• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Benimde geçen hafta gittiğimde söyledi doktor öncesinde görse söylerdi heralde 16.ci haftadaydim dikkat et dedi sadece ne gibi sıkıntı olur dedim kanama olabilir erken doğum olabilir bide normal doğuma engel olur ama ilerki haftalarda yukarı çıkmazsa tabi dedi şimdi bisey diyemeyiz dedi ben eğilip kalkmayı ister istemez yapıyorum birde ikinmada arada Bi oldu yinede daha dikkatli olucam inşallah yukarı tekrar cikar
İnşallah canım ama çoğu yerde karşıma çıktı bu durum instragramda da bir videoda denk gelmiştim inşallah böyle dikkatle plesantalarda kolaylıkla yukarı çıkarsa kafamız rahat eder 🙏🏻

Bende burada okuyup doktoruma danistim canim
Hayir ayak dikme lutfen dedi aksine zararli dedi
Doktorlara felaket kiziyorum
Benim doktorum ıkınma ve ağır kaldırma ile ilgili bi uyarı yaptı ama burda biraz araştırdım bazılarının da ayaklarını havaya dik demiş, artık tüm tuşlara basıyo insan aman bişey olmasın diye, inşallah çıkar yukarı

Benim doktorum ıkınma ve ağır kaldırma ile ilgili bi uyarı yaptı ama burda biraz araştırdım bazılarının da ayaklarını havaya dik demiş, artık tüm tuşlara basıyo insan aman bişey olmasın diye, inşallah çıkar yukarı
Agir kaldirma ve iliskyi benim doktorumda soyledi canim
Ama dikmeyi ozeliiikle.sordum
Bide kabizligi
Hatta guldu 2 3 ıkınmaya plesenta dusmez.dedi
Ve.ayaklarini asla dikme aksine zararli dedi cnm
Tabiiki insallah cikar
Temennimiz o
Ama doktorlar kendi kusurlarini kapatmak adina bazen anneye kusur atiyorlar
Sonradan plesentami inermis

Eklentiler

• IMG_0472.webp
    IMG_0472.webp
    55 KB · Görüntüleme: 81
Canım bu dedigin ishal gibi bi kramp mı soğuk soğuk terletiyor mu? Bana iki aydır oluyor neredeyse hiç kabızlık yaşamadım hamilelikte. Normalde de üç günde bir tuvalete çıkan biriydim. Yarın doktors unutmazsam soracağım bu kramplarımı
Hayır terletme veya başka bir belirti kesinlikle yok. Mideni üşütürsün kramp girer ya da aşırı yağlı yediğinde olur yine mide krampı öyle bir şey. Belirli arakıklarla kesik kesik bıcak saplanması gibi ama rahim büyümesi tarzında bi kramp değil daha şiddetli. Daha önde yaşadınız mı bılmıyorum benim midem hassastır ben hamilelikten önce de sık yaşıyordım mide krampı. İnsan hamileyken sadede hamilelik sorunları yaşıcam sanıyor ama normal insan olduğumuz dönemdeki sorunlarda bırakmıyor peşimizi. Sorarsan bana da haber verir misin? Daha önce yaşasam da yine de tedirgin oldum bir de yola cıkacağım tatile gideceğim böyle olunca daha bir tuhaf oluyor insan. Neyse ki kızım bana bir güzellik yaptı bu sabah biraz kendini hissettirdi içim rahatladı

Bende burada okuyup doktoruma danistim canim
Hayir ayak dikme lutfen dedi aksine zararli dedi
Doktorlara felaket kiziyorum
Endişelenmeyin kızlar zamanla çıkar inşallah bol bol dinleneceğiz dua edeceğiz şu ayak kaldırma meselesi bedene ve psikolojiye iyi geldiğini rahatlattığını düşünüyorum Umarım herşey yolunda gider

Eklentiler

• IMG_5159.webp
    IMG_5159.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 68
ben bunu almaya karar verdim sürüşü katlanması çok iyi geldi bana önerimdir

