- 19 Haziran 2024
- 594
- 610
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #12.001
kıyamam maşallah. yanlız bu sertleşme olayını doktorun bu kadar cididiye alması benim dikkatimi çekti benim karnım genel olarak hep çok sert ben hiç sallamıyordum bu durumu çünkü gaz vs diye dusunuyordumKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için doktor muayene etti bir sıkıntı görmedi rahim ağzı uzunluğu normal açılma vs yok ama yine de bir nst ye bağlayalım dedi şimdi onu bekliyorum. Bebiş çok büyümüş 32 cm 700 gr ve çok hareketli hareketlerini hissediyorsun kafası yukarıda dedi ekranda kendini ittirip zıplıyordu
Bende Mali müşavirler gelsin soracağım bilgi alayım mutalaka aktaracağım sizede, mantıken çok mantıklıydı bu planlama ama bakalım neler duyacağımEvet tam tamına benimde planım buydu. Ocak ayını yıllık iznim ile tamamlayıp 1 şubatta başlatacaktım doğum iznimi ama chat gbtmin1270 e olmaz öyle demiş ben de 170 e sordum olmuyor dedi. Şimdi başka mali müşavire sordum o da yuvarlak cevap veriyor sorumu tam cevaplamadı. Çalışabilir raporunun sadece doktor değil iş yerininde onaylaması lazım dedi. Kafam aslında hala tam net değil hala bulanık
Çok sevindim bebişe de maşallahKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için doktor muayene etti bir sıkıntı görmedi rahim ağzı uzunluğu normal açılma vs yok ama yine de bir nst ye bağlayalım dedi şimdi onu bekliyorum. Bebiş çok büyümüş 32 cm 700 gr ve çok hareketli hareketlerini hissediyorsun kafası yukarıda dedi ekranda kendini ittirip zıplıyordu
Sen o alışverişi hiç yapmayacaktın CidossKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için doktor muayene etti bir sıkıntı görmedi rahim ağzı uzunluğu normal açılma vs yok ama yine de bir nst ye bağlayalım dedi şimdi onu bekliyorum. Bebiş çok büyümüş 32 cm 700 gr ve çok hareketli hareketlerini hissediyorsun kafası yukarıda dedi ekranda kendini ittirip zıplıyordu
Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için doktor muayene etti bir sıkıntı görmedi rahim ağzı uzunluğu normal açılma vs yok ama yine de bir nst ye bağlayalım dedi şimdi onu bekliyorum. Bebiş çok büyümüş 32 cm 700 gr ve çok hareketli hareketlerini hissediyorsun kafası yukarıda dedi ekranda kendini ittirip zıplıyordu
Kızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldimcok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
çok bi bilgim yok ama ocak annelerinde okumuştum sanırım orda da vardı böyle. Hem anneler hem de bebeklerin gelişimi veya süreci çok farklı olabiliyor . 22 de gittim 500 küsür dedi normal dediyse bana eğer sizinki de normal bence yaKızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldimcok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
Canım bizim bebeğin plasenta aşağıda ya riskli gebelik sanırım bu sebeple dikkate aldı. Nst de sancım çıkmadı ama doktor progestan fitil verdi önlem amaçlı dedi. Şu bebekler zamanında sağlıkla bir doğsalar ömrümüzden ömür gidiyor yakıyamam maşallah. yanlız bu sertleşme olayını doktorun bu kadar cididiye alması benim dikkatimi çekti benim karnım genel olarak hep çok sert ben hiç sallamıyordum bu durumu çünkü gaz vs diye dusunuyordum
Hayır hiç sevmedim vallahi bir ara 41 gördüm Allah dedim galiba sancım var ama doktor sancımın olmadığını söyledi. Cahillik zor bişeyÇok sevindim bebişe de maşallahnst beni çok germişti ya bakalım sen sevecek misin
