Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Bez ben kızına Prima premium care ile başladım sonra bi sleepy natural denedim ve hala onu kullanıyorum memnunum. Bu sefer başlangıçta da sleepy kullanmayı deneyeceğim. İlk başta stok yapmak bence de risk sadece 1 paket alıp denemek lazım bazen değiştirmek isteniyor. Zaten bez indirimi de senede 1 olmuyor bi ara yine stoklanır markada karar kılınca

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzelce bebek doğana kadar kontrol altında olsun

Ben de işte çok güvendiğim titiz annelerden yorum aldım. Etrafımda premium care dışında kullanan yok baby turco kullanan akraba hariç.

Sleepy zaten bebek bezinde hiç önermediler. O yüzden çok ön yargılıydım ben de. Hiç almadım. Kötülediler hep bana. Yoksa çok uygun fiyatlı primaya göre. Bi de diğer markaların boyutları da primaya göre küçük. Onu da test edin görürsünüz.

Ama sleepy ıslak mendilleri mükemmel ve kızım hiç pişik olmadı. Zaten bu mendiller sulu. Tertemiz. Pamuk olayına hiç girmedim. Vaktim olunca, evdeysem, çok batınca vs. yıkadım zaten.

Bir de mesela doğal ürün adı altında satılan bazı ürünler de bana çok boş geliyor. Bana tutturdu birileri pişik kremi kullanma zeytinyağı sür. Biri zeytinyağı kullanıp kızını mahvetmişti. Pişiği geçmiyordu. Zeytinyağı bana da hiç iyi gelmez. Asla şifa bulmamışımdır cildime uyguladığımda. Yoksa yemeklerde her zaman kullanırım. O yüzden hep bepanthol pişik kremim oldu. Sadece kaka yaptığında önlem amaçlı poposuna onu sürüyordum. Mucizevi. Kızarma olduğunda da hemen geçiriyor. Bu şekilde çok sağlıklı geçti.

Çok hoşuma gitti yazınız çok haklısınız teşekkür ederim

Molfix premium beyaz paket önerildi bana prima ile arasında baya fiyat farkı var. Acaba iyi midir bende emin olamadım çocuğun poposu pişik vs olsun istemem

Bana şöyle anlattı arkadaşım
Başka markalarda taşma yaşayıp o kadar değiştirmiş ki ama primada ıslaklığı çok iyi çekiyor mesela endişelenmiyorsun. Kaka ayrı. Onda ne olursa olsun değişecek. Ama çişte hemen dolma yaşayınca öteki marka bezden 5 tane kullanacağına primadan 2 tane kullanıyorsun yine aynı hesap derdi bana. Kalite farkı çok diyorlar. Ben de bu arada molfix aldım bi kez acil durumdu markette o vardı ama yanlışlıkla külot bez modelini aldığım için pek anlayamadım nasıl olduğunu.
Geçen gün 1 yaşında çocuğu olan bir arkadaşım prima aktif bebek denediğini ama onun bile içine sinmeyip yine premium care’e döndüğünü söyledi. Bence aktif bebek de çok güzel ama tabii ki fiyat farkının sebebini premium care alınca anlıyor insan. Bu benim fikrim. Sleepy zaten önermediler ama molfix belki de iyidir. Yine de premium ile kıyaslanamaz.

Bir arkadaşımız çok güzel açıklamış sizde öyle bende hafta sonu koşa koşa gideceğim cidden ihtiyacım var rahatlıyacağım eminim

Gecmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlacı vs var herhalde degil mi

Gecmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlacı vs var herhalde degil mi
Teşekkür ederim allah razı olsun. Evet var safra asidi testim çıksın teşhis konulursa başlatacak asidi düşürmeye yarıyor. Ama yinede riske atmamak için erken alıyorlar bebeği ya da bebek zaten kendisi erken geliyor

Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun, benim ayagimin altinda sedef var, elimde her kis egzama olur. Kasinti olan yerde kanama dokuntu oluyor mu?

Bizde 11 yıl önce ünide kıza Eylül erkeğe bora koyalım dedik hatta Eylül bora diye Facebook açmıştık şimdi fikirlerimiz değişti iki isme de çok uzak kaldık. Sizin ne güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…