- 16 Ekim 2016
- 3.529
- 2.919
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #12.301
Evet bence deSertleşmeler birçoğumuzda başladı bu da zamanımızın her geçen gün azaldığını gösteriyor bence iyi düşünelim iyi olsun hedefe gün gün yaklaşıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence deSertleşmeler birçoğumuzda başladı bu da zamanımızın her geçen gün azaldığını gösteriyor bence iyi düşünelim iyi olsun hedefe gün gün yaklaşıyoruz![]()
Yaa bulantı birkaç gündür geri döndü zaten o zaman hiç denemeyeyimMag4 Day & Night bunu onerdi bana ama ben bulamadım eczanede bı de pahalı geliyor bana bu ilaçlar ya 800₺ dedi bı yer ama elinde kalmamis .bı de bunda magnezyum sitrat formundaymis mide yanmasini bulantisini arttirabilirmis dedi bana chatgpt
Ay benm de bu hafta bulantım hafiften geri döndüüYaa bulantı birkaç gündür geri döndü zaten o zaman hiç denemeyeyimDr bana ne diyecek bakalım pazartesi gidince. Birsey onerirse yazarım ben de
Yaaa benim hiç tam olarak bitmemişti zaten ama inşallah o ilk zamanlara donmeyiz korkunç zamanlardıYaa bulantı birkaç gündür geri döndü zaten o zaman hiç denemeyeyimDr bana ne diyecek bakalım pazartesi gidince. Birsey onerirse yazarım ben de
Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelirCanım çok geçmiş olsun. Suyunda biraz azalma mı oldu yani eğer öyleyse havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş iyi geliyormuş sadece bunu biliyorum. Neden olmuş peki böyle bişey
Nasıl akıyordu peki suyunuz?Bnm de beyaz akıntı ile beraber sulu bi akıntım oluyor, korkutuyor bu durum beni.Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir
Ay benm de bu hafta bulantım hafiften geri döndüü![]()
Bebek büyüyünce mideye baskı yapmaya başlıyormuş ya hani o zamanların başlangıcına mi geldik acaba yavas yavasYaaa benim hiç tam olarak bitmemişti zaten ama inşallah o ilk zamanlara donmeyiz korkunç zamanlardı![]()
Saldım ben. kendi doktoruma 2 ayı geçti galiba gitmeyeli.Kizlar rutin kontrollerinize ne kadar sürede gidiyorsunuz? 3 hafta mi 4 hafta mi? Ya da daha uzun
İlk doğumunuz değil galibaSaldım ben. kendi doktoruma 2 ayı geçti galiba gitmeyeli.
Ayrıntılı ultrasona girmiştim doktor iyi demişti.birde rapor almak için devlet hastanesine gittim o ara baktı doktor .3 hafta oldu ona da .şimdi bende onu düşünüyordum gitsem mi acaba diye
Çok geçmiş olsun bizim diğer anne grubundan da bir arkadaşın olmuştu havuç suyu gerçekten iyi geliyor her gün içiyordu. Sağlıkla haftasında aldı bebeğini kucağına stres yapmamaya çalış ve bence başka bir doktorun daha görüşüne başvur.Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir
İlk doğumunuz değil galibabi hafta gitmesem 2. Hafta gidiyorum
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda düzelirÇok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir
Benimde ilk uc ay yoktu fazla ara araydi, simdi yine ara ara bulaniyo gun icindeAy benm de bu hafta bulantım hafiften geri döndüü![]()
Ben kraft kenya travel aldim cok hafif kullanimi rahat geldi arada kullaniyodum evde :) pketledim eskitmemek icin ahahhakızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)
Ben Kraft Kenya aldım ama maxi cosi bebek arabaları için güzel yorumlar var üstelik şuan fiyatları çok inmiş indirim var. Eğer almamış olsam kesinlikle tercihim maxi cosi olurdu benim Kraftı aldığım fiyata düştükızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)
Ben doona aldım hem puset hem araba almış oldum:) bir yaşından sonra satıp bastonlardan alıcaz nasipsekızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)
Ya ben de kolestaz için kullandığım ilacın yan etkisi sanıyordum ama bu hafta degerler normalleşince günde 2 ye düşürdük ilacı ve iki ilac arası epey zaman var ona rağmen bulanıyor dedim bu bununla alakalı olamaz sonra chatcpt ye koştum tabi direk:) mideye baskı yapıyormus cok normalmiş. Eee hani ikinci trimester şöyle rahat böyle güzeldiAy benm de bu hafta bulantım hafiften geri döndüü![]()
32. Haftada çalışabilir raporu aldiktan sonra istirahat raporu alabiliyor muyuz ki acaba işte nezleden soğuk algınlığından kaynaklı falan
Yani kısmi çalışma ve yarım çalışma ayrı şeyler diye biliyorum. Birinde direkt yarım çalışıp yarım maaş iş yerinden diğeri de yarım çalışıyorsun yarısını iş yeri çok az bir miktarda işkur veriyor diye biliyor bir araştır onu canımPART TİME MAAŞ ALMIYOR MUYUZ YANI TAM MI OLUYOR