Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Tüm vitaminler kokuyor gebelik harici de çok kullandım ordan biliyorum. Ama bulantı olayı içerikle de alakalı bence. Bi de çok büyük hap olanları yutmak çok zor oluyor. Ben ağrı kesici sadece parol içerdim mesela onu bile kırmadan yutamam. Kırılmasında sakınca olmayan Bi ilaç olduğu icin kırıp içiyordum. Ama vitamini kıramam haliyle daha küçük formda olması lazımdı. Bu kullandığım da küçük ve dışı yumuşak, oval yapıda o yüzden rahat yutabiliyorum mesela
Ben de DioFol kullaniyorum çocuk aspirini kadar küçük kokusuz ,bulantı vs de yaşamadım

Riyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar🤣

Memnun oldugunu bulunca dr da uygun dediyse devam etmek lazim 😄Baktım içeriğine de benim dediğim daha komplex birsey. Arkadaş da içeriği zengin birsey arıyor zannediyorum ki
Bilemiyorum bana hamile kalmadan önce doktorum birkaç marka önermişti ama en çok bunu beğendiğini söyleyip seçimi bana bırakmıştı ben diğerlerine bakmaya gerek duymadım 😂zaten buna ek olarak d vitamini ,magnezyum ,Demir basladigi için aşırı komplex bir şey arayışına gitmemiştim

Bende her zaman bana sarılan bir kız bebek görüyorum rüyamda acaba benim de mi kızım olacak
Anneler rüya da görüyormuş öyle diyorlar ama. Acaba istediğimiz şeyi mi görüyoruz :D Sizin kaç haftalık oldu? Ben cuma az çok bir tahmin alırım.

Benimde canım sürekli poğaça, sokak simidi, börek çekiyor😂 sürekli olsa yiyebilirim nereden çıktı hiç anlamadım domatesin suyuna simit batırıp yemek istiyorum sürekli birde karpuz buz gibi karpuz peynir yedim sürekli😂 gerçekten uygun fiyata kapatıyoruz bu aşerme işlerini eşlerimiz şanslı:))
ben de öyleyim hamur kadın oldum ama bence bunun sebebi mide bulantıları en güzel bastıran da hamur işi olduğu için onları istiyor canımız. mide bulantıları bitsin sağlıklı beslenmeye başlarım diye düşünüyorum :)))

Anneler rüya da görüyormuş öyle diyorlar ama. Acaba istediğimiz şeyi mi görüyoruz :D Sizin kaç haftalık oldu? Ben cuma az çok bir tahmin alırım.
Benim bugün 10+5 oldu . Gönlümüzden geçen kız olması ilk çocuğumuz olacak eşim kızım olacak deyip duruyor. Tabi Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kız erkek önemi yok ama bende kız hissediyorum 😅

Bilemiyorum bana hamile kalmadan önce doktorum birkaç marka önermişti ama en çok bunu beğendiğini söyleyip seçimi bana bırakmıştı ben diğerlerine bakmaya gerek duymadım 😂zaten buna ek olarak d vitamini ,magnezyum ,Demir basladigi için aşırı komplex bir şey arayışına gitmemiştim
Memnun olduktan sonra mesele yok dediğim gibi ben ilaç içmekte cok zorlanıyorum midem bulanıyor çoğu şeyden zaten. Bunda o saydığınız hepsi var tek hap yutmak daha işime geldi sanırım bi de bulantı yapmadı büyük de degil benim icin gerekli tum kriterleri sagliyor 😂 Bi de eskiden de vitamin eksikliğim vardı ondan kompleks bakmıştım. Gebelik oncesi dr tavsiyesi ile bi ilac aliyordum bulanti yapmisti. Sonra kaybettiğim gebelikte kısa süre başka bi marka denemiştim Dr tavsiyesi ile yine. Omega ayrı diğerleri de başka bi hapta olmak üzere 1 kutuda 2 çeşit vardi. Günde 2 tane alıyordum. Ama aşırı büyüktü yutarken ayrı yuttuktan sonra bulantiyla ayrı eziyetti. Bu gebelikte o yüzden bayağı bakınmıştım ne alsam diye en baştan

Benim bugün 10+5 oldu . Gönlümüzden geçen kız olması ilk çocuğumuz olacak eşim kızım olacak deyip duruyor. Tabi Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kız erkek önemi yok ama bende kız hissediyorum 😅
Ay tabi ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da 😍Erkeklere kız çocuk güncellemesi gelmiş gerçekten. Çevremde tüm erkekler kız istiyor. 🫠

Memnun olduktan sonra mesele yok dediğim gibi ben ilaç içmekte cok zorlanıyorum midem bulanıyor çoğu şeyden zaten. Bunda o saydığınız hepsi var tek hap yutmak daha işime geldi sanırım bi de bulantı yapmadı büyük de degil benim icin gerekli tum kriterleri sagliyor 😂 Bi de eskiden de vitamin eksikliğim vardı ondan kompleks bakmıştım. Gebelik oncesi dr tavsiyesi ile bi ilac aliyordum bulanti yapmisti. Sonra kaybettiğim gebelikte kısa süre başka bi marka denemiştim Dr tavsiyesi ile yine. Omega ayrı diğerleri de başka bi hapta olmak üzere 1 kutuda 2 çeşit vardi. Günde 2 tane alıyordum. Ama aşırı büyüktü yutarken ayrı yuttuktan sonra bulantiyla ayrı eziyetti. Bu gebelikte o yüzden bayağı bakınmıştım ne alsam diye en baştan
Memnun olmana rahat kullanmana cok sevindim canım ❤️

Back
X