza belirtin muhakkak. Hatta her seyi sorun aklınızda hiç soru kalmasınCok gecmis olsun, benim ayagimin altinda sedef var, elimde her kis egzama olur. Kasinti olan yerde kanama dokuntu oluyor mu?
Burda altta yazani gordum yanlis olmus heraldeBenim sat 13 Mayıs nasıl aynı oldu ki
Cildiyeye gidicem randevu aldım kendi doktoruma da soylicem, ama benim kan degerlerim normaldi yillardir sedefim vadHiç bilmiyorum kendi adıma bende yoktu. Ama ilk muaynenizde doktorunuza belirtin muhakkak. Hatta her seyi sorun aklınızda hiç soru kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?