- 24 Ocak 2024
- 401
- 303
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk gebeliğimin ikiz olduğunu 10. Haftamda ögrendim. İlk gebeligimi ogrendigim vakitler de tek bebek görünüyordu. Ama ben rüyamda iki kez falan ikiz bebek gördüm. Kız olan sapsariydi. Sadece ten renkleri tutmadıRiyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar![]()
Eşim hiç koku sevmiyor. Ben normalde de soğan sarımsak severim o sevmiyor diye uzak duruyordum. Dün burda hep haşlanmış patates yoğurt falan konuşuldu. Biraz da ishalim dedim kalkayim yapayım. Bir de sarimsakta koydum. Kokulu kokulu yazıyorum şuanBen hamile olduğumu bilmeden önce soğan aşermiştim ve 1 soğanı yemiştim çok şaşırmıştım öğrendikten sonra yine soğan aşerdim kokulu kokulu bir hamilelik geçiyor![]()
Kokusu bana kadar geldi ahahahhaaEşim hiç koku sevmiyor. Ben normalde de soğan sarımsak severim o sevmiyor diye uzak duruyordum. Dün burda hep haşlanmış patates yoğurt falan konuşuldu. Biraz da ishalim dedim kalkayim yapayım. Bir de sarimsakta koydum. Kokulu kokulu yazıyorum şuan![]()
Ay yazmasa mıydımKokusu bana kadar geldi ahahahhaa![]()
Yok bende sarımsağı severim tansiyon problemim olmasına rağmen canım çok istiyor siz söz edince burnuma kokusu geldiAy yazmasa mıydımmidesi bulanan olmaz inşallah
![]()
devam ettiğini söyleyenler de var 9 ay boyunca duyunca bile mide bulantım artıyor böyle şeyleri. 12+2 deyım suan iyi haber yorgunluk uykusuzluk epey azaldı dünden beri mide bulantılarının da azaldığını gözlemliyorum enerjimi güzel veriyorum 1 haftaya tamamen bitecek:))Ben canım çektikçe hamurişi yememeye çalışıyorum ama zor kaçıyorum:) evet katılıyorum çok basit bir tost bile midesine çok iyi gelince insanın başka şeylerde aramıyor mutluluğu :))) 12. Haftam neredeyse bitecek 1-2 gün mide bulantım ve halsizliğim azaldı diye düşünmüştüm bugün yine hasta gibiyim inşallah tüm hamilelik boyunca devam etmez![]()
ve patlamış mısırı hiç sevmembende patlamış mısır :)![]()
![]()
Benim de gece uyandığımda bazen çok mide yanmam oluyorKızlar ben de mide yanması zirvelerdeözellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum en son burada bi arkadaşın önerisiyle yogurtlu makarna yemiştim içine salatalık biraz da nane ekleyerek ferah oluyor gerçekten bir de patates haşlayıp onu da yoğurtlayıp yiyorum bazen içine ton balığı ekliyorum o da güzel oluyor tavsiye ederim
Bana yedinci haftamda kalp atışını görünce başlamıştı doktorum bu ara biraz aksatmistim kramplarim geri başladıKızlar magnezyum kullanmaya başladınız mı? Çok uzun zamandır giremedim kaçırmışım konuşmaları
Günlük beş altı diş sarımsak yiyorumdur herhaldeAy yazmasa mıydımmidesi bulanan olmaz inşallah
![]()
Suan ki belli mi :)Benim ilk çocuğumda kızım vardı istediğim ismi ve kızımın şimdiki ismini görmüştüm.Bana senin kızım bu diyip veriyorlardı ve kızım oldu. Eşimde 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu görmüştü![]()
Ben en son hastanelik olunca doktor yemekten 1 saat önce mide koruyucu minik hap yemekten sonra da gaviscon şurup verdi. 3-4 gündür çok iyiydim. Bu sabah içmedim hapı artık düzeldim diye kahvaltıdan sonra kusma seansı başladı ve midem şu an yeniden yanıyor..Kızlar ben de mide yanması zirvelerdeözellikle akşamları hiçbir şey yiyemiyorum en son burada bi arkadaşın önerisiyle yogurtlu makarna yemiştim içine salatalık biraz da nane ekleyerek ferah oluyor gerçekten bir de patates haşlayıp onu da yoğurtlayıp yiyorum bazen içine ton balığı ekliyorum o da güzel oluyor tavsiye ederim
Ben de baya baya seviyorum. Keşke eşimde sevseGünlük beş altı diş sarımsak yiyorumdur herhaldesarımsaklı cacık o kadar iyi geliyor ki bana sürekli sürekli yiyorum
Bana da durduk yere tadı ve kokusu geldi. Uzun zamandır yemediğim bir şeydi hiç tahmin etmezdimJelibon normalde de severdim ama karışık Bi paket almıştık içinde kolalilar da vardı. Sanki Bi tek onun kokusunu alıyor gibiydim seçip onları yemiştim ben de![]()
Dikkatli tüketin, aşırı tansiyon düşürür. Allah korusunBen de baya baya seviyorum. Keşke eşimde sevse![]()