Elele baby mido 2 travel sistem aldım ben😊 internetten aldım geldi kurduk baktık çok beğendik. Çift yönlü kullanım özelliği var, katlanabiliyor ve puseti de var
Kızlar hayırlı olsun çok güzel gerçekten güle güle kullanın 🌺 ben birkaç zıbın ve tulumdan başka bişey almadım yaa nerden başlayacağım bilmiyorum 🤯

Kızlar hayırlı olsun çok güzel gerçekten güle güle kullanın 🌺 ben birkaç zıbın ve tulumdan başka bişey almadım yaa nerden başlayacağım bilmiyorum 🤯
Teşekkürler 😊 aslında daha erken ama ben biraz tez canlıyım😅 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyoruz taşınma ihtimalimiz var belli olsun diye bekliyoruz. O yüzden temel birkaç şeyi alıp bitirdim sayılır. anne yanı park yatak aldım 70×110 yine elele baby madre modeli. Kendi sayfasını bi inceleyin indirimler var. Başka markalarda da varmış indirimler. Biraz da bütçe meselesi. Ona göre tercihte bulunursunuz. Ben artık bu sayfadan rahatça alırım çünkü hem malzeme kumaş kalitesi hem fiyat bize güzel gelmişti. Paketleme özenli yapılmış kolisine tekrar yerleştirdik bi odaya koyduk, doğunca kurup sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim 🤲😊 ana kucağı, mama sandalyesi de aldim indirimlerden başka bir marka onlar ama daha iyileri vardır fiyat performans olarak bence o yüzden marka olarak onları tavsiyede bulunmuyorum, kullanilabilir ama oyle aşırı beğenmedim çünkü. Ama bi yatak aldım hani elle odadan odaya taşınabilen, park yatağın içinde de kullanılabilir birsey. 2 yaşa kadar ölçüsü buyuyebiliyor. Onu çok beğendik mesela. Kumaşı kaliteli geldi ve komple fermuarlari çıkıp yıkanabiliyor. Öyle birsey lazımsa tavsiye edebilirim onu 😄 en lazım olandan başlayın bütçeniz de uygun oldukça işte. Ben yatak ve arabasını ilk aldım. Sonra diğerlerini. Artık kifayet kaldı bebek için gerekli bi de kanguru mu sling mi ne alayım bakcam kararsızım😅 amaaaa kendime hiç alışveriş yapmadim onlar duruyor😅

ben bunu beğendim mağazadan çıktım biraz daha araştırma yaptım buna karar kıldım bi ara gidip alacağım şimdi otokoltuk karar verdik toplu alırım. alışveriş için 1-2 bebek mağazasına girdik vurgun yapıp çıktım ama daha alacağım çok şey var listem uzun genelde tekstile dair şeyler aldım artık mobilya araba anne yanı vs ekim kasım bunları halletmek var aklımda. bir başlayıca sırasıyla geliyor zaten ama size tavsiyem bi güzel liste yapmanız öyle güzel ve düzenli ilerleniyor 🥰

Hayır terletme veya başka bir belirti kesinlikle yok. Mideni üşütürsün kramp girer ya da aşırı yağlı yediğinde olur yine mide krampı öyle bir şey. Belirli arakıklarla kesik kesik bıcak saplanması gibi ama rahim büyümesi tarzında bi kramp değil daha şiddetli. Daha önde yaşadınız mı bılmıyorum benim midem hassastır ben hamilelikten önce de sık yaşıyordım mide krampı. İnsan hamileyken sadede hamilelik sorunları yaşıcam sanıyor ama normal insan olduğumuz dönemdeki sorunlarda bırakmıyor peşimizi. Sorarsan bana da haber verir misin? Daha önce yaşasam da yine de tedirgin oldum bir de yola cıkacağım tatile gideceğim böyle olunca daha bir tuhaf oluyor insan. Neyse ki kızım bana bir güzellik yaptı bu sabah biraz kendini hissettirdi içim rahatladı
Tabi ki haber veririm.. Benimki de aslında dediğin şekilde keskin bir agrı giriyor tuvalete gidince rahatlıyorum.. Gün de üç dört kez oluyor, mide krambı da ayrı oluyor. Ama bağırsak agrısı daha çok..Sorucam bakalım

Back
X