Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Hadi bakalım, umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bende 13-14 ü hedefledim umarım aşmadan ilerleyebilirim. İştahım çok açık kendimi tutmaya çalışmakla geçiyor zaman : ))
benim hedefimde 13-14 dü ama şimdiden 4,5 ayda 7 kilo aldım. iştahım çok açık 4 öğün besleniyorum yemezsem aç kalırsam bulantılarım vuruyor hemen. zaten 3 ay yatmam gerekiyordu o süreçte öyleydi derken 7 almışım havalar yüzünden yürüyüşleride bıraktım kilo işi biraz canımı sıkıyor 59 la hamile kalmıştım ama bebek sağlıklı olsunda diyorum

Kilonuz çok azmış takmayın kafanıza, ne kadar dikkat edersek edelim vücutta bir şişkinlik oluyor, ben sanki aldığım kilodan daha çok almış gibi hissediyorum öyle hissettiriyor malesef biraz özgüven eksikliği yarattı bende bu şişme göbeklenme ödemlenme durumu sizlerde aynı şeyi yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hayatımızda birtek şuan kimsenin bizi yargılayamayacağı bir evredeyiz o yüzden tadını çıkartalım diyorum

orası öyle ama hiç hayatımda çıkmadığım kilolara birden çıkınca bir noluyor oluyor insan elinde olmadan ama kilo bebeğede iyi geliyorsa onada varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…