Sulak alanda büyüyor sanırımSen o alışverişi hiç yapmayacaktın CidossBursa'da yeni doğan Ali Atilla bebeğe baksana bi
23+4 oldukMaşallah. Tam olarak 23+ kaç oldun
benim de riskli gebelik olarak geçiyor o yüzden biraz kulak kesildim. soracağım doktoruma ben de. bana öyle bir şey söylemedi ama sürekli hareketlerini takip etmemi azalma olursa hemen aramamı söyledi. yanı gece 3 bile olsa ara dedi. insanın üstünde endişe yükleyen bir durum gerçekten. benim bebeğimde 2 gün çok hareketliyse 3. gün muhakkak hareketleri daha yavaş oluyor bunu bildiğim için daha rahatım ama yine de tedirgin oluyorum mesela her seferindeCanım bizim bebeğin plasenta aşağıda ya riskli gebelik sanırım bu sebeple dikkate aldı. Nst de sancım çıkmadı ama doktor progestan fitil verdi önlem amaçlı dedi. Şu bebekler zamanında sağlıkla bir doğsalar ömrümüzden ömür gidiyor ya
Ya annelik çok zormuş ben ikinci çocuğu düşünmüyorum çünkü her an bir endişe hali hamileliğimden keyif alamıyorum bir an önce zamanı gelsin ve sağlıkla doğsun istiyorum. Banada şimdi sancı yok dedi mesela ama progestan fitil niye verdin o zaman sürekli kafamda bir şeyler dönüyor kurup duruyorum böyle oluncabenim de riskli gebelik olarak geçiyor o yüzden biraz kulak kesildim. soracağım doktoruma ben de. bana öyle bir şey söylemedi ama sürekli hareketlerini takip etmemi azalma olursa hemen aramamı söyledi. yanı gece 3 bile olsa ara dedi. insanın üstünde endişe yükleyen bir durum gerçekten. benim bebeğimde 2 gün çok hareketliyse 3. gün muhakkak hareketleri daha yavaş oluyor bunu bildiğim için daha rahatım ama yine de tedirgin oluyorum mesela her seferinde
evet baya ciddiye almış benim doktorum da böyle hiçbir şeye gereksiz gözüyle bakmıyor hemen önlem alıyor belki de böylesi daha iyidir canım bizi koruyup kolluyorlar gibi hissediyorum böyle olunca. ya ben her seye rağmen nedense istiyorum ama bunun kararını ilkini görmeden veremeyiz bence doğurmadan önce çok isteyip sonra asla diye çok kişi var çevremde :)Ya annelik çok zormuş ben ikinci çocuğu düşünmüyorum çünkü her an bir endişe hali hamileliğimden keyif alamıyorum bir an önce zamanı gelsin ve sağlıkla doğsun istiyorum. Banada şimdi sancı yok dedi mesela ama progestan fitil niye verdin o zaman sürekli kafamda bir şeyler dönüyor kurup duruyorum böyle olunca
Benim psikolojim kaldırmaz ikinciyievet baya ciddiye almış benim doktorum da böyle hiçbir şeye gereksiz gözüyle bakmıyor hemen önlem alıyor belki de böylesi daha iyidir canım bizi koruyup kolluyorlar gibi hissediyorum böyle olunca. ya ben her seye rağmen nedense istiyorum ama bunun kararını ilkini görmeden veremeyiz bence doğurmadan önce çok isteyip sonra asla diye çok kişi var çevremde :)
Ayy şimdi baktımda bu neeeeSen o alışverişi hiç yapmayacaktın CidossBursa'da yeni doğan Ali Atilla bebeğe baksana bi
çok bi bilgim yok ama ocak annelerinde okumuştum sanırım orda da vardı böyle. Hem anneler hem de bebeklerin gelişimi veya süreci çok farklı olabiliyor . 22 de gittim 500 küsür dedi normal dediyse bana eğer sizinki de normal bence ya
Aa bunu duymamıştım ama olabilir gerçekten. Alternatif bakayim madem ben deben bir mağazada çalışırken o duru için insanlar özel olarak gelirdi hatırlıyorum ama sabun rendesi ya da toz sabun vs makinanın giderinde falan kalıntı bırakıyor demişlerdi bi ara o yüzden hiç kullanmadım. Ben açıkçası etiketten de anlamıyorum ya bizim ailede neredeyse hiç çocuk yok ben yalnız ve bilinçsiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?