- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.941
Ayy inşallahhhahhahaha kel kız diye severizben de saçlı bebek çok seviyorum ya cok tatlı oluyorlar bi de bacak boğumlu inş öyle olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallahhhahhahaha kel kız diye severizben de saçlı bebek çok seviyorum ya cok tatlı oluyorlar bi de bacak boğumlu inş öyle olur :)
Eveeet kan basıncından aşko
Ay cok şükürAyy evetttbana da çok oluyor
Evet eşim koyduİsim karar verdinizmi ben hala tam bulmuş değilim kafamızda yağız alp var ama emin değilim ya
Ben de yanakları büyük oluyorya, agzı yanak arası küçücuk kalıyor onu seviyorumhahhahaha kel kız diye severizben de saçlı bebek çok seviyorum ya cok tatlı oluyorlar bi de bacak boğumlu inş öyle olur :)
Bende de henüz mide yanması yokEvet ya algoritmadan mıdır nedir sürekli saçsız bebek tokaları diye reklamlar görmeye başladımben de 2 yaşıma kadar saçsızmışım baya böyle dediklerinde çok komik geliyor kulağıma
saçsız kızım ah yıldızım neymişim ben senden önce diye şarkı söylüyorum ahahahah bu daha da komikleştiriyor. Manifestlemiş gibi de olmayım inşallah sırma saçlı bir kızım olur da tezlerini çürütürüm
![]()
Ayy evettt ağzımın suyu aktıBen de yanakları büyük oluyorya, agzı yanak arası küçücuk kalıyor onu seviyorum![]()
Zaten kız bebiş isterken bana gelen erkek şokuyla beraber şu tokaları görmem falan.. Çok üst üste geldio zaman bir koleksiyon da benden gelsin annişler :)
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Nefes darlığı gelince kulak tıkanmasına şükreder oldumAy cok şükürİnsan şu belirtileri ciddi hastalık sanıyor bazen
![]()
Bilimsel olarak alakası yok deniyor zaten de etrafsu durmuyorBende de henüz mide yanması yokAma kızımın saçsız olma ihtimali yok
Ondan değildir bence.
![]()
Zaten kız bebiş isterken bana gelen erkek şokuyla beraber şu tokaları görmem falan.. Çok üst üste geldi![]()
şaka bir yana gerçekten çokk kalppp <3 hepsi sağlıklı bir sekilde gelsin inşAllahhh en hayırlı zamanda kucagımızdakı yerlerini alsınlar :)
Aman aman başlamasın ben dün gece hiç uyumadım yanmadan sabah saat 10:00 oldu ben daha uyumamıştım doktorum gaviscon şurup önerdi içtim az önce umarım geçer kendimi ejderha gibi hissediyorum içimden ateş çıkıyorAmiiiin amiiin. Mide yanmalarım başlamadı diye çevre kişileri çocuk kel doğacak diyorlar ben de bandana takarım napıyım diyoruminandığımdan değil maksat cevapsız kalmasın
Ben de özellikle ilk 3 aylık kıyafetleri alırken çok gülüyorum ve bakarken eriyorum yaaa kısacık bacak boyu kocaman totoları var kıyafetlerinBen de yanakları büyük oluyorya, agzı yanak arası küçücuk kalıyor onu seviyorum![]()
Canım yoğun pişiklerde sudocremi kullanan çok fazla ama sanırım içeriği çokta doğal değilmiş içerisinde bulunan lanolin ve parfüm ciltte alerjiye sebep olabiliyormuş. Bepantholün ona göre biraz daha masum olduğunu duymuştum. Ben Mustela aldım birde bepanthol bulundurmayı düşünüyorum. Aramızda eczacı bir arkadaş vardı sanki nickini hatırlayamıyorum bize pişik kremi önerse ne iyi olurkızlar selam, Sudocrem 125 gr Bebek Bakım Kremini kullanan ya da duyan varmı, çok tavsiye edilmiş alsam mı bilemedim :)
İnşallah faydası olur canıııımAman aman başlamasın ben dün gece hiç uyumadım yanmadan sabah saat 10:00 oldu ben daha uyumamıştım doktorum gaviscon şurup önerdi içtim az önce umarım geçer kendimi ejderha gibi hissediyorum içimden ateş çıkıyor
Ben de bepantol aldım basmalı şişede kendime kullanmak için ve bebeklere uygun olanı bu çeşidi aynı zamanda. Artarsa bebeğe de kullanırım dedimCanım yoğun pişiklerde sudocremi kullanan çok fazla ama sanırım içeriği çokta doğal değilmiş içerisinde bulunan lanolin ve parfüm ciltte alerjiye sebep olabiliyormuş. Bepantholün ona göre biraz daha masum olduğunu duymuştum. Ben Mustela aldım birde bepanthol bulundurmayı düşünüyorum. Aramızda eczacı bir arkadaş vardı sanki nickini hatırlayamıyorum bize pişik kremi önerse ne iyi olur
kızlar selam, Sudocrem 125 gr Bebek Bakım Kremini kullanan ya da duyan varmı, çok tavsiye edilmiş alsam mı bilemedim :)
Benim eczanem olmadığı için ilaç olmayan kısımlarda zayıfım. Ama sudo ya haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ben bephantol aldım kızımın cildi hassas değildi ama pişik olduğunda sudo kullandım Bepanthol çözmedi. Rutin sürülen bir krem değil. Bebeğe göre değişiyor krem ihtiyacı, bir en küçük boy sudokrem 2.5 yaşına getirdi kızımı.Canım yoğun pişiklerde sudocremi kullanan çok fazla ama sanırım içeriği çokta doğal değilmiş içerisinde bulunan lanolin ve parfüm ciltte alerjiye sebep olabiliyormuş. Bepantholün ona göre biraz daha masum olduğunu duymuştum. Ben Mustela aldım birde bepanthol bulundurmayı düşünüyorum. Aramızda eczacı bir arkadaş vardı sanki nickini hatırlayamıyorum bize pişik kremi önerse ne iyi